Jump to content

Recommended Posts

K7TE3dP.jpg

 

Indian Pink

Индийско розово

 

Страна: Южна Корея
Още известен като: Jangnong
Година на излъчване: 2021
Жанр: Трилър, Психологически, Драма
Режисьор: Ким Си У
Субтитри:

 

Участват:
Kim Hyun Joong

 

Резюме:

Игрален филм, заснет в стил монодрама, който ни показва историята от гледна точка на главния герой, разгръщайки я като еднолична пиеса.

В главната роля, Ким Хьон Джунг перфектно изобразява демоничната природа на човека, скрита зад красивата му, невинна усмивка.

Той блестящо се въплъщава в образа на хладнокръвен мъж с разбито сърце,

който в своето страдание разкрива чудовищната си природа.

 

Филмът е заснет в началото на 2020 година, но ще бъде пуснат през първата половина на 2021. "JangNong" е филм за жестоката демонична природа, скрита зад невинната човешка усмивка. "JangNong" участва в международни кинофестивали в САЩ и е поканен на европейските 'ARFF International Awards' за 2020 година. Ким Хьон Джунг печели наградата за главна роля (за участието си в "JangNong") на пролетната сесия за 2020 година на Международния фестивал за независимо кино (IFFA) в Калифорния, САЩ.

 

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs:: :click: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs::click: :click: :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри: скоро

 

Онлайн с руски субтитри: :click:

Редактирано от bealonenomore
Добавени линкове за онлайн гледане с български субтитри.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро бе пуснат първият филм на Ким Хьон Джунг "JangNong"

 

Актьорът Ким Хьон Джунг изигра главната роля във филма "JangNong", в който се разказва за жестоката демонична природа на човека, скрита зад чиста и невинна усмивка. "JangNong" бе пуснат през първата половина на 2021 година.
В първия си филм "JangNong", Ким Хьон Джунг успешно пресъздава трансформацията от страдащ човек с разбито сърце, в хладнокръвен мъж, показващ демоничната си същност. 
Младият и красив мъж е постигнал голям успех и има много повече от всеки друг на света. Но един ден, когато любимата му скъсва с него с едно-единствено текстово съобщение, той попада в затвора на отчаянието. Мъжът се опитва да заглуши болката от разбитото си сърце с помощта на алкохол, но в крайна сметка решава да се обеси на дървото в градината. Когато обаче се отваря плътно затворената врата на гардероба, демоничната природа на човека, дълбоко скрита зад невинна усмивка, избухва.
За участието си във филма "JangNong", чийто снимки са започнали през февруари 2020 година, Ким Хьон Джунг получи Диамантената награда на пролетната сесия за 2020 година и наградата за най-добра мъжка роля на Международния кинофвестивал за независимо кино (IFFA) в Калифорния, САЩ. Освен това, филмът участва в Лосанджелисткия филмов фестивал за независимо кино (LAIFFA). "JangNong" е и официално номиниран за европейските награди "ARFF International Awards" през 2020 година. 

 

Credit: job-post.co.kr
Bulgarian translation: firefly

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преводачите страхотни сте! Такъв тип филми, ако са направени добре /а този на първо четене изглежда точно такъв/ могат така да те залепят за екрана,

че да не знаеш откъде ти е дошло. Човешката природа и спотаеното зло в нея, какво кара един уж успял човек да превърти и да се превърне в абсолютен психопат.

Корейците имат много добри попадения от време на време, дано и този филм се окаже такъв. Чакам буквите с нетърпение. Благодаря:thanks:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ревю на "Indian Pink"


"Indian Pink" е филм, който дава поводи за размисъл.
Това е странна и страшна история за това как демоните се появяват с настъпване на нощта. Непрекъснато лутане през деветте кръга на ада в търсене не изход, докато разбереш, че изход не съществува.
Това е история за болка, гняв, разочарование и страст.
Това е опит да избягаш от себе си по всички достъпни и недостъпни начини, опит да достигнеш до тези, които са си отишли. Сън, а може би реалност, за мания, която стъпка по стъпка идва и се настанява в дома ти като неканен гостенин. Гост, който може да бъде разпознат само по яростните искри на лудост, пробляскващи от време на време в непроницаемо-черните мъжки очи.
Каквото и да се случи, мъжът трябва да преживее тази нощ в компанията на цигарите и алкохола. Ще успее ли обаче да оцелее до сутринта? Този въпрос държи зрителя в напрежение до самия край на филма.
Ким Хьон Джунг, който всички фенове са гледали в драми и предавания, тук няма да го видите. Може да го познаете само по дългите красиви пръсти, небрежно държащи цигара или чаша с алкохол. В "Indian Pink" Хьон Джунг е болезнено красив, а след това - отблъскващо страшен. С актьорската си игра предизвиква емоции от възхищение до отвращение, демонстрирайки на зрителя колко дълбоко може да пресъздаде тъмната страна на човека.

 

Credit: zen.yandex.ru
Bulgarian translation: firefly

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги съм знаел, че Ким Хьон Джунг е талантлив актьор, но скандалът му попречи да развие този си потенциал. Ще гледам филма с огромно удоволствие. Благодаря предварително на преводачите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откъси от статии за филма:
"JangNong" е игрален филм, но е създаден от гледната точка на един човек, подобно на монодрама в театър. Актьорът Ким Хьон Джунг, за когото това е първият му филм, пресъздава състоянието на човек, страдащ от болката от разбитото сърце, до хладнокръвна личност с демонична природа.  
~ * ~ 
Любовта и нейното задущаващо дихание. Социалният успех и скъпата приятелка. Мъжът, гордеещ се с идеалния си живот. Един ден любимата внезапно си тръгва и му взема всичко. Не само успехите му в бизнеса, но и прекрасните спомнени за любовта. Изведнъж... мъжът губи онази част от живота си, която е смятал за идеална, потапяйки се в бездната на отчаянието. Основният въпрос е: главният герой винаги ли е бил дявол, или преломният момент е бил именно онази нощ?
~ * ~ 
Всеки наш избор определя бъдещето ни. Всяко наше действие води до необратими последици. Всяко наше решение ни води до светлината или тъмнината. 
~ * ~ 
За ролята си във филма, Ким Хьон Джунг качва 10 килограма.
~ * ~ 
Хьон Джунг казва за една от сцените във филма: "Не ме болеше, когато паднах върху счупените стъкла. Ако изглежда, че ме боли, значи добре съм си изиграл ролята."

 

skKcZFXj_o.jpg


eReongmR_o.jpg

 

Credit: pointn.net + ahorakpop.com
Bulgarian translation: firefly

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакви субтитри ли няма този филм? Корейците се излагат. Надеждата ми е в руснаците. Те не винаги чакат английски субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 11.09.2021 г. at 11:40, bond написа:

Никакви субтитри ли няма този филм? Корейците се излагат. Надеждата ми е в руснаците. Те не винаги чакат английски субтитри.

 

Пуснат е само за гледане онлайн в различни платформи срещу заплащане. Доколкото знам, има японски и английски субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jangnong (Indian Pink), режисиран от Кай Чен и с участието на Ким Хьон Джунг, е на второ място в класацията на IMDb "Топ 20 на най-високо оценените филми за 2021 година". Рейтингът му е 9.3. 

 

hME5oZ23_o.png

 

Credit: imdb.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, lazeto написа:

Най -после да се появи видео на този филм дано някоя добра душа направи и английски субтитри :lol2:

 

Аз лично си чакам английските буквички с огромно нетърпение. :D

Много ме сърбят ръцете, та след като се появят, ще се заема и с българските такива. :es: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, помислих, че @firefly ще го превежда, понеже качваше ревюта миналата година. Жалко, тя го харесва толкова много като идол и актьор. Все пак успех на теб. (:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за превода на този филм, невероятен е! Моноспектакъл, малко като театрална пиеса, но нито за миг няма скука заради брилянтната игра на Ким Хьон Джунг! Честно казано имаше и нещо шизофренично, раздвоение на емоциите и чувствата, остава една голяма въпросителна, поне в мен, кое е истина, кое е фантазия. Филм, за който си мислиш дни наред.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...