Jump to content

Recommended Posts

7c261d2c9726d08c.jpg
 

Off Topic

 

c4d5e79517d2d2d7.jpg

63139b7a5734a4bf.png5580f2f181ecc2b3.jpg

 

 

заглавие: Carrier Falcon Princess,Cavier Falcon Princess, Herald Princess, Jeollyeongsae Wangnyeo-nim, 전령새 왕녀님

тип: Manhwa

година: 2021г

статус: онгоинг

жанр: комедия, фентъзи, романс, драма, шоджо

автор: Hanryui

арт: Coin (동전)

инфо: :click:

онлайн::click::click::click:

онлайн на руски::click:

резюме: Животът е труден, а войната не улеснява нещата нито за хората, нито за птиците. Това е истината с която се сблъсква Зелен, осмото от 11 деца, но не кои да е, а на Краля на Роймонд. До избухването на войната, единствената и цел е била да е толкова незабележима, че сестрите и братята и да не я отстранят като вероятна пречка към трона. След падането на двореца, тя трябва да направи единственото нещо, което някога е имала като отговорност - да оцелее, за да може кралскта кръв, която носи да продължи рода и от там и краството. Докато изпълнява плана за бягство, тя е заловена от врага(или поне се надява да е така) и когато се свестява се оказва в тялото на птица! Хубавото е, че това е пощенски сокол, лошото - той принадлежи на печално известния със своето хладнокръвие и жестокост генерал Валхайл, годеник на втората принцеса. Станалото, станало, сега е полезна и докато помага на страната си, прави всичко възможно да разбере какво е станало с нея самата. 

 

ce9bc6eb44839d57.png

 

лично мнение: На фона на сичкото исекай дето ни залива напоследък, тва е доста свежо и приятно. Живота през погледа на птичка, колко е реално могат да кажат само те обаче:lol2: Динамично, приятно, чете се лесно.

 

п.с. Извинявам се за правописните грешки, чувствайте се свободни да поправяте, щот ся не ги и виждам по ред причини:D

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Това е добро. Смешно е, мило е, сериозно е. И е трудоемко, защото историята се върти основно около двама героя. Трудно е да се измисля голям сюжет, когато героите са малко. Но тук авторът е блестящ между това да ни развежда през бойните тактики, историята и взаимодействието на тези двамата. Тази реплика ми влезе доста навътре: 'I have to carry the weight of all these deaths'.

Edited by voileta
  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Харесва ми как не захаросват живота на краското семейство, но и не прекаляват с черните краски. Автора се справя добре, пуска въдичка и ни оставя да си въобразяваме каквото ни е удобно и от време на време ни сваля на земята, като казва какви са фактите всъщност:D В последния чап разбрах, че "лошите" от другото краство всъщност не са нашествениците, за които ги мислех, а са се защитавали и просто не са спрели на границата...

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...