niran Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 My Ride Страна: Тайланд Тайландски: รักนาย My Ride Известен като: Love My Mister Ride, My Ride: The Series Жанр: романс, комедия Епизоди: 10 Период на излъчване: 27 януари 2022 - 31 март 2022 Продължителност: 45 мин Канал: Line TV, GMM25 Режисьор: Nam Krittidech Sinjermsiri Субтитри: английски Mydramalist Spoiler Участват: Fame Chawinroj Likitchareonsakul - Тауан Fluke Pongsakorn Wongpian - Морк Yoon Phusanu Wongsavanischakorn - Той Best Cholsawas Tiewwanichkul - Бос Ging Areeya Pholphutrakul Pat Chatburirak Manow Sornsin Maneewan Nu Surasak Chaiat Patson Sarindu Mike Weerapat Nimanong Mild Jinna Pichit-o-Pakun Oat Sumethi Namkerd Резюме: Историята разказва за Морк, който е таксиметров шофьор, и Тауан – ординатор на болница в Банкок. Макар двамата да изглеждат като от различни светове, един ден се срещат случайно, когато Тауан наема Морк. Тази първа разходка с мотоциклет води до още такива и скоро Морк осъзнава, че не може да спре да мисли за красивия лекар. Междувременно Тауан също се чувства привлечен от Морк и така се заражда едно невероятно приятелство. А може ли то да се превърне в нещо повече? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 Церемония Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 Интервю Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 Снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted January 14, 2022 Author Share Posted January 14, 2022 Най-накрая този сериал ще започне от 27-ми януари. Интересно, че Fluke(който играе в SOTUS и My Bromance) e сценарист. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 Three Man Down My Ride OST 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Днес го започнах , но навсякъде в нета субтитрите за 1ви епизод се разминават, ще трябва още да се чака за субки,но от изгледани 12 мин изглежда интересно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Преди 1 час, loveless написа: Днес го започнах , но навсякъде в нета субтитрите за 1ви епизод се разминават, ще трябва още да се чака за субки,но от изгледани 12 мин изглежда интересно И тук ли се разминават.... нямам такъв спомен... аз днес го догледах целия...много лижерно ми дойде, въпреки драматичните обрати. Добре. че беше Юн -Toy да внесе малко сласт и страст , Off Topic Даже си помислих, че в личния му дом са снимали... толкова фенска стая изнамериха, като беше болен. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 22 hours ago, merisa said: И тук ли се разминават.... нямам такъв спомен... аз днес го догледах целия...много лижерно ми дойде, въпреки драматичните обрати. Добре. че беше Юн -Toy да внесе малко сласт и страст , Reveal hidden contents Даже си помислих, че в личния му дом са снимали... толкова фенска стая изнамериха, като беше болен. Да и там се разминават, но след 1 час търсене намерих където да са в синхрон и аз днес го изгледах ,много сладко сериалче. За първи път Yoon да не ме дразни в сериал, бяха готина двойка с доктора и обяснението беше един път За мен най хубавото в този сериал си остава усмихнатото лице на FLUKE и по точно трапчинката му 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted April 14, 2022 Author Share Posted April 14, 2022 Много добро представяне. Впечатлението е голямо, защото Fluke и Fame играха много с мимики. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Забравих да коментирам: Сериала много ми хареса. Не смятах, че ще ми хареса след 3-тия епизод, когато Цитат "бившия" му се върна при любовника. Но донякъде го разбирам, защото Tawan не му отделяше специалното внимание, което един мъж се нуждае...знаем какъв. Не разбирах защо се дърпаше, като уж го обичаше. Заобичах голямата сладка трапчинка на Fluke, не отделях нито секунда от нея. А чичовците му бяха големи образи, уникални! П.С Скоро ще намеря време да почна Cutie Pie, но май ще пропусна моментите на второстепенната двойка, изобщо нямат химия. Третата двойка ми харесва повече, дори и от главната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts