Jump to content

Recommended Posts

Джонката обаче как я гледа мадамата на тия снимки:rolleyes:. Качи с няколко градуса температурата, мое да е дръвце в играта, обаче тоя мачо вайб си го носи и на снимки много добре му се получава всеки път работата. Пък и партията-майка, как е отпущила да има даже и нещо като прегръдка и голо рамо. Тия двамата ако човек им види снимка у фейсо и незнае, че са актьори, като нищо ще ги определи за гаджета с бая страстна връзка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля? "Дръвце в играта"? Джони? Опссс нещо аз ли съм в недоразумение, щото може да е всичко, но Джони е великолепен актьор! Или да взема да напусна тоя чат, че събирам негатив...

Само за инфо: Партията може да има пръст във военната част, но нищо против лимбовните сцени, много по-разкрепостени са от корейските скумрии, ама к`о ли разбирам аз, некво дръвце... ай...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 minutes ago, mrnkaloto said:

Моля? "Дръвце в играта"? Джони? Опссс нещо аз ли съм в недоразумение, щото може да е всичко, но Джони е великолепен актьор! Или да взема да напусна тоя чат, че събирам негатив...

Само за инфо: Партията може да има пръст във военната част, но нищо против лимбовните сцени, много по-разкрепостени са от корейските скумрии, ама к`о ли разбирам аз, некво дръвце... ай...

Ааааа, първо не те пускаме да мърдаш никъде - тука във форума вовеки! Второ, ся за мен Джонката в сериала си е точно дръвце в играта. В пъти повече ми харесва на фотосесията, сякаш имат много повече химия. И корейско не съм намесила, там две мнения по въпроса, че се скумрии няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, не, всичко друго може да преглътна, но обиди ли ми някой Мойто Джонито, не забравям.

Така преди време подканих някой да пише коментар за негов филм, ей тъй за реклама, и една колежка наплю филма, над който се потих цяла седмица, а можеше да си премълчи, както правя аз, когато нещо не ме е грабнало и просто подминавам. Е, и досега ми е мъчно, сигурно е в мой минус, но го чувствам като лична обида и спрямо мойто Джони, и спрямо труда. Та напълно сериозно - спрях! Вие си лафете кой кво дръвце бил, аз - дотук! Нямам време

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме кефи сериала много.

Той тип мъжкар, тя все още с лека невинност. И двама обаче пълни с идеали, желаещи да помагат и да правят нещата по-добри. (Дори ми стана леко носталгично, защото се сетих когато аз бях така - пълна с идеали и ентусиазъм за борба с всичко, за справедливост. Може после животът да ни сдъвче, но все си мисля, че ако всеки човек би запазил малко от идеалите и стремежа за справедливост, нещата щяха да са по-добре, но уви. Край на излиянието :lol:

Джавканията са забавни, котката я обожавам, братовчедката ми идва да й запуша устата с чорап, родителите на главната са ми големи сладури.

Вече започнаха да се появават чувства и искри, прегръдки и т.н. Много добра химия между главните. Нямам търпение да видя какво ще стане. Започнаха да се оформят и страничните двойки, които са много интересни и различни, та и там ще има интрига.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледала съм само сериите, които съм превела. Искам да си направя кефа накрая да го изгледам от край до край на бг. Истина е, че сериала не е стандартната бозица от 20 серии, доста по-сериозен е. Има човек над какво да се замисли. И мен ме дразнят понякога недомислиците и пламенните речи, но това е положението, а и не са чак толкова много тези моменти. Джонката е чудесен в тази роля, главната ми е една идея по-креслива, от колкото мога да понеса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чадърчето с черешите много вървежно-актуално, точно тези дни...

Заплетено, малко мистериозно, откачално с тази лудата сестра и папагалчето....

Знае към кого да насочи любовта си папагалчето-спасителя в....гаража

Обаче за мен сериала го прави лошкото, ако не са те -лошите да внасят разнообразието и провокират главните, няма да е толкова интересен и заплетено. Най-накрая нещо по-различно от това което гледам напоследък.

Явно, оня-шефа му, го е накарал да извърши някаква гадост, за да ги остави живи и ги приеме с майка му...

Продължавам с вас, днес ще наваксам с другите серии.

Препоръвам, много добро сериалче...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го гледам, първия китайски сериал ми е... По принцип си харесвам корейски :) , но ето че се озовах на 16ти еп. - Най-вече заради превода и да видя кой е този любимец на mrn най-сетне!  Шье шье! Чудесен!! Да, интересен ми е заради главния персонаж, голяма светлина в мрака, голяма работа е тоя войник :) 

Но не, не съм много фен на лошия, май  само на външен вид е добре. Смятам , че след като имаше намерения да убива конкуренцията си за сърцето на бившата,  и дори следи с микрофони ... не е само принуда, ами съвсем и напълно си е превъртял.  Идеално зъл и преследвач е ... Не знам, но май няма надежда да стане лошкото,  който се променя и на края все пак не е толкова лош... но нищо не се знае... като се казваше на едно място в репликите "Всеки светец има минало и всеки грешник - бъдеще" . 

Най-много ме радват тези малки частици мъдрост от китайската култура и също любовните поеми от време на време...

С появата на лудата братовчедка ми стана забавно. Такъв контраст между нея и разумността на войника. Да му се възхити човек. Хубав сериал. Позитивен и лек. 

Много голямо удоволствие е че началната песничка е преведена на български, но въпреки, че финалната за съжаление не е, големи благодарности и адмирации за всички замесени в този проект! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За почитателите на Джонито, сериалът си е зарибявка, за другите не знам. Партията-майка яко го е налазила от една страна(супер полиция, супер доктори,супер операции, супер наука, супер спецчасти, супер апартаменти, супер детски домове и т.н и т.н.) , но пък от друга, в тоя велик супер  Китай, много бре престъпления и престъпници. Лошко, не стига, че е лош, ами и грозен. Де го намериха тоя късокракия и дебелог.з актьор не знам. И тая  приятелка на главната, де я изкарват сляпа от любов, грам не и отива на акъла, де го има. Лудата щерка на полицая, внасяше колорит, но взе да идва в повече на моменти. Заради нея, ще даде  100% фира някой. И което ми е най-дразнещо-  всички навързани като свински черва.Направо да им повярваш в този милиарден Китай :896767:. На главната любовна линия поне, биваше ПМ да ѝ пусне малко гювеч, че чак неестествено при таз лИбоФ обяснима, толкоз стерилно, но карай- военна им работа.

Та, става за гледане, но ако не беше Джонито или някой друг от списъка ми на китайските предпочитания, не знам дали бих гледала при толкоз Компартия и козируване.

Благодарско на преводачите. Да се не сърдят, че не бъкам хвалебствени излияния за сериала, но не мога да си изкривя душата и  право да си кажем и те превеждат и то превеждат  в темпо по същата причина, по която аз гледам- сериал на  Джонито;):kissx:. Ако Джонито липсваше и главен герой беше примерно  възлюбения на лудинката, нямаше някой да го отрази въобще сериала, но не липсва и затова сме тук. Перфектно си играе, идеална визия за ролята и кеф за нас. Използват го  и идеално за рейтинг и пропаганда, но това там си е задължително.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах целият сериал (с английски субтитри) и съм повече от доволна :happy: . Много ми хареса и определено ми беше интересно. Сега ще се гледа и с български букви :yes: :thanks:. Johnny беше :es:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го на един дъх и със сигурност ще го изгледам пак и пак. Тези двамата мога да ги гледам не 40 ами 140 серии:wub: невероятна химия имат. Искрени благодарности на екипа за превода!!!:bow::thanks:

Редактирано от bruki
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа просто трябва да си го излея за другата стажантка в еп 36 

 

Off Topic

Знаех си, че малката стажантка непрокопсаница не й е приятелка. Винаги най-долно я натирва, за да изпъкне себе си. Това е за 3ти път. Да не са посмели сценаристите да ми извиняват това после с някакви тъпи обяснения. Таз направо ме вбеси. :nunchako:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, последните серии ми трябваха 3 кърпички...

Много чувствена и красива 40-та серия. 

В тъгата, и носталгията винаги има някаква красота,

защото провокират мисли и чувства от дълбините на сърцето...

Пак да се повторя, хубав сериал. Всеки един от героите перфектно

си е влязъл в ролята- и лошите и добрите и не съвсем добрите...

Военен, медицина и поезия...

Две от най-важните и отговорни професии и поезията в тях...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джони – наслада да го гледаш, в каквото и да е. Почти. Ама много бяха тези серии. През цялото време тичане по учения или мисии или пък операции, една от друга по-трудни. Романтиката, зарад която се залепих тука беше толкоз кът и по-скоро във фантазиите на сценаристите. Подразни ме главната, която във всички сцени е все една и съща – нахъсена четвъртокласничка, която с вирната брадичка много сърцато декламира думичките, които ѝ е дала госпожата, без никакви нюанси за различните душевни състояния, през които героинята преминаваше. Двете други двойки бяха много по изразителни на фона на главните. Иначе беше интересно да видя визията им за военните, но и тука на няколко пъти неприятно ми напомниха времената, когато партията майка определяше любовта, омразата и всичко. Аз, обаче се заблявах по Джонито, по Nie Zi Hao и по чалнатата братовчедка.

Лицевите опори на Джонито са страшна работа!

Благодаря за превода, момичета, страхотни сте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен каст, страхотен Джони, добра съвместимост между актьорите. Нещо малко не ми достигна в главната героиня и честно казано, добре че беше Джони и някои от другите актьори, които да спасяват положението. Историята беше интересна, но на моменти някои неща ми дойдоха в повече и леко се загубих, особено в последните няколко епизода. Трогателен финален епизод. Определено ми хареса с малки изключения, които не ме подразниха много и не ми попречиха да го изгледам. 

Редактирано от Koizora
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 8/11/2021 at 7:45 PM, kitket said:

Джони – наслада да го гледаш, в каквото и да е.

Ама най му отиват хулигански, полицейски и военни роли. Корав мъж със златно сърце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам си, че и аз гледах сериала заради Джони.

Каката на моменти ме дразнеше с преиграването си, и добре че и бяха избрали Джонката за партньор,

за да се получи готино и интересно сериалче. Като се замисля досега няма филм/сериал или

телевизионно шоу, в което да съм гледала Джони и да не ми е харесало.

Заради харизмата му ли, заради мъжкарското поведение, добрата игра или всичко накуп,

незнам, но при Джонито всичко е топ. Чакам с голямо нетърпение новите му проекти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...