Jump to content

Grandmaster of Demonic Cultivation: Wanjie Pian (2021)


lazeto

Recommended Posts

E6V4BFHUUAgoSzZ?format=jpg&name=large

 

Mo Dao Zu Shi, Modao Zushi, Grandmaster of Demonic Cultivation, The Founder of Diabolism, The Founder of Evil Magic , 魔道祖师
Страна: Китай
Също така известен като: Mo Dao Zu Shi, Modao Zushi, Grandmaster of Demonic Cultivation, The Founder of Diabolism, The Founder of Evil Magic
По BL новелата на: Mò Xiāng Tóngxiù - "The Founder of Diabolism"
Период на излъчване: 2021 – Август – 07 до 2021
Жанр: екшън, приключения, мистерия, комедия, историческо, свръхестествено, шонен ай, по новела
Епизоди: 12
Времетраене: ? минути на епизод
Студио: B.CMAY PICTURES
Режисьор: Tencent Penguin Pictures
Субтитри: Английски

 

 

Резюме: Трети сезон на анимираната адаптация на китайската BL новелата "The Founder of Diabolism" на Mò Xiāng Tóngxiù…Създателят на "Демоничната секта", Wei Wuxian, от талантлив майстор на бойни изкуства се превръща в най-мразеният човек в страната. Начинът му на живот не помага особено. В желанието си да се усъвършенства, той изучава техники на границата на етичното, отказвайки да се съобрази с общестеното мнение. В един момент става прекалено силен и  това дава предимство на враговете му, които го демонизират в очите на обществото. Всички го атакуват едновременно и ключовият играч се оказва неговият доверен ученик и последовател, който първи го  предава и го напада в гръб. Това обаче не е достатъчно за враговете му и те правят всичко възможно да са сигурни, че той никога няма да се прероди.
Няколко десетилетия след това обаче, душата му се оказва в тялото на сирак, отхвърлен и малтретиран от роднините си. За да си отмъсти, младежът го призовава с цената на живота си. От самото си събуждане, Wei Wuxian, е въвлечен в сложна ситуация, от която го спасява най-големият му съперник, който за капак го взима под крилото си. Това е началото на едно забавно пътуване изпълнено с приключения , унищожаване на чудовища и решаване на загадки....
 

 

Линк към сезон 1 :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми ще видим, дори и да е 11-12 епизоди (по изчисления, не потвърдени) пак може да вкарат достатъчно материал. 2-3 епизода за Yi City арката може и да им стигнат, и останалото каквото там хванат (с малко пестения). Обаче, да... както казах и в другата тема, поне 15 ще си трябват... Явно имат проблеми студиото, видя се още във втори сезон. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже го видях току-що е излезнал скеджъла. Потвърдени са - 12 епизода ще е последният сезон. Ако платите ВИП, ще гледате първите 2 епизода и по един на седмица след това до края. (Което е рядкост, преди пуснаха първите 5 епизода от анимето и първите 15 от драмата наведнъж, за феновете). 

И Сити ще е 3 епизода. Джоджолина направо ги е забила с точност. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледани първи 2 епизода. Лан Джан, Лан Джан - много се усмихваш. Съпротивата е излишна. А количеството докосвания? -_-

 

Красива откриваща и завършваща анимация. Раздали са се студиото. :)

Редактирано от Chenqing
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Сити арката не ми хареса много-много, но епизод 4 беше друго нещо. Пиян Лан Джан :blush::lol2: (от официалния акаунт в уейбо)

 

spacer.png

 

И чиби версията му: 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лан Джааааан, ушите ти горят! :28558: Този епизод беше действително доста добър. На мен и И сити си ми хареса, въпреки че беше преполовен. Емоциите си бяха там. :)В "Неукротимите" беше окей, обаче донгхуата наистина показва взаимоотношенията м/у УанШян на друго ниво. А сънят на Лан Джан - абе, въобще всичко беше покъртително за мен. Успяха да ми върнат това чувство в стомаха, което изпитах, докато четях романа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, ех, ех, на това му се вика красота... Поорязали са неща, обаче нищо общо с това, дето беше във втори сезон. Хубави епизодчета са станали, даже си поплаках на трети, макар че го претупаха.

А четвъртиии! :es:Много смело от страна на Ланчо да си поръча толкова, като имаме предвид, че се напива от едно чашле. :28558: Смях се допълнително, като се сетих как в сериала и крадене на пилета имаше (е, опит поне).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахахахаха.. Донгхуата пусна всичките бомби наведнъж, не мога да спра да се смея. Е, това не го очаквах.  :lol2::ph34r: 

 

Spoiler

32c1b2275883845e.jpg

c1aa97a3b0cfc5c3.jpg

a01d56c88a03fd1e.jpg

1740c339d68719b6.jpg

 

Не, това не е фенфикшън! :xaxa: Всичко, повтарям, всичко от новелата е в тоя епизод!

 

Обичам ви всички дами и господа от тийм донгхуа, продължавайте все така да ни радвате! Само дано не ви кръцнат заплатите! :kissy:

 

11/10 :yes:

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Донгхуа тийм: 2 сезона контрол и самообладание = цензура. На третия: 'heck it, let's go all in!'. 

 

Кръцването на заплатите им е най-малкия проблем в случая. :lol2: Трябва да бягат в усамотение след него.

 

А Лан Джан трябва да го вземат да рекламира шампоани и балсами за коса. Че е убав, убав е, ама тая грива и тя се разпусна тоя сезон. :28558: 

 

Редактирано от Chenqing
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши ... Въпреки че беше страшно препускане, пак успя ме накара да се разчувствам.

 

Хареса ми, че бяха запазили оригиналния завършек от новелата. И името на песента. Това е повече, отколкото можеше да ни дадат...предвид обстоятелствата. 

 

Ще ми липсват...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предвид, че още на оупънинг песента се разчувствах... Много красив беше епизодът, много наситен с емоции. :wub:

Off Topic

Кокошките бяха тук (и "Лан Джан беше тук")!!!! :lol2: Бях ги отписала, че ще ги видя, скъсах се да се хиля, такова едно истерично стана, предвид тъжната сцена преди това. :lol2: Оооо, и Чън-чо със спуснатата си коса... тук вече ме блъсна фенщината. :wub:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...