Jump to content

Recommended Posts

Обаче браво на актрисата, да изиграе така героинята си, че да ти се иска да бръкнеш през екрана да и извиеш врата :nunchako::D

Сю/Шу Кай е разкош, искам пак да го гледам като палавника от академията :wub: много му тича тоя образ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно да си призная толкова жадувам за жестоко отмъщение и справедливост, че чак забравих за голямата любов на главните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, bond написа:

Направо заживях с този сериал. Моля ви, кажете ми, че 

  Скрий съдържанието

Бай Дзюе се преструва, че не помни нищо. 

 

Познай. Тя е любовта на вечния му живот.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че познах. Сега остана да чакам връщането на 

Spoiler

четвъртия първороден бог. Надявам се да се върне и той, много ми е симпатичен. А особено много се надявам за убитата приятелка. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Край. С едно недоволство. И тези като Прасковите си 

Spoiler

зарязаха детето и се захванаха да се чакат. И още - любимата ми Юеми не се върна. Аз тъгувам за нея.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любов от тоя тип обикновено носи обреченост и е свързана с абсолютна самодостатъчност на двойката - те са цялата вселена един за друг, раздават се изцяло един за друг, горят един за друг и нищо и никой отстрани няма значение, включително децата им, ако са направили такива. Когато единият си отиде, другият остава да гасне в меланхолията си. Лично аз предпочитам това да гледам, но напоследък все ми натрисат по някое отроче в сериалите. И тоз явно не прави изключение :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие пък сега. Съдбата,  върховните им сътворители , времето, небето, земята и т.н не можаха да ги разделят, кво остава едно дете да им е пречка , а да  не говорим,  ще става един ден върховен бог и ще отговаря за мира в трите царства и трябва отрано да го обучават, а не да се държи за полата на мама. Даже не го дадоха и  на детска градина, а му наеха частни учители от най-отбраните.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond, спор няма , че беше сладур, но за мен имаше недоглеждане  единствено  при него- хиляди години седя с една визия. Вярно, че годините там;) не са като земните, но все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, китайците с тези стотици хиляди години малко по малко ще излязат по-стари от земята. Нямали са второ дете актьор и затова не порасна за 500-600 години нито милиметър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 25.07.2021 г. at 20:10, Lawandula написа:

Летяха, изпаряваха се, изчезваха, умираха, прераждаха се, клонираха се и какво ли не

С това съвсем ме отказа дори да се пробвам да го гледам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Lawandula написа:

 

Това между другото. Не е дразнещо.:D

В момента китайското фентъзи съм го спрял напълно-просто няма нищо за гледане там. Но тук-таме имат свестни криминални сериали, тях си ги гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериал изпипан до съвършенство. Не само главните актьори, които убедително се превъплътиха в два героя, но и целият актьорски състав се справи отлично, като Liu Xue Yi и Jenny Zhang бяха просто чудесни. Може би най-голямо впечатление ми направи Сю Кай, понеже преди това го бях гледала само в Story of Yanxi Palace, а там не ми привлече много вниманието. Има много изразителни очи и химията му с Джоу Дун Ю се получи.

Освен невероятните ефекти, които бяха на ниво във всеки епизод, силната страна на този сериал е, че сюжетът е стегнат. Въпреки че драмата проследява още една две двойки, техните истории са сравнително кратки и не дотягат. А финалът е толкова удовлетворяващ

Off Topic

След години Bai Jue се завръща със спомените си, но в крайна сметка не дават информация на зрителя дали в бъдеще няма да има още един Tribulation of Chaos. Макар финалът да е видимо щастлив, не мога да се отърся от мисълта, че съдбата отново ще ги раздели. И въпреки че Tian Qi е сред любимите ми герои, се радвам, че не върнаха Ю Ми. Краят за неговия герой е изключително подобаващ. Той се преструва хиляди години, че не забелязва, че Ю Ми го харесва, а след като тя умря заради него, не му остана друго, освен да изпитва вина. Както Shang Gu каза: „Животът е твърде дълъг, ала аз не го ценях.“

И така Ancient Love Poetry зае почетното първо място в скромния ми списък с изгледани xianxia сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...