Jump to content

At a Distance, Spring is Green (2021)


Recommended Posts

E31mTAbVkAc3ljW?format=jpg&name=large

 

At a Distance, Spring is Green (멀리서 보면 푸른 봄)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: A Blue Spring from Afar
По webtoon на: Ji Nyoong - "Meolriseo Bomyun Pooreun Bom"
Период на излъчване: 14 юни 2021 – 20 юли 2021 г.
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 21:30
Жанр: Романс, Приятелство
Канал: KBS2
Епизоди: 12 (60 мин.)
Режисьор: Kim Jung Hyun (Legal High, A Korean Odyssey, Gu Family Book, A Gentleman's Dignity, Secret Garden)
Сценаристи: Ji Nyoong (webcomic), Jung Won Jung
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Park Ji Hoon като Yeo Joon
Kang Min Ah като Kim So Bin
Bae In Hyuk като Nam Soo Hyun
Woo Da Vi като Gong Mi Joo
Shin Soo Hyun като Park Hye Ji
Bin Chan Uk като Jeong Beom
Lee Woo Je като Han Jeong Ho
Choi Jung Woo като Hong Chan Ki
So Hee Jung като Cha Jeong Joo
Yoo In Soo като Oh Chun Guk
Kim Hyung Mook като Yeo Myung Hoon
Kim Su Gyeom като Nam Goo Hyun
Yoon Jung Hoon като Go Sang Tae
Kwon Eun Bin като Wang Young Ran

Na In Woo като Yeo Joon Wan (гост)

 

Резюме: История за хора на двадесет години и за проблемите, с които те се сблъскват в университета. Драмата изобразява реалистичните тревоги и конфликти на студентите.

Първокурсникът Йо Джун (Park Ji Hoon) има сладък външен вид и ярка личност, въпреки че идва от богато семейство и не получава любов и подкрепа от тях. Пътят му се пресича с този на Ким Со Бин (Kang Min Ah), студентка трета година, която живее с баща си след развода на родителите си. Тя винаги е искрена и честна с другите. Нам Су Хьон (Bae In Hyuk) пък е студент перфекционист, красив и има отлични оценки по всички предмети, но в същото време е в затруднено финансово състояние и работи на различни места, за да издържа майка си, по-малкия си брат и сестра си. Това го кара да бъде студен и циничен към хората…

 

AT A DISTANCE, SPRING IS GREEN - OFFICIAL TRAILER | Korean Drama | Park Ji Hoon, Kang Min Ah - YouTube

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже съм на лятна вълна, гледат ми се най-вече свежи младежки и романтични сериалчета. Няколко съм подхванала, а този го опуках за 2 дена. Хареса ми. Имаше си от всичко в тази тема - и романтика, и приятелство, и противопоставяне и проблеми. Естествено героите трябваше да се сприятелят и влюбят, за да се справят с проблемите си и да израстнат и продължат напред, всичко както си е по канона. Но си има своето очарование сериала, с прекрасните си млади актьори и страхотния броманс между двамата главни младежи. Тях съм ги гледала в по 2-3 сериала досега и са ми едни от младите актьори, които харесвам и следя. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето ми хареса. Може би защото съм от тези, за които младостта е останала в далечното минало и (да, признавам) сме склонни да я идеализираме. Въпреки основната идея, че и най-хубавата възраст си има проблемите, не оставя някакво тегаво настроение в зрителя.

Една от засегнатите теми вече започва да навлиза сериозно и у нас – натиска, ако искаш шанс за добра професионална реализация, трябва да притежаваш впечатляващо резюме още докато не си започнал да градиш кариера. Доста обременяващо.

Ако темата не ви е интересна или вече сте изгледали доста сериали с подобен сюжет, според мен едва ли ще ви грабне с актьорска игра. Не че играят лошо – просто са младички и липсата на опит все още си личи на моменти.

Плюс: излезли са от задължителния 16-сериен формат.

Минус: на Bae In Hyuk най-очарователната му черта са трапчинките като се усмихне, а той цял сериал трябваше да бъде сериозен. Ето, това е разсипване на добър актьорски материал. :D

Допълнителен гъдел за по-неориентираните като мен: Докато гледах постерите и трейлъра бях убедена, че това е поредния сериал, в който девойка се прави на момче и всички се вързват на това (визирам Park Ji Hoon). Да, но в позорната роля на заблудената се озовах аз – оказа си се истинско момче.

Приятно гледане!

Редактирано от Baioretto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж ти, освен тримата корейци и няколкото милиона рускини, с които изгледах сериала и от форума имало други зрители. И ще стават повече за ужас на вкиснатите хорица с пенсионерски манталитет. Дали заради носталгия по младостта или заради живия младежки дух, въпреки възрастта, такива сериали се гледат не само от връстници на героите, но и от хора отдавна надминали младежките си години и това е чудесно.

Bae In Hyuk го бях гледала в Kiss Goblin и сега го гледам и в  My Roommate Is a Gumiho. Набелязала съм си още три сериала с него за гледане (още от преди да разбера, че играе в тях) и сега ще си ги изгледам приоритетно. Голям сладур е, напомня ми на Kim Young Dae, друг от любимите ми млади актьори. :wub:

На мен този, който ми заприлича на момиче на плакатите е момчето с русата коса, Park Ji Hoon. Може да е кпоп идол, но момчето има актьорско образование и се справя добре в ролите, в които съм го гледала. Съгласна съм, че трябва да натрупа опит, засега ми стига да пръска очарование от екрана:ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8 hours ago, desini said:

На мен този, който ми заприлича на момиче на плакатите е момчето с русата коса, Park Ji Hoon.

И аз него имах предвид, но съм се разсеяла докато копи-пействам. Вече е оправено и май ще трябва да ти плащам като на редактор... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...