JoJolina Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 (edited) @AtilaМерси за AMV-то, много е добро. Аз песента на SID не спрях да я слушам, откакто я чух за първи път! Колкото до японския дублаж - единственият ти шанс е да си натъкмиш софт субтитрите от Нетфликс версията в/у японската (обаче лично аз не го препоръчвам, защото в японската версия имаше някои разлики в превода и ще се загубят). Може и да излезнат фенски събки, но на мен ми се струва, че ще е след като пуснат Блурей версията (октомври/ноември). Edited August 11, 2021 by JoJolina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanzhan97 Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Приятели искам да го гледам но не мога... линка за сваляне не работи пише че не съществува... а епизодите във вибокс7 са само до 6ти епизод... някой да ми помогне моля... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anito 24 Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 (edited) Преди 11 часа, Lanzhan97 написа: Приятели искам да го гледам но не мога... линка за сваляне не работи пише че не съществува... а епизодите във вибокс7 са само до 6ти епизод... някой да ми помогне моля... С английски субтитри може да се свали от тук: Off Topic https://nyaa.si/?f=0&c=1_0&q=tian+guan Edited December 17, 2021 by anito 24 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFotaku Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Ако случайно става дума за сериите с български субтитри, то просто няма превод след 6-ти епизод, доколкото ми е известно... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanzhan97 Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Преди 8 часа, anito 24 написа: С английски субтитри може да се свали от тук: Скрий съдържанието https://nyaa.si/?f=0&c=1_0&q=tian+guan Преди 8 часа, GFotaku написа: Ако случайно става дума за сериите с български субтитри, то просто няма превод след 6-ти епизод, доколкото ми е известно... Става въпрос със български субтитри... мога да го гледам и на турски и на английски намерил съм от къде... но не искам бих искал много да го гледам със български субтитри 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFotaku Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 Преди 9 часа, Lanzhan97 написа: Става въпрос със български субтитри... мога да го гледам и на турски и на английски намерил съм от къде... но не искам бих искал много да го гледам със български субтитри Предполагам, че ще бъде допреведено и само трябва да почакаш. Указаният във Вбокс преводач е доста активен, не го/я познавам лично, но ми е правило впечатление. Там също така пише, че можеш да отправиш запитване дали не се е отказал/а. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanzhan97 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Проблемът е там че отдавна не е качвал сериала... последният епизод е от доста месеци даже 1 година... явно се е отказал.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minona Posted January 13 Share Posted January 13 На 20.12.2021 г. at 3:05, Lanzhan97 написа: Проблемът е там че отдавна не е качвал сериала... последният епизод е от доста месеци даже 1 година... явно се е отказал.. Не се е отказала, доколкото знам. Във вбокса й пише, че ще го качи цялото наведнъж. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted January 28 Share Posted January 28 Ще чакам с нетърпение,дано ги преведат докрая,че тъкмо ми стана интересно.Дано не се е отказал човека от превода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts