Jump to content

Kirei no Kuni (2021)


Recommended Posts

E2JpNIrUcAAJIj6?format=jpg&name=large

 

Kirei no Kuni (きれいのくに)
Страна: Япония
Също така известен като: The Country of Beauty
Период на излъчване: 2021 – Април – 12 до 2021 – Май – 31
Време на излъчване: Понеделник 22:45
Формат: Renzoku
Жанр: Мистерия
Канал: NHK
Епизоди: 8
Режисьор: Kato Takuya
Субтитри: Английски

 

Участват:
Yoshida Yo като Eri
Hirahara Tetsu (平原テツ) като Hiroyuki
Inagaki Goro като director
Renbutsu Misako като Sagawa
Hashimoto Atsushi като Kenji
Murakawa Eri като Yukari
Tokunaga Eri като Ota
Aoki Yuzu като Seiya
Mikami Ai като Rin
Okamoto Natsumi като Reira
Yamawaki Tatsuya (山脇辰哉) като Takashi
Akimoto Ryutarou като Nakayama

 

Резюме: Eri и Hiroyuki са женена двойка в своите 40 години. Те се наслаждават на пътувания, хранене и елегантен съвместен живот. Единствените им притеснения обаче са лекото влошаване на външния им вид и фактът, че са се отказали вече да имат деца. Докато изведнъж пред Hiroyuki се появява загадъчна жена и на двойката започва да се случват мистериозни и странни събития…
 

Свали :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го започнах този, че "Мъжа ми спи във фризера" ми беше незадоволителна хъсбанд-уайф мистерия/драма, хаха. Тук мистерията се появи точно в последните секунди на края на първи епизод и даже не разбрах какво точно се случи. Чакам втори епизод с нетърпение! Доволна съм, че ще е само 8 епизода. Напоследък нямам нито търпението, нито времето да гледам по-дълги неща. 

 

Мисако Ренбуцу не я бях гледала от 2010та, мисля, и определено си е същата симпатична девойка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен 10 епизода вече ми се струват много. Трябва наистина да е нещо супер интересно, за да е толкова продължително. 

Аз ще чакам, че като знам, как събват, ще изгледам 1 серия и ще забравя, какво се е случило. Хаха!

Иначе кастът е убиствен. Гледа ми се Ацушко. Той започна в театъра, но сега все повече се появява в киното и телевизията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, Ацуши. Кога го гледах в Маги рейнджърите, сравнително добра роля направи тогава и после тотално го забравих (и него, и сериала). 

 

Аз нямах търпението да чакам, но проверявам през ден дали няма съб за втори епизод.. накрая ще взема да го изгледам raw :D Все още не сме видели и половината каст от драмата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото отиде в театъра да играе в Нинтама Рантаро и подобни мюзикъли.

Сега прави независими филми. Гледах го в един много симпатичен - Rent a friend. Издирвам един друг с него, който мина по фестивали, даже наши хора му правиха ревюта на бг, но така и не се появи за гледане - At the Terrace.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая преведоха и втори епизод. В него видяхме много повече от Мисако :) То явно мистериите ще са винаги в последните секунди на епизода, но да.. завързва се нещо интересно - да видим какво ще излезне накрая. 

 

Определено, интересни теми се обсъждат, или поне такива, които ме интересуват особено много мен самата. Напълно женски! Щеше ми се превеодачката да е една скорост по-бърза, понеже сериалът е излезнал вече целия, ама каквото такова :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз видях, че втора е излязла.

Добре, че го превежда. Много неща остават и без субтитри.

Има ли място за толкова народ, колкото виждам на постера, да се развихри в действието?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и аз се радвам, че поне имаме субтитри, виж Шерлок чак сега го допреведоха.. а и както казваш ти, имаме толкова други прекрасни драми, които не се знае дали ще видят бял свят или не. Не мога да се оплача, но просто става доста интересно, и ми се иска да видя как ще се развият събитията оттук-нататък. :) 

 

Иначе, някои от тези хора вече ги видяхме, другите тепърва ще им се показва ролята в плетеницата. Най-малко засега сме видели от Горо. Той ги снима, но не знам филм ли прави за тях или риалити шоу, хаха. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уууу, това много добре ми дойде. Тъкмо мислех, какво стана с тая драма. :D Изгледан 3ти епизод и мога само да кажа - WOW! Епизодът започна по един начин и след половината епизод се оказа нещо съвсем различно. Тсази драма не престана да поднася изненада след изненада!

 

Е, разбрахме ролята на "режисьор" Горо поне. Дам, много наболяли теми в тая драма се разнищват, както за Япония, така и за Азия, като цяло. 

 

*Отива да гледа 4ти*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо я похвалих тая драма и 4ти епизод беше много странен... и скучен. Защо го обърнаха на училищна драма, идея си нямам. Всъщност, имам някаква, но като цяло епизодът беше много слаб. Тия деца не могат да изнесат драмата на раменете си - видяхме много малко от Горо, който изигра, сигурно, най-крийпи ролята в живота си. Надявам се в следващия епизод да приключат с детската градина и да се върнат на Ери и Хироюки. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно да ти кажа, не съм много сигурна. Аз съвсем забравих за него. Или е бившият приятел на Ери, който се появи в първи епизод (ролята му не ми хареса), или е някой, който тепърва ще се появява. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми е трудно да я изгледам тази драма. Епизодите вървяха толкова бързо в началото, но тази втората арка с учениците едвам я издържам. Мисля, че ми останаха още 2 епизода до края. Надявам се поне в последния епизод да си дойдат нещата на мястото, иначе ще трябва да я запиша като едно от най-големите ми разочарования при джей-драмите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, дали някой го изгледа, но на мен еп.1 ми се стори много странен. Опитаха се да покажат определени семейни взаимоотношения, но какво стана но финала? Съвсем не успях да си обясня, как героинята на Йо се превърна в тази на Мисако. Двете един и същ човек ли са? Или проблемът е в съпруга и неговите представи? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...