lazeto Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) Police University (경찰수업) Страна: Южна Корея Също така известен като: Gyeongchalsooeob Период на излъчване: 26 юли 2021 – 14 септември 2021 г. Време на излъчване: Понеделник – Вторник 21:30 Жанр: Комедия, Романс, Драма Канал: KBS2 Епизоди: 16 Режисьор: Yoo Kwan Mo (Drama Special Season 11) Сценарист: Moon Jung Min (Matrimonial Chaos) Субтитри: Английски Участват: Cha Tae Hyun като Yoo Dong Man Jin Young (B1A4) като Kang Sun Ho Krystal (f(x)) като Oh Kang Hee Choo Young Woo като Park Min Kyu Yoo Young Jae като Jo Joon Wook Hong Soo Hyun като Choi Hee Soo Lee Jong Hyuk като Kwon Hyeok Pil Резюме: Една история за детектив, който хваща престъпници с всички сили, и за бивш хакер, който използва интелигентността си, за да реши всичко. Двамата се срещат в полицейската академия като професор и студент и си сътрудничат, за да разследват заедно различни случаи. Ю Донг Ман (Cha Tae Hyun) е професор в полицейската академия, който има 20-годишен опит в различни отдели като детектив за насилствени престъпления и като член на екип за киберразследване. В същото време Канг Сун Хо (Jin Young) е компютърен престъпник, който в крайна сметка става студент първата година в полицейската академия. Там срещат и О Ганг Хи (Krystal) първокурсничка, която от малка мечтае да стане полицай, докато нейните приятелки гледат анимационни филми за принцеси на Дисни и си играят с кукли. Тя посещава уроци по джудо, а не часове по балет като своите връстници… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Edited January 15 by felicyti добавени още линкове за онлайн с бг суб 4 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borean Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Колкото и да се опитвам, все не мога да стигна до втора серия на сериал с Кристъл. Може да не е само заради нея, и сценариите нещо не ми допадат. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Преди 3 часа, Borean написа: Колкото и да се опитвам, все не мога да стигна до втора серия на сериал с Кристъл. Може да не е само заради нея, и сценариите нещо не ми допадат. Защо въобще ги започваш? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 6 hours ago, Borean said: Колкото и да се опитвам, все не мога да стигна до втора серия на сериал с Кристъл. Аз и до първа не мога да стигна, но всеки с кръста си. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borean Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 On 6/5/2021 at 4:02 PM, dido100 said: Защо въобще ги започваш? Заради някой друг актьор или от нездраво любопитство. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diant Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Много си беше ок този сериал. Без много пренетции и леко си върви с едно темпо като междувременно има интрига, която да те държи. Има няколко сюжетни линии, които в никакъв случай не са скучни. Аз лично го започнах заради по-възрастните актьори и понеже гледах без очаквания - ми хареса и го довърших чинно. Както винаги хиляди благодарности за превода. Рапорт даден! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Коала Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Много ми хареса сериала. И да, Кристъл е дразнеща като излъчване, но Jin Young компенсира . Като цяло сериала беше свежарски. Забавлявах се. Благодаря за превода 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
battle4thesunn Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Този сериал е новото предложение на btv lady за феновете на корейските сериали. Тръгва от 25ти ноември, всеки делник в интервала 23:00-00:30, на мястото на "Смъртоносна изневяра" ... Ако обаче не сте фенове на БГ дублажа, напомням, че има БГ субтитри от нашите момичета @b0rahae и @IPurpleYou 7 2 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VesSun Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Загледах го по btv lady, инак надали щях изобщо да стигна до него. Бих казала, че съм много приятно изненадана. Има си сериозна и адекватна сюжетна линия и романсът е съвсем бегло загатнат, като няма лутания и чуденки - двамата главни са си наясно с чувствата. Доста повече се набляга на броманса между Сон Хо и Донг Ман и е същинско удоволствие да се гледа отношенията между тях - опитът срещу младостта, идеализмът срещу грубата реалност както и кой от кого се учи и на какво Jin Young ми е страшно симпатичен, помня го от Лунната светлина още, и тук си играе много убедително. Кристълката не съм я гледала до сега, но не ме дразни. Cha Tae Hyun е върха О, да. И две добри думи за дублажа този път - адекватни имена и добро дублиране без кривене и преиграване. Хвала. ПС: Има още 5 серии до края, тъй че има мегдан да разочарова 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VesSun Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 На 11.12.2022 г. at 22:18, VesSun написа: ПС: Има още 5 серии до края, тъй че има мегдан да разочарова Ами, не разочарова Държа добро темпо до края и почти нямаше съшито с бели конци. Накратко - добра coming-of-age кримка с приятни изблици на хумор и съвсем бегъл романс. Определено препоръчвам 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samelove Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Добре беше сериала , хареса ми Не харесвам Кристал, можеше и без нея много ми е дървена, но пък момченцето беше сладур 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted January 3 Share Posted January 3 Доста добър сериал. Можеха да намалят псувните. Професор Ю много псуваше. Като цяло доста различен от Rookie Cops например. Уж все за един и същ университет се разправя, но историята е различна. В този повече се разправяше за разследването на случая, отколкото за живота и трудностите на студентите. Стаите бяха различни и облеклата също така. Образите бяха доста добри. Накрая малко прекалиха с "честността" и "справедливостта". Off Topic От какъв зор се отказа да си продължи учението и си захвърли 2 години от живота? Нищо не се промени, никой не му каза браво. Някои от решенията на героите бяха странни. Главната героиня малко се изложи като отиде да го търси в ареста за да му каже ,че къса с него. Точно това беше най важното в момента. Като цяло романтиката беше на ниво. Драмата не беше голяма. Само професор Ю не разбра, че професорката го сваляше и пак остана сам. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts