niran Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Bad Buddy Страна: Тайланд Тайландски: แค่เพื่อนครับเพื่อน Известен като: Bad Buddy The Series Жанр: приятелство, романс, комедия Епизоди: 12 Период на излъчване: 29 октомври 2021 - 21 януари 2022 Продължителност: 45 мин. Канал: GMM25, WeTV Режисьор: Backaof Noppharnach Chaiwimol Субтитри: английски, български Mydramalist Spoiler Участват: Ohm Pawat Chittsawangdee Nanon Korapat Kirdpan Drake Laedeke Milk Pansa Vosbein Love Pattranite Limpatiyakorn Mark Pakin Kunaanuvit Lotte Thakorn Promsatitkul Marc Pahun Jiyacharoen Jimmy Jitaraphol Potiwihok Prom Theepakorn Kwanboon Резюме: Още от младостта бащите на Пран и Пат имат бурно съперничество - опитвайки се да се противопоставят във всичко. Това достига и до техните синове. Сравнявайки постиженията и заслугите на синовете си, независимо дали са училищни или извънкласни - двамата бащи не оставят необърнат камък, за да засенчват и злорадстват един срещу друг. Сякаш съперничеството се предава като семейна реликва. Двете момчета също стават съперници. Докато... един ден не им писва и стават приятели. Наистина добри приятели. Въпреки това, поради съперничеството на бащите им, приятелството им трябва да бъде скрито. И така започва тайното им приятелство... а след това може би сладък таен романс? Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Изглежда интересен и като гледах трейлъра,го очаквам с нетърпение. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted May 26, 2021 Author Share Posted May 26, 2021 Представяне 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted May 26, 2021 Author Share Posted May 26, 2021 Bad Buddy OST Tilly Birds - Same page Spoiler 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Днес попаднах на този клип, определено ще чакам сериала с нетърпение.Изглежда забавен и интересен,малко ала Ромео и Жулиета. https://youtu.be/7I12Q6CQWLY 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 35 minutes ago, mariela82 said: Днес попаднах на този клип, определено ще чакам сериала с нетърпение.Изглежда забавен и интересен,малко ала Ромео и Жулиета. https://youtu.be/7I12Q6CQWLY Това е актуален трейлър. След няколко дни започва. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartAllen Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Ох, най-после излезе дата на премиерата. Колко време го чаках! Нямам търпение. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 Интервю с Ohm и Nanon 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted October 22, 2021 Author Share Posted October 22, 2021 Nanon - Just Friend? OST 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted December 3, 2021 Author Share Posted December 3, 2021 Kacha - Secret OST 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Стоплят ми душата!! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted January 15 Author Share Posted January 15 NANON KORAPAT - OUR SONG 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted January 23 Share Posted January 23 Много много ми хареса този сериал. Най-много го чаках да излезне миналата година и не ме разочарова от първата до последната минута ми беше интересно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted January 24 Share Posted January 24 преди 56 минути, tom написа: Няма ли да качите нов епизод Новият епизод ще бъде качен, когато е готов. Уважавайте труда и времето, което отделят преводачите. Въпроси като "кога ще има нов епизод" не се толерират, за това и коментарът Ви ще бъде изтрит. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted June 21 Share Posted June 21 Изгледан! Боже, как ми стоплиха сърцето тези двамата! Няма такива образи - та се смях с тях и с техните лудости, та ми идеше да ги ошамаря на моменти... Няма такива ситуации, в които сами се поставяха. Благодарско за бг буквичките -възможността да гледам непрекъснатото джафкане Пран и Пан на роден език допринесе неимоверно много за удоволствието от сериала. Имаше си от всичко в сериалчето - и миличките сценки, и нагнетените моменти, драмата... И всичко беше така добре премерено. Обожавам склонността на режисьора към малките детайли - ако щеш от обзавеждането на стаята на Пран, през чантата, с която непрекъснато се носеше, та дори до жълтата и червена кофи за боклук! Препоръчвам - който иска нещо разтоварващо, нещо, което да носи милото усещане на трепетното влюбване, те това е сериалът. Spoiler Аааа, тоя 12 епизод направо ми докара сърцетуп! Като им видях примирените физиономии и това “4 години по-късно“ и бях готова да зарева! Какво стана, та се разделиха, нали уж всичко беше наред!!! Буквално до половината епизод бях на тръни, че тука нещо се обърка. Обаче после си отдъхнах... Ей, тия палавници значи! Да измислят такъв план! Само ме стресираха тука! БТВ, само аз ли шипвам Уай и Веждичката? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted June 22 Share Posted June 22 23 hours ago, lady of the lake said: БТВ, само аз ли шипвам Уай и Веждичката? О не ,аз даже до края си мислех,че стане нещо между тях 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts