Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Име: Chen Fei Yu / 陈飞宇

Професия: Актьор, певец, асистент-режисьор

Дата на раждане: 9 април 2000 (години: 21)

Родно място: САЩ 

Височина: 188см

Тежи: 65кг

Зодия: Овен

Кръвна група: 0

Агенция: TH ENT

 

Представяне:

                                                        Артър е роден в САЩ на 9 април, 2000г. Той е вторият син на режисьорът Чън Кай Гъ и актрисата Чън Хон. През 2017та двамата с баща си режисират "Legend of the Demon Cat". В същата година е избран за първата си главна роля във филма "Тайният плод". Промотирайки филма, издава и първият си сингъл "The Secret Words".

 

***

 

ТВ Сериали:

Immortality (скоро)

The Lighter and the Princess' Gown (2022)

Gold Panning (2022)

Legend of Awakening (2020)

Ever Night (2018)

 

Филми:

From Dust, Flowers Bloom (скоро)

Me and My Father (2021)

Dreams Come True (2021)

My People, My Country (2019)

My Best Summer (2019)

Don't Forget Your Original Heart (2018)

Secret Fruit (2017)

Sacrifice (2010)

 

 

ТВ Шоута:

 

Цитат

Fourty Z (скоро)

Young Forever (2022)

Youth Periplous 3 (2021)

Keep Running: Season 9 (2021)

Get smart: Dad (2020)

Back to Field: Season 3 (2019)

Sweet Tasks (2019)

Happy Camp (1997)

 

***

Лично мнение:  

Познавам го от 2016-2017, благодарение на моята китайска съквартирантка, която буквално не млъкваше и трябваше да изгледам "Тайният плод".

Не ми направи кой знае какво впечатление тогава и забравих напълно за него. xD Кой да повярва, че след 5 години, ще изплува като феникс от пепелта, и сега аз не мога да спра да бръщолевя за него, хаха. 

Преди няколко дни, Артър се отказа от американското си гражданство (за да може да продължи спокойно да работи в Китай), и стана пълноправен китайски гражданин (дано да е за добро!). Китай (като Япония) не позволяват двойно гражданство. Пожелавам му само успехи занапред! Момчето ги заслужава напълно! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

59c151f567ce1a87.jpg

 

Малко любипитни факти от преди няколко часа, които се въртят из социалната мрежа. 

 

 

Част от интервю (с Mao Buyi /който пее в саундтрака към Immortality/), в което Артър споделя разни по-лични неща:

 

А: В бъдеще искам да бъда режисьор/да режисирам.

M: Какво?

А: Романтични драми. Смятам, че романтичните драми са много красиви.

 

М: Имаш ли си приятелка?

А: Не.

М: А харесвал ли си някой (с който сте били в една драма)?

А: Да...

 

(Тук говори за снимките в Immortality и по-специално за героя му Мо Ран)

 

В последния ден на снимачната площадка на Immortality.

А: Дотогава не бях плакал, обаче до мен беше човек от снимачния екип и го попитах "Знаеш ли защо плача?" 

От една страна, доволен съм, че завърших тази роля, не беше никак лесно да се заснеме. 

Обаче съм страшно щастлив, че никой друг (актьор) няма да изиграе този герой. Той е мой! (принадлежи само на мен)

....

От друга страна, плача, защото се чувствам много тъжен. Не мога да понеса раздялата с него (Мо Ран). Той е същият като мен. Споделяме един и същи рожден ден... (:o)

 

***

 

Тенсент, какво чакаш, не оставяй това момче да чака повече... заслужава да се види на екран!

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, Джоджолина, за превода. Нормално е да преживява така емоционално ролята, той е бил на колко 18-19? докато е снимал. Действително е комплексна ролята, аз се предадох, докато четох още първа или втора глава на 'Хъскито и Шизуна'. Прекалено графична беше за моят вкус тогава, но драмата си чакам с трепет точно защото ще ни спестят тия части. 

 

Като заговорихме за нея, много се тръби (вземете я с голяма доза съмнение) от доста източници в моето обкръжение, че ще е на 20-23/ или края на август. Казват че ВИПърите ще гледат първите 8 епизода, а за интернационалните фенове, УиТВ ще я дават с английски съб. Разбира се, големи тлъсти слухове, но някъде там може и да има вплетена и малка доза истина :) Стискам палци чакането да приключи. 

 

Интересно ми е дали ще му свикна на този Лео (Чу Уанин/Шизун) в костюмарска роля, защото в Брокера нещо ми беше много странен. 

Редактирано от Chenqing
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя месец, определено, ми е един от най-странните ...такава забава от фенщината по HYX / Immortality не мисля, че ми се беше случвала скоро. Не знам да се смея ли, или да плача :lol2: Преди няколко дни беше рождения ден на Chu Wanning/Shizun. Още от предната вечер феновете почнаха да спамят и целият ми таймлайн в туитър беше "HYX tomorrow!". На следващия ден беше в лица на клоуни и сълзи. :dunno:

 

Малко снимки, по случай Qixi Festival (или още известен като китайския Св. Валентин) от Артър в официалния му акаунт :)

1a5ce40948b3cf04.jpg581e85e2ea749dc8.jpg

Тенсент също пускат пост, в който говорят/питат нещо от сорта на "Как ще празнувате [празника] тази година?" И накрая завършват с емоджи на хъски... 

 

Феновете в туитър (правят връзки): ОМГ! Хъски! Immortality on 14th august! :lol2: (защото тогава се пада фестивала)

 

.....

 

Не знам, ама поне ми е забавно да чета. Все някой от тези налучквания може да се окаже верен.. някой ден. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно е това, защото ако не се лъжа Immortality държеше първото място в уейбо по най-чакана/ трафик драма три поредни дни без никаква промоция, и без дори да е излезнала, а това е класация по- принцип запазена за драмите, които вървят в момента. Сложи ги в малкото си джобче. 10сент знаят, но за съжаление този тип драми са все още нож с две остриета и няма да видим никаква промоция до денят, в който не излезне драмата. А и мисля, че все още не е минала инспекцията за зелена светлина. И да я е, никой не знае, нито ще предупредят. Типични 10свнт мушингии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обречени сме да чакаме. Дано поне догодина да го видим. Хубавото е, че в момента върви мангата (даже има и озвучена версия), за тези, които не могат да понесат новелата. 

 

За съжаление, няма субтитри, но ако някой иска да го гледа, епизод 1 на "Have Fun", в което Артър участва излезна. Have Fun EP1 20210821 - YouTube

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Догодина? Джоджолина, стига си ги тролила. :P 10сент това чакат само. Току-виж те послушали и наистина я дропят догодина. 

 

Ще видиш, че ще е утре. Имам достоверен източник. :ph34r:

 

Мерси за епизода, не знаех, че ФейЮ участвал там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не.. съвсем сериозно си говоря. Днес беше последният възможен слот за август. Тенсент знаят много добре какво и защо го правят, и в момента с всички тия контроверсии и затягане пак от правителството, анти-акаунти, които нонстоп бълват гадории.. мда. 

 

И не говоря само за Иморталити, чакаме поне още 2-3 други драми на тая тематика, за които нищо не се споменава (освен, лоши неща :D) 

 

Това, че Им. не слиза от 1вото място при най-чаканите драми също си е нож с две остриета (както ти самата писа). Една грешка от страна на Тенсент и цялата "БЛ/ГъГъ" индустрия може да отиде на вятъра. Тя в момента сигурно се крепи на паяжина. 

 

Разбира се, всеки един момент от оставащите месеци, Тенсент може да решат пуснат бомбата. Надежда има.. някаква...малка..... :)

 

ПП: Както и да е, спирам да тровя темата на Артър, оттук-нататък само хубави и потвърдени неща ще се споделят. ;) 

 

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Артър на корицата на модното списание "Harper's BAZAAR" за септември 2021ва. 

 

68e9e0ff83e56d30.jpg

 

И, понеже гледам донгхуата (и в същото време чета новелата/манхуа) (ден не минава да не пестервам YOUKU за английски съб), хммм...

 

3ca8222b7f89131c.jpg6ccac0701d98886b.jpg

Чудя се дали искам да се изруси... :rolleyes:

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДжоДжо, we did it! Кампването ни за искане на английски съб явно някак е помогнало, защото току-що видях, че Zhejiang STV са писали, че пускат английски субтитри за Интернационалните си фенове! Е, поне за втори епизод са добавени, но казаха, че скоро ще добавят и за нулевия (?) и първи! :)

 

"To all lovely international fans, A big thanks to everyone! The English subtitles of “HaveFun” has been put up, hope you guys enjoy it!" Awwww~

 

Линк за епизод 2 на "Have Fun"[ENG SUB] - тук :yes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • The Lighter & The Princess' Gown/ Twentine Live-Action драмата започва снимки следващата седмица. Дано да й върви по вода. 
  • За съжаление, Иморталити/HaoYixing няма да видим, но наскоро се навърши 1 година от заснемането на сериала.8c8be0645158b9d9.jpg
  • Кратко филмче от Артър, което е снимал по случай Mid-Autumn Festival, който се пада следващата седмица и е нещо като национален празник в Китай. 

(кредит: daily chen feiyu@YT)

Редактирано от Chenqing
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Chenqingвсички фенове задружно ги изнудихме ;), но да, извадиха и на Първи епизод субтитрите. Леле, Артър какъв пъзльо беше във втори епизод, смях се на глас. Как може да играе "Хъски", а да го е страх от ей-такова малко кутре? Не мога :lol: Ама много добре изимитира лама-та. Забавен епизод. Трябва да видя и 3ти като го преведат. 

 

Дано да не отложат снимките на Lighter & Princess, много се надявам да има някаква откриваща церемония или поне да видим нещо малко от снимачната площадка. 

 

Иморталити сме го оставили да отлежава като старо вино в избата, но съм сигурна че като дойде време да го изпием, ще е голям празник :)

Малко ми е мъчно, че в момента върви промоция в Китай на KFC, която е била замислена да излезне по едно и също време с драмата (а драма няма), но пък лотус сладкиша на Шизун изглежда толкова вкусен, да си оближеш пръстите. :) 

 

6a2d81b7097e98c3.jpg

 

Артър на кавъра за септемврийския брой на списание Men's Uno (което излиза на 10.9)

(тази поза описва целия Иморталити фендъм в момента, няма какво да се лъжем :swoon:)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на симпатягата Артър! 22 годинки откара, хаха. Дано, дано, дано (важните неща трябва да се казват по 3 пъти :lol:) тая година да е неговата и, ако не Иморталити, да видим поне "Запалката и Фустата на принцесата" :ilovethis:

 

Gold Panning мина кажи-речи незабелязано, но това не значи, че драмата беше лоша. Никак даже, един от фаворитите ми за драма на годината е :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...