lady of the lake Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 On 12/6/2021 at 10:30 AM, Ayan khan said: Тази новела ми напомня на Advanced Bradley... да, това е превод на новелата Advance bravely, по която имаше и сериал със същото име. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 В момента чета (скоро не съм, че нямам време) ето този LOVE JINX Засега ми харесва! Радвам се, че корейците почнаха да правят сериали по БЛ манхуа. Други, които съм чела са: Painter of the Night, Cherry Blossoms After Winter и Behind the Desks. Ако направят сериал на Behind the desks ще съм адски щастлива, понеже беше качено след сериала Light on me по БЛ игра. В манхуа-та се разказва живота на учителя от Light on me, супер забавна! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chenqing Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Хора, имам изненада за вас, хихи!!! Всъщност, две изненади ... Едната ще я пазя в тайна засега, но другата ще я изкрещя, защото само аз си знам колко я чаках. Хъскито и Шизун официално излиза на книга, в нормално (нецензурирано) 32-35лв + делукс издание (което някъде по моя преценка може би ще струва към 40-50лв +/-). Октомври месец (датата е в процес на уточняване, но някъде към края каза Мийтбън). За рождения ми ден. Честито на всички, които се молеха на БЛ боговете за този дар. Скоро ще имаме и други лицензирани китайски и корейски уебтууни и новели на пазара. Ще ни зарият. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts