Jump to content

Recommended Posts

E0r9LOEVoAEOIcG?format=jpg&name=900x900

 

Mad for Each Other (이 구역의 미친)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Crazy X In Town
Период на излъчване: 2021 – Май – 24 старт
Време на излъчване: Понеделник - Сряда 19:00
Жанр: Романс, Драма
Канал: Daum Kakao TV, Netflix
Епизоди: 13
Режисьор: Lee Tae Gon (Diary of a Prosecutor, Age of Youth, Queen Insoo, Smile, You)
Сценарист: Ah Kyung
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Oh Yeon Seo като Lee Min Kyung
Jung Woo като Noh Hwi Oh
Ahn Woo Yeon като Sang Yeob
Lee Soo Hyun като Su Hyun
Kim Nam Hee като Seon Ho
Baek Ji Won като In Ja

Lee Soo Hyun (AKMU) като Su Hyun

 

Резюме: Една история за двама души със собствено болезнено минало, които преминават през сложен процес на нараняване и изцеление, докато се влюбват един в друг.
Но Хи О (Jung Woo) е детектив в отдела за насилствени престъпления в полицейския участък Кангнам. Той смята, че се справя добре, докато животът му внезапно не се обръща и той се превръща в „луд“ човек, който не може да удържа гнева си за нищо. В същото време И Мин Гьонг (Oh Yeon Seo) е жена, която е живяла обикновен живот с почтена работа до "онзи инцидент", който кара всичко в живота ѝ да се разпадне. В резултат на това тя не може да се довери на никого и е хваната в затвор, направен от самата нея. Нейните заблуди имат и злощастния страничен ефект, който вбесява всички останали около нея…

 


Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво сериалче. Много се смях на тия двамата. Рядко добър сериал, само накрая пак им се губи логиката на разделите и чувствата.

Off Topic

Абе корейците май най обичат да бягат когато любовта започва да им се нарежда. В един момент се разбират, в следващия момент някой бяга на някъде. С някакво тъпо обяснение. Тя освен друго май имаше и раздвоение на личността, в един момент говори едно в следващия съвсем друго. Двойката като цяло имаше добра химия, лудостта добре я докарваха. Oh Yeon Seo беше съкровище както винаги, наслада за окото. Все се надявах, че удара с коляното ще влезе някъде в действие, ама явно само главния герой  пострада от него. Кварталните лелки бяха голям майтап. Само ще ми интересно развитието на момичето от магазина с оня дето се обличаше в женски дрехи.

Там работите станаха доста сложни за решаване. Хубаво е, че сериала е къс, нямаше много разтягане на локуми. Но може би заради това преминаването от чувство в чувство(омраза, симпатия, харесване, любов, желание за бягство) беше забързано.  Простоват сериал, но засягаха някои сериозни проблеми за обществото. За мен е сериал който трябва да се види. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал, даже още не мога да повярвам колко с акъла си са го направили. Спряла съм да гледам всичко що е от романтичния жанр излизащо от корейците и добре че беше горния коментар да му обърна внимание.

Когато двама, които не ги слушат главите, се срещнат на кръстопът. Смееш се със глас в първите няколко епизода, след това идва по-сериозната час.

Да, има си ги и шепата досадни индивиди, но предполагам корейска драма без тях не може. Стига броят им да е сведен до минимум. Другото хубаво нещо е, че сериите са по 30-тина минути и не е твърде дълга за да ти досади.

Spoiler

Много актуално показаха и колко критично е обществото към жените. Като изключим тесногръдието, така типично за корейците,  разпространението на онази невярна страница за историята на главната, как бързо бяха готови да "хвърлят първия камък"  и не само да я осъдят ами и да я изгонят, без дори да са запознати с фактите. много вярно бяха показан образа на двете майки, на главния и главната. Как с извинение за израза, майката на полицайчето му переше насраните гащи и го защитаваше пред баща му, прехвърляйки му вината, че не го е обичал като дете. Веднъж не го осъди за проблемите му с гнева. Докато майката на момичето, от момента, в който и се натресе в апартамента, без да я попита как е започва да я опреква и обвинява, че сама си е виновна за онова, което и е причинил онзи мъж. Много типично за техния манталитет. 

Много и хареса и заигравката с лафа за рамьона и в последствие как ги дадоха малко по-сесуално активни по-нататък. Без да орежат всичко.

Сцената взета от филма Леон в края на един от епизодите също беше много готина.

Пускам и ост-четата плюс още един момент от сериала

Spoiler

 

 

 

 

Редактирано от Gia13
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен сериал, изгледах го за два дни, скоро не се бях смяла толкова.Главните бяха страхотни, а Oh Yeon-Seo с тези трапчинки като се усмихне, е такава сладурана.Харесах сериала и го препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oh Yeon Seo за мен е най добрата комедийна актриса. Лицето и има просто такава изразителност. А тоя сериал за мен не е с висок бюджет, и това показва че някога и без пари може да се направи хубав сериал.  Като имаш добър сюжет и актьори.  Партньора и тук е също много добър.  Очаквам с нетърпение нейният следващ сериал Minamdang: Case Note. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...