Jump to content

Recommended Posts

Ms. Kim's Million Dollar Quest
spacer.png

Държава: Южна Корея
Година: 2004
Жанр: романтична комедия
Времетраене: 16 епизода по 60 мин.

В ролите:
Kim Hyun Ju - Kim Eun Jae
Ji Jin Hee - Park Moo Yeol
Kim Sung Ryung - Suh Woo Kyung
Park Gun Hyung - Yoo Young Hoon

Bong Tae Gyu

Сюжет: Ким Ън Дже (Kim Hyun Ju) е зарязана пред олтара от годеника си Ю Йонг Хун (Park Gun Hyung) заради богатата Со Ю Кьонг. Сватбеният фотограф и богат плейбой Пак Му Йол (Ji Jin Hee) помага на Ън Дже да се спаси от позора, като се представя за неин съпруг. Скоро след това семейството на Му Йол фалира и, ако не съберат бързо пари, семейният им дом ще бъде продаден. Ън Дже пък е убедена, че ако забогатее, Йонг Хун ще се върне при нея. Тя и Му Йол решават да се съюзят, за да спечелят много пари, но за съжаление работата не се оказва така лесна, както са си мислили...

 

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
РУСКИ СУБТИТРИ
 

Личен коментар: Сериалът е приятен и непретенциозен, нещо като Full House.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове



И този сериал минава в графа преведен :) Благодарности на focuska за добре свършената работа с превода ;) Мога само да ви пожелая приятно гледане и дано се забавлявате :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно и релаксиращо сериалче. В началото малко се дразнех на преиграването на моменти, но бързо се примирих. Искрено се забавлявах да премеждията на малкото гангстерче с колата :D

Не бих казала, че сериалът е задължителен, но ако се чудите какво да гледате...защо пък не? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D:D:D Да определено лихварят на фона на руската песен "Журавли" си разбиваше от всякъде. Искрено се забавлявах с него, а и самия актьор си беше повече от перфектен с изиграването на ролята. А и на Kim Hyun Ju като Ън Дже (както в повечето си роли бойна и устата) и пасваше много добре ролята :lol: Изобщо като цяло актьорския състав си беше доста добре подбран и си представиха отлично персонажите. На мен лично сериала много ми допадна, за разтоварване и забавление си е доста добро попадение :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и него...,макар да ме дразнеше ролята на главната,че все се мислеше за другия....при все нещата които той и направи....,края можеше малко по добре да го завършат.Но това все пак е корейски сериал нормално е.... :D

Като цяло,беше си забавно сериалчето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериалът много ми хареса.

Не знам дали се дължи на много драматични обрати, на които се нагледах напоследък, или на моментното ми състояние, но... С г-жа Ким истински се забавлявах и не усетих кога минаха 16-те епизода.

Много ми допадна,

че нямаше разни смъртно болни и тем подобни.

 

Най-антипатичен ми бе Park Gun Hyung.

Опитаха се да го изкарат небрежен гений, ама повече приличаше на неокастрено дърво - никаква емоция не забелязах у него.

 

 

 

Препоръчвам сериала на всеки, който обича комедиите. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е лек и забавен. Пак имаше малко от задължителната драма, но като цяло беше весело. Учи те да бъдеш упорит и да не се предаваш пред трудностите в живота. А главният актьор бе голяма скица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко приятно и забавно сериалче. Ако имате време и ви се гледа нещо разтоварващо, това е сериалчето. Главната много ме кефше, супер яка мацка, страдаше и веднага го преживяваше, без кой знае колко много излишни сълзи, и Пак Мун беше готин ..от човек,който винаги мисли за себе си и не пести и стотинка, защото не работи, стана такава скръндза и вече знаеше колко трудно е да изкарваш пари и да се бориш за тях :) Хареса ми как Пак Мун и казваше "Мис Ким".. много яко звучи ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...