Jump to content

Carrier Falcon Princess (2021)


Recommended Posts

7c261d2c9726d08c.jpg

Off Topic

 

63139b7a5734a4bf.png

 

заглавие: Carrier Falcon Princess,Cavier Falcon Princess, Herald Princess, Jeollyeongsae Wangnyeo-nim, 전령새 왕녀님

тип: Manhwa

година: 2021г

статус: онгоинг

жанр: комедия, фентъзи, романс, драма, шоджо

автор: Hanryui

арт: Coin (동전)

инфо: :click:

онлайн::click::click::click:

онлайн на руски::click:

резюме: Животът е труден, а войната не улеснява нещата нито за хората, нито за птиците. Това е истината с която се сблъсква Зелен, осмото от 11 деца, но не кои да е, а на Краля на Роймонд. До избухването на войната, единствената и цел е била да е толкова незабележима, че сестрите и братята и да не я отстранят като вероятна пречка към трона. След падането на двореца, тя трябва да направи единственото нещо, което някога е имала като отговорност - да оцелее, за да може кралскта кръв, която носи да продължи рода и от там и краството. Докато изпълнява плана за бягство, тя е заловена от врага(или поне се надява да е така) и когато се свестява се оказва в тялото на птица! Хубавото е, че това е пощенски сокол, лошото - той принадлежи на печално известния със своето хладнокръвие и жестокост генерал Валхайл, годеник на втората принцеса. Станалото, станало, сега е полезна и докато помага на страната си, прави всичко възможно да разбере какво е станало с нея самата. 

 

ce9bc6eb44839d57.png

 

лично мнение: На фона на сичкото исекай дето ни залива напоследък, тва е доста свежо и приятно. Живота през погледа на птичка, колко е реално могат да кажат само те обаче:lol2: Динамично, приятно, чете се лесно.

 

п.с. Извинявам се за правописните грешки, чувствайте се свободни да поправяте, щот ся не ги и виждам по ред причини:D

Редактирано от debil4e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е добро. Смешно е, мило е, сериозно е. И е трудоемко, защото историята се върти основно около двама героя. Трудно е да се измисля голям сюжет, когато героите са малко. Но тук авторът е блестящ между това да ни развежда през бойните тактики, историята и взаимодействието на тези двамата. Тази реплика ми влезе доста навътре: 'I have to carry the weight of all these deaths'.

Редактирано от voileta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми как не захаросват живота на краското семейство, но и не прекаляват с черните краски. Автора се справя добре, пуска въдичка и ни оставя да си въобразяваме каквото ни е удобно и от време на време ни сваля на земята, като казва какви са фактите всъщност:D В последния чап разбрах, че "лошите" от другото краство всъщност не са нашествениците, за които ги мислех, а са се защитавали и просто не са спрели на границата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...