Jump to content

Японската група GOTHIKA (Industrial, G-Goth, Visual Key ) - 30 май в Рок бар “Фенс”


Recommended Posts

Някой ще ходи ли на това? :)

 

 

 

 

 

 

news_gothika_flyer.jpg

 

Японската Industrial G-Goth Visual Key група GOTHIKA ще изнесе представление на 30 май 2010 г. в Рок бар “Фенс” (София). Началото на шоуто е от 21:00 ч., входът е 15 лева.

GOTHIKA е японска група, която черпи вдъхновение от манга културата, електро и индъстриъл музиката и традиционния японски театър.

Странни костюми, кимона, чадъри, маски и противогази са част от атрибутите им. Могат да бъдат причислени към EBM/Industrial стила, но винаги са се старали да бъдат интересни и затова могат да бъдат открити още различни елементи от други стилове в тяхната музика-динамична и пропита с азиатски манга вкус. За качеството на групата говори и факта, че вече са свирили на големите европейски фестивали като “Summer Darkness”, “Wave Gotik Treffen”, имат договор и участваха в компилация на една от водещите фирми за индъстриъл и готик музика Alpha Matrix. Наскоро издадоха и албум с немската фирма Danse Macabre, зад която стоят ексцентричните и гениални музиканти от готик/индъстриъл групата DAS ICH.

GOTHIKA вече са ни гостували няколко пъти и всички си спомнят с изключително удоволствие концертите им, партитата, приятелското отношение и традиционните вечери (или по-точно закуски) с феновете след като музикантите слязат от сцената. По-долу можете да видите видео от едно от гостуванията на симпатичните японци.

Заедно с тях на сцената ще се изяви MOKUSHI – български EBM/Schranz Industrial проект. Всъщност зад това име стои Симеон от вече бившите ANIMASSACRE. Като голям почитател на японската култура, манга филмите и електронната музика той се вписва идеално в атмосферата на вечерта.

Dj WILL ще вземе участие също със силен индъстриъл EBM сет.

Организаторите са предвидили и прожекции на видео стената.

Материала подготви: Mrazek

http://www.theotherside.dir.bg/news/article0783.html

 

news_gothika_1.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ще ме надъхате и аз да отида. Споко, чичото със шапката досега не ми е искал лична карта (то за мен не е и нужно :lol: ), но таксата за групата, която ще свири, не е пропускал да вземе. :) Може да ти се размине, ако не изглеждаш много млад. Струва си да се пробваш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от новите във форума и не познавам никогого :( На мен ми се ходи пуснала съм темата във facebook, някой от аверите ми да се навие, но малко вероятно:( Ще видим мисля да мина да пийна едно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задължително съм там :) Благодаря на всички за отговорите, бях се попанирала x) Ще сложим малко грим, пък дано няма проблеми =D

 

Ааа щом си момиче с грим можеш да се състариш, точно така, браво! :D То и момче да си, случая е подходящ ...

 

kkalinkova и аз май няма с кой да отида, но на концерти е малко вероятно да се чувстваш сама. Идвай смело към клуба. :)

 

Загрявайте с дискографията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора,аз няма да успея :( (колкото и да се борих с обстоятелствата –.--) Забавлявайте се много,и после да разказвате. И Japistachoko,spox няма как да изпуснеш такова събитие заради лична карта ;) ;) ;)

Приятно прекарване ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Думи не ми стигат да опиша колко размазващо яко се получи миналата вечер. :) Имах чувството, че се пренесохме някъде из музикалната сцена на Токио. Накрая все едно бях влезнал с дрехите в басейн. :D Gothika бяха много симпатични и ни се радваха.

 

Zenith, въпреки че знам как изглеждаш, не можах да те видя. Сори. Същото важи и за момичето с зелените кичури и останалите. Но няма значение, на концертите всички сме едно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше страшно <3 Много жалко, че не се намерихме, но тази година хората бяха повече от минлата и дори много познати лица трудно ги забелязах....

По- късно ако искате мога да постна малко снимки ^^ А пък догодина сме на линия пак ^.^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оо защо дойдоха толкова късно?? аз бях с едни момичета, а те искаха да си ходим в 12 и аз искам не искам трябваше да си тръгна :( :( но дори за 20те минути беше много яко B) някой да разкаже как е минало после плс~ a иначе и аз имам 2-3 снимки, мога да ги постна xD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хораааааа, хапя си гъзаааа! Скапала съм се от работа и нямам време да пиша. Разказвайте, дайте материал, аз не можах да дойда щото мъж ми е .......... и ще умра. Надявам се да дойдат пак и този път да съм там. Не защото съм някакъв заклет фен просто исках да ги видя, бях безкрайно любопитна. По принцип като цяло към японската музика и тай да нарека субкултура. Преди време ровейки се в сп.Лик от 70-те на мин.век попаднах на една статия за японските рок барове, които били повече като бройка от Англия по времето на Sex Pistols i Joy Devision, та исках да си затвърдя мнението, че са откачени копеленца, а това би ме изкефило максимално.... Тай де коментирайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...