Jump to content

Текущ аниме сезон


GFotaku

Recommended Posts

Наскоро видях, че из тукашните раздели цари някаква активност, затова реших да я подкрепя донякъде :lol:

Та ми хрумна една идея за тема, в която да може да се дращи за всичко, свързано с текущия аниме сезон. Не знам дали идеята е приемлива, админите/модераторите ще кажат, но тук би било мястото за обсъждане на песни, сейюта, арт, впечатлителни епизоди, моменти, скечове и т.н. - защото не всяко заглавие заслужава отделна тема. Определено не и Shuumatsu no Walkure, лично според мен! (липсва ми повръщащата емотиконка, да си я сложа до това заглавие :lol2:)

Бях си подготвила дълга и скучна темичка по въпроса, обаче си я самозатрих, докато се борех с екстрите на този форум. Затова в момента нямам нервите да я преразказвам отново и само ви запознавам с заглавията от сезон Лято 2021, които аз следя. Сложих си ги на картинки, като кликването върху всяка картинка води до страницата на анимето в AniDB или към темата му тук, ако има такава. (Извинявам се на феновете, че няма китайски заглавия, но аз не мога да им се зарадвам и реално харесвам само едно-две от тях като цяло, а в момента не следя нищо от новите).

Ще се радвам да разбера дали с някой не следим еднакви неща или пък да прочета някое мнение за някой епизод, или пък за общи впечатления за сезона... Както казах и по-горе - каквото ви душа иска, стига да е свързано със сезона, който върви конкретно в момента (най-прост "календар" за ориентир може да се види тук).

Обещавам като ми мине нервата да вметна по някое коментарче за това какво видях аз досега от заглавията по-долу :P

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

А ето и шарената част:

 

idolish.png image.png shini.png sonny.png

 

boku.png mei.png  ore.png otom.png 

 

vani.png teat.png rem.png tant.png

 

uram.png aqa.png psy.png obey.png 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво за темата, GFotaku! :) Мен ме мързи да пускам картинки, ама бих изказала какво гледам от текущия сезон. Хаха, не се притеснявай за китайските - не са много феновете, които ги оценяват, забелязах.. ама и то специално за СиДжи-то, трябва да си фен на видео игрите /малко или много/, че да ти харесва. Аз понеже играя ММО РПГта (китайски, японски, корейски) и затова ми вървят като топъл хляб. 

 

Аниме

1. Vanitas no Karute - като фен на Пандора Хартс (и мангаката), нямаше как да не се зарадвам на това аниме. Обаче... последните два епизода някак ми бяха много съмнителни. Женските персонажи ми вадят нервите на макс. :( А и Каджуира Юки май вече не е това, което беше. Очаквах много повече от саундтрака. За момента съм малко разочарована от това аниме, признавам си.

2. Night Head 2041 - алтернативна вселена на Найт Хед анимето/драмата. Добра графика, музика.. само още сюжета не знам как ще е, първите два епизода ми харесаха. Още по-интересно ти е като знаеш някои от героите и какво се случва с тях (фен съм на анимето от 2006та).. и се чудиш дали и тук ще завършват по същия начин. Освен това имаме и нови свежи попълнения.. ще видим. Оупънинг песничката е на група, която обожавам, така че голям плюс в тази графа. 

3. Re-main - спортните анимета са или много зарибителни, или пълна скука (за мен). Първи епизод ставаше, на втори щях да заспя... трети ми стана интересно пак. :)За момента ще се следи. :)

4. D_Cide Traumerei - тука положението е горе-долу. Стана ми интересен проекта, защото ще има мобилна игра по него скоро. Много добра графика, наслада за окото, особено на героите. Останалото, обаче, хич го няма. Средна работа (засега). Ще видим докъде ще ми изтраят нервите. Ендинг песничката ми хареса доста.

5. Obey me! - айкендито на тоя сезон. Като за 5 минутки на епизод си струва времето. Братята са кой от кой по-голяма бака! xD

 

Донгхуа

1. Epic of Divinity Light/ Dinghai Fusheng Records - предистория на Legend of Exorcism. Очуди ме колко от фенсървиза бяха оставили, без ножицата на великата китайска инспекция да е кърцала наляво и надясно. Чета новелата успоредно. Харесва ми за момента, обаче в нивото на анимацията има какво да се желае. Единственият му минус. Страхотна оупънинг тема, искаше ми се китайците да издаваха саунтраците и ОП/ЕД песните като сингли, както правят японците. :'(

2. Island of Siliang - изненадата при китайците този сезон. Не знаех абсолютно нищо за тази анимация, преди да се излъчи. Още с първи епизод ме заслепи (буквално)! Не знам дали съм виждала нещо по-красиво като реализъм на героите. Върховна анимация! Иначе като история си е приказка. Гледа се на един дъх, макар и да не се случва нищо кой знае какво съществено в епизодите. Историята се движи доста бавно. Така, както върви, нищо чудно да има и втори сезон. ОП/ЕД темата са много ефирни. 

3. The Gerent Saga - много странна донгхуа. Тъмна атмосфера с фолклорни елементи и саундтрак. Нямам идея какво се случва и кой за какво се бори (често явление при китайците, защо винаги ги правят толкова сложни за следване ^^;;), но не мога да отлепя очи. Историята се развива бавно, с всеки един епизод вкарват нови и нови персонажи, които някак накрая ще се навържат в цялата панорама.. пише, че ще е само 6 епизода. В момента са излезли 4ри от тях.. Не знам. Ще видим.

4. The Defective - още не е излязло, към края на месеца ще го видим. Ще пиша повече за него по-натам. За момента само знам, че ще се следи с кеф!

5. Mo Dao Zu Shi (Grandmaster of Demonic Cultivation) - другият месец, последен сезон. Няма нужда да казвам с какъв трепет го чакам. Ще се следи, ще се ронят сълзи, сополи.... ама ще се гледа докрай. 

6. Carp Reborn (втори сезон) - исекай история, която ми допада! Първият сезон беше на плюсове и минуси, но завърши с гаден клифхенгър, та затова сега следя и втори. Има лека наченка на романс, и то с героиня, която харесвам (истинско чудо). Готина анимация, битките не са зле, тук-таме има по някой як лаф, за мезе. Синьокосата лолитка в тоя сезон е много по-малко дразнеща (ти да видиш!) Ще се следи... 

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста изненади донесе този сезон. Смятам го за доста силен, но най-вече го приемам като изненадващ. Анимета, в които нямах вяра, че ще ми харесат, се оказаха силни или поне доста приятни. Засега не се сещам някоя песен да ми е направила впечатление (от следените в момента, само новия оупънинг на Boku no Hero се сещам и то с лошо - как можаха MAN WITH A MISSION да се изложат така?! Да, анимето не е от текущия аниме сезон, но поне песента закачи... а и трябваше да споделя болката си някъде. My Hero песните са толкова жизнени и зареждащи, пък си ги тананикаш и ти е едно приятно... а това? Това?!

 

Ето и следените от мен (има и други, но не си заслужава да ги описвам):

Bokutachi no Remake - харемче. И все пак ми е приятно да го гледам и ми е интересно, въпреки ечи елементите. Да не повярва човек... Героите се търпят, освен едно синьокосо (може би трябва да е сладка?!).

Kageki Shoujo!! - втора изненада за мен. Не си падам по анимета, пълни с момичета, без нито едно момче. Не, че нещо. Просто обикновено ми е скучно и се оказват много лигави. Това изглеждаше окей от трейлъра, затова нямах лошо мнение, но очаквах, че няма да е като за мен. А то се оказа много силно, може пък и да стане едно от най-добрите в сезона? Дори харесвам една от главните героини (тази със синята коса), а е такава рядкост да ми пука за женски персонаж и да ми е симпатична, а не (в най-добрия случай) безразлична.

Meikyuu Black Company - за мен това е капиталистическа комедия. Главният герой се чуди как да изкара пари и да накара останалите да работят за него, за да той да е добре, без значение как ще се наложи да ги прецака. Първият модерен исекай с ечи елементи, който да ми хареса, ти да видиш! Всъщност анимето не е истинско ечи, но материала за такова си стои.

Night Head 2041 - ето пак, не вярвах, че и това ще харесам толкова. Успях да игнорирам CG анимацията, понеже бях погълната от историята. А в първи епизод имаше доста военщина, от което се учудвам още повече, че успя да ме хване. Сакурай Такахиро и тук участва, а аз разбирам в последия момент. Това може би е 8 аниме, което гледам едно след друго с негово участие, чак ще се изненадам, ако започна нещо и той не участва. :D Много го харесвам от участието му в  Bungo Stray Dogs, но бива ли така да се чуваме постоянно. :D

Otome Game no Hametsu Flag... (втори сезон) - анимето продължава много приятно и забавно с този втори сезон. Радвам се, че успяват да измислят някакви случки, без да се изчерпват все още. Новопоявилите се герои са симпатични и то с добри сейюта. Само дето ендинга този път не е добър... ed-а на първия сезон се получи интересно с гласа на Аои Шота и макар в този пак да пее той, не са му написали хубава песен.

Re-Main - радвам се, че не само на мен ми е скучничко, макар че при мен тръгна зле и продължи зле. Държи ме това как ще направят самата игра, понеже не съм гледала преди, пък ако седна да гледам такова нещо, то ще е на аниме. Не знам, героите са толкова... безлични?! Как нито един не ме грабна поне малко? Хайде, още има време, ще се види. Но опита ми е показал, че ако спортно не ме хване от първия епизод, значи не бива да имам особени надежди.

Shinigami Bocchan to Kuro Maid - това е към изненадите. Тук вече си има явни ечи елементи, които в първи епизод ме беше страх, че ще провалят историята, която има потенциал. Странно, но ги ползват по-скоро за комедиен ефект и не се получава гнусно... анимето ми напомня на Ijiranaide, Nagatoro-san, защото главният герой е също толкова стеснителен и е вечно тормозен от напориста мадама/момиче.

Shiroi Suna no Aquatope - вече има ли смисъл да казвам "изненада"... Както споменах, не си падам по анимета с малко момчета по различни причини, но това е приятен Slice of Live. Засега се разправя за ежедневни проблеми в един аквариум (така ли се наричаше?) и макар двете главни да са ми безразлични, не ме дразнят, какво повече мога да искам?

Sonny Boy ще го оставя за темата му направо, както и Ванитас, за да не се повтарям. Преминавам на Uramichi Oniisan - ей това е бижу. Вярвам, че всеки работещ или неработещ човек може да намери по нещо за себе си тук. По-скоро ти се доплаква, отколкото ти се иска да се смееш, но си заслужава. Само че мангата като че е по-добра... е, друго е да го видиш озвучено, особено с Мияно Мамору и Камия Хироши, не се оплаквам.

 

 

 

Редактирано от Atila
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за подкрепата!^^ Иначе за връзката между игрите и донгхуата най-вероятно е така. Моя опит се изчерпва с няколко филма по Final Fantasy и един на Captain Herlock, който май ми е единственото любимо сиджи нещо :lol: И вкусът ми е тотално 2D провален :28558:

Такааа, да вметна и аз каквото си спомням от изгубената част от мнението си.

(По ред на картинките, без Sonny Boy и Ванитас, тъй като те си имат теми):

 

Idolish Seven: Third Beat! - Загледах този трети сезон единствено защото обещаваха движение по историята на бандата TRIGGER. Те съответно са ми най-интересни. Като цяло аниме поредицата обаче е голяма скука, освен ако човек не си пада по това героите да си дрънкат клюки в гримьорната в продължение на сезони и еони. Нямат хубав саундтрак, нито хващащи песни (освен моите хора де!). Добър опит в събирането на озвучители, но не е помогнало анимето да стане хит, факт. Не го знам как е като игра.

Shuumatsu no Walkure - НЕ препоръчвам тая безумна и отвратителна простотия на никого... Макар че много хора го гледат и му се кефят, за голямо мое съжаление. Няма по-голяма дебилност от това нещо в последните месеци. Деградирал вкус... Милион пъти по-добре е да седне човек да гледа JoJo или пък дори Baki... всяко нещо с "мускуляги" на борда все е по-добро от това :lol:

Shinigami Bocchan to Kuro Maid - Наистина имаше и има някои неособено симпатични за мен ечи елементи тук. Но иначе анимето е приятна изненада и като история, и като изпълнение. Харесва ми, че се опитват да му придават някакъв по-ретро стил (къде другаде главният герой ще вземе да си измисли песничка от нищото в стил "Аз си пея в дъжда" xD). Прословутото сиджи му е леко в пречка, движат се понякога като под вода милите, спънатичко малко, ама... правя се, че не забелязвам.

Bokutachi no Remake - Продължавам да имам смесени чувства към това заглавие, въпреки че изчаках леко да напредне. Твърде голям процент от героите ми лазят по нервичките. Самата история за втория шанс (пичът се връща назад във времето с възможността да промени изцяло изборите си и да поеме по нов път, защото тотално е прецакал живота си, поне според него)... някак продължава да не ме хваща. Може би не е достатъчно драматично? Може би не съчувствам особено на онзи тип? Де да знам... Може и да го гледам главно защото те учат в нещо като НАТФИЗ и все пак имат що-годе добри идеи.

Meikyuu Black Company - Това ме изненада въпреки че от милион километра му личи, че ще има едрогърди мацки и най-вероятно изцяло ечи сетинг... Обаче наистина не се получи така :o Към момента все още е почти изцяло комедия, стискам палци така и да си го довършат.

Ore, Tsushima - А това е за ценители :lol: Анимацията е в стил 60-70-те, онези страшните неща, дето въртяха някога отдавна по телевизията. Още не съм напреднала с него, но то и няма какво точно да го опише. Максимум три минути на епизод все пак и много котки от вида "Владетел на дома".

Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei Shiteshimatta... X - Няколко епизода в началото ми бяха скучнички, но в пети се завърнаха към себе си с гръм и трясък (и определено с помощта на героя на Коясу-сан :lol2: ). В първи сезон наредиха отношенията между героите доста добре, сега ги развиват без да залагат на триъгълници. Засега, надявам се и в бъдеще.

Kageki Shoujo!! - И мен ме изненада това заглавие, а май си го добавих само защото си помислих, че съм видяла любопитна информация за него, която засега си остава невярна. Но и не е от значение, защото анимето не е изобщо нищо от това, което очаквах. Оказа се доста добре построена драма, която би стояла чудесно и на книга, мисля си.

Re-Main - Скучно ми е, не съм го поглеждала от известно време. Твърде високи очаквания имах явно, понеже исках нещо като Free!, нещо за плаж, слънце и море... Но докъдето съм стигнала, не видях нищо, дори и от практикувания от тях спорт. Само капитана на клуба, горкия, се опитва да съживи някак нещата, но е понесъл твърде много на гърба си xD

Tantei wa Mou, Shindeiru. - Внимание, харем! Ако беше със същия плакат и преди да започне, даже нямаше да се излъжа. Толкова е бавно това аниме и толкова никакво... Първото ми дропнато за сезона.

Uramichi Onii-san - Бях бета читател на мангата, понеже решиха да издадат (или преиздадат, не съм проверявала) първи том на английски преди аниме адаптацията. И много ми хареса като концепция, въпреки че в основата му това нещо е чиста и неподправена депресарщина :lol: Да се смееш ли, да плачеш ли... Много се радвах още преди да започне, че слагат Камия и Мияно в главни роли и те определено блестят.

Shiroi Suna no Aquatope - Ето това е най-лятното нещо за летния сезон. Всичко, което Re-Main не успя да бъде за мен... освен спортната част де. Има някои елементи, които не се връзват с щастието, което носят слънцето и морето, но вероятно ще завърши хепи. Между другото, малко му се чудя... дали не попада в графата на GL-ите? :mellow2: Ще ми е интересно дали съм познала.

Night Head 2041 - Сигурно ще е ясно, че анимацията не е по моя вкус, обаче иаче признавам, че събужда интерес у мен. Незнайно защо ми прилича най-вече на Psycho Pass. Не си спомням какво мисля за по-ранните версии, честно. Писала съм на заглавието от 2006-та оценка 6, което значи, че донякъде ми е харесало, обаче хич не помня xD

Obey Me! - Някога играех игрите от тази серия и си спомням масираната реклама, която направиха за Obey Me! Мисля, че защото беше от първите им, които бяха озвучени или нещо такова. Така и никога не я отворих, макар че след появата ѝ навсякъде се напълни с фенартове на момчетата.

Та, първи епизод не ме впечатли кой знае колко, но втори беше добър. Много ми харесва как всичките имат толкова добре обособена индивидуалност и са свежи. (Рядкост е някой мъж да е такова отаку, че да е готов да се барне в роклята на любимата си героиня:rofl: ).Озвучителите им дават всичко от себе си, но още си личи, че са нови-новенички.

 

И в заключение ще вметна, че арката, която в момента върви в Tokyo Revengers мнооого ми харесва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Deatte 5-byou de Battle

115565l.webp

 

И може би това, щом започне Kaizoku Oujo

 

116660l.webp

 

Имам да гледам от миналия сезон "Академията за герои", "Tokyo Revengers ", "Fumetsu no Anata e", "Кралят на шаманите"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще добавя още едно попълнение към донгхуа колонката аз. ^.^;;;

7. Shaonian Ge Xing - втори сезон, който започна в края на юли. Бях го започнала и позарязала на втори епизод (голяма грешка, хаха), ама след като обявиха, че ще снимат драма по него го подхванах, че и го завърших на плажа. Не очаквах да ми хареса толкова. Втори сезон анимацията е божествена. Но се случват някакви странни неща около тоя сезон, в които е забъркан романс.. то това не е странното де, странното е, че китайските фенове не харесват как са направили девойката дето ще е романс интереса на единия от главните герои. Нямало химия м/у тях никаква, и искат да се върне един друг герой, дето нашия имаше голям броманс с него! А, сега ги разбери феновете xDDDD. Аз подкрепям феновете тука, ама надали ще ни се усмихне. В романа точно и ясно си е казано кой кого харесва.. колкото и да не са един за друг *тюх*.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да добавя, че започнах и това заглавие:

 

8313770c6f53257d.jpg

 

"Фена, пиратската принцеса"... напълно бях забравила, че предстои, защото излиза извън основния сезон. Та вчера изгледах излезлите вече епизоди.

Анимето е спонсорирано от Крънчи и по него са работили I.G.

Аз го започнах с леки съмнения, понеже някой ме излъга, че имало дразнещи ечи елементи. Всъщност изненадва приятно. Светът е изграден много добре, с голяма доза реалистичност и щипка измислици. Ситуирано е в район, наподобяващ Средиземноморието, но само засега, тъй като имаме ясно изразени герои от азиатски произход и разни други, с които явно ще се пътува доста.

Като история е взаимствано от това-онова (изгубена девойка от някакъв благороден произход, загадка, която само тя може да разгадае, елементи на магичност...), но пак има известна оригиналност. Шегите им са на моменти доста чернохуморни (за жалост, понякога не съвсем сполучливи май), а в други моменти - банални (кой, по дяволите, все още се смее на герой, който получава грозна розова цицина на главата, ако много дрънка...)

Типажите герои не изненадват много. Убедена съм, че главният тип, Юкимару, е създаден от върл фен на Тоши от Хакуоки и всички подобни мъжки цундерета в аниме историята. Близнаците обаче се оказаха изненадващо свежи и разумни създания. Мистичният "враг", който тръгна по незнайни причини да преследва нашата героиня (вече забравих какъв военен е, от британците или французите), почти съм готова да твърдя, че е а)брат на нашата; б)братовчед на нашата или в)чичо на нашата. Когато се разкрие, всички ще трябва да сме "Уау, не можах да се сетя!" xD

Като анимация - пейзажите са прекрасни, личи си старанието за пресъздаване на италианските градове и прочие. В някои сцени наистина изглеждаше като да са във Венеция или Флоренция, например. За самите герои обаче има доста какво да се желае. Не, че е нужно да блестят от красота, но са ми някак дървени на тези фонове. Е, не постоянно, което значи, че може и да са си ок. Само че със сигурност не одобрявам, че опънинга започва с дразнещо анимирани джуки :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От кратката равносметка на миналия сезон, която си направих, много анимета започнаха добре, но май малко свършиха добре/или продължават добре, поне за мен. 
 
Obey Me! - това се оказаха много забавни кратки епизоди. Не е нужно да си запознат с героите от играта, нито с някаква история от нея (ако има такава, не съм особено запозната). Анимето все още излиза и във всеки епизод успяват да измислят нещо дебилно, на което осъзнавам, че се хиля като зелка, без логическа причина, но това май е хубав знак...
 
Shiroi Suna no Aquatope - започна добре (и все още излиза), но не трябваше да е толкова много епизоди. На мен ми идват малко в повече Slice of Life анимета с две момичета за главни герои. Драмите им също не ме вълнуват особено, а напоследък много задълбаха в скучнотии.
 
Otome Game no Hametsu Flag... - слаб сезон беше за мен... жалко, предвид колко ми хареса първи. Някак магията се разваля с развитието на историята, а и на доста места губеха излишно времето с не толкова добри комедийни епизоди. Появиха се някои интересни нови герои, които харесах, но просто не беше достатъчно.
 
Bokutachi no Remake - има някои неща, които си заслужаваха в това аниме, но не чак толкова, за да ми задържа истински интереса. Хубаво беше, че не го обърнаха на ечи и беше по-различно от едно обикновено харемче. Никой от героите не успях да харесам (а това ми е важно, особено ако историята не е съвсем добра).
 
RE-MAIN - скука от начало до край.
 
Shinigami Bocchan to Kuro Maid - продължи си с ечи елементите до края, обаче не ме дразнеше с тях, което е изненадващо. Получи се сладка романтична история, бих гледала втори сезон, който вече е обявен, че ще излиза.
 
Meikyuu Black Company - жалко, че по едно време добрата комедия си отиде и го обърнаха на обикновен, скучен исекай. Все още мисля за него като за "капиталистическа комедия", но някъде до 6-и епизод. Нататък се изложиха.
 
Night Head 2041 - тъжно ми е как имаше потенциал и стартира доста интересно, а после стана такава боза. Наблъскаха прекалено много информация, обяснена излишно сложно и накрая изглеждаше ужасно плоско.
 
Какво ми направи впечатление от новите:
 
Blue Period - наистина не знам как могат да продължат това аниме, така че да е интересно. Първите два епизода са добре, просто не мисля, че историята може да даде кой знае какво още. Може би бъркам, предстои да се види.
 
Tsuki to Laika to Nosferatu - космос и вампири. Не знам защо го започнах, но реших да му дам още един шанс със следващия епизод. Включили са един малко поизмислен Съветски съюз и преиначени (а иначе реални) събития от успехите в космонавтиката през Студената война. Засега не залагат чак толкова твърдо на политиката, но не съм сигурна докога ще е така.
 
Mieruko-chan - тооолкова цензурирани ечи елементи. Подразни ме, но признавам, че поне тези... духове? Чудовища? Каквото там се водят, са доста експресивни. Реално в първи епизод не се случи почти нищо, затова ми е интересно накъде ще тръгне, макар че очаквам ечито да ме откаже скоро.
 
Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru - абе... че имаше какво да се желае, имаше, обаче беше факт, че толкова съсредоточено аниме не съм гледала от доста време. :lol2:Малко ми дойде странно как главният герой се съгласи толкова бързо да е част от тия шантави събития, дето се случват, но хайде, няма да дълбая. Все още не мисля, че гласът на Хатано Уатару отива на единия от героите, ама това си е лично мой проблем, хаха. Това, което ме потресе в първи епизод, е какво точно изяде един от героите и действително ли искам да знам какво е било...
 
Kyuuketsuki Sugu Shinu - хм... Ами, смях се, което е добре, това би следвало да му е идеята, но не съм сигурна, че епизодите нататък ще са особено добри.
Редактирано от Atila
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С новата година дойде новият сезон, разбира се... Но сега няма да го коментирам основно, само ще си споделя "болката".

Искам да си хвана нещо за превод, което да ме разнообразява от време навреме (като не броим Koroshi Ai, което си ми остава сигурно). Малко започвам да се превръщам в УанСъб :lol: Затова по-добре да не правя нова тема за третото, което ми се понрави през последната седмица, защото не е сигурно ще се занимавам ли сериозно с него. (Колебая се и за Sono Bisque Doll wa Koi o Suru (2022). Надежди няма да събуждам, но пък ви представям първи епизод на...

 

268262.jpg

Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to

(Историята на един тип, превърнал се

в красавица, и един друг)

 

Смятам, че заглавието говори перфектно за съдържанието. :lol:

Анимето е комедия, модерен исекай. Ако кликнете на плаката, ще получите повече информация в МАЛ. Възможно е все пак да му направя тема, ако ми хареса повече от другия ми проект, кой знае.

 

Първи епизод можете да видите тук, във Вбокс

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Част от "визитките" за аниметата през септември. (Тук още си личи колко ме мързи да го наглася, но за останалите визитки се старах! Понеже са много, засега ги има само във фейсбук групата, като станат всички, ще мисля дали да ги разпространявам :P )

 

0.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Chainsaw Man започна днес - чакан също толкова, колкото и Bleach, което пък започна вчера.

Първи епизод на Chainsaw Man, поне с мой превод, можете да видите тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...