Jump to content

Recommended Posts

Изгледах и аз първи епизод......... чудесно, някой ще ми обясни ли какво беше това „даване“ в басейна? То бива, бива, ама имам чувство, че тези азиатци и в локва вода ще се удавят за драматизма. Главния е бонбон, хваща окото, ама каката хич не ме кефи. Няма грам чар за мен. Сцената с лицевите опори тамън три пъти я изгледах и чак тогава забърсах лигите. Ще му дам шанс на сериала, дано не се окаже поредната греда. Като ви чета и се надъхвам още повече, и аз само с английски субчета чакам, за съжаление с руския съм като глухо куче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Девойчето втори план никак не беше лошо. Главната играе добре, но можеше малко по-красива актриса да изберат. Като цяло - става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, bond написа:

Девойчето втори план никак не беше лошо. Главната играе добре, но можеше малко по-красива актриса да изберат. Като цяло - става.

 

То, ставащи много, но биващи малко.:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се нареждам тук като фенка на лицевите упори :lol2: Случайно попаднах на клипче от сериала - така става винаги. Цък, о, започнат е превод... започвам го и аз.

От пръв поглед, главния е уникален сладур :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна от сериалчето! Мъжество, чест и красота, малко тупалки, малко смях, романтика. Главния показа страхотна фигура, плочки и много чаровна усмивка. Но най-неочаквано и много, много страст! Браво на момчето!

Втората двойка – много забавни /ама как ми се свиваше сърцето в последна серия, такова разочарование и страх беше, добре че... ама да не спойля/. Обаче родителите на главната са големите скици – то не бяха физиономии, лафове, надничане, връщала съм си сцени с тях.

Чудих се, като гледах първия път при рускините, синьо-лилавите цветя наистина ли са незабравки, ама щом и нашият екип така го преведе... , не че разбирам от цветя, де.

Понеже гледах с руски превод, а той още не беше свършил, след 13-та спрях покрусена да чакам руски букви. И след известно време що да видя – почнал бгпревод, оле, колко се зарадвах! Като видях, че вече е готов, изгледах всичко отначало докрай на български и веднага усетих разликата. И за кой ли път благослових преводачите за труда и безкористността. Благодаря, @Indira и @mrnkaloto , благодаря за удоволствието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,Група, за превода на чудесния сериал. Още съм до 5-та серия, но сериозно се загледах и ми дойде да ви благодаря ей така, от сърце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хи-хи , хареса ми , като че ли най-много ми хареса музиката , а след толкова много корейско това ми дойде като разнообразие :))) . И все пак лежерно и приятно сериалче , малко мода , малко хубави и подбрани момчета - пичове , бойни сцени - много ми допаднаха  , лукс и изобщо един друг Китай - такъв не го бях виждала . Рекламата е на ниво ... Приятно гледанее 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за превода,сериала беше интересен.За малко да тегля едни майни на сценаристите,че

Off Topic

пак убиват един от готините актьори,но за радост всичко е постановка.

Доста се посмях когато Ли ревнуваше от арт-директора и как го показва.

Сериала имаше от всичко, гледайте го няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще си призная, че започнах сериала заради едно клипче с прословутите лицеви опори в леглото в първи епизод, но съм много доволна. За моя вкус сюжетът е 10/10 - държи в напрежение до самия си край, има хубави екшън сцени, романтичните моменти са на добро ниво, голямо забавление пада и с ревността на главния и родителите на девойката, като също така има един наистина добре изграден образ на психопат в лицето на Да Ън и още повече красиви актьори сред мъжкия каст. Музиката също много ми хареса за пореден път. Изгледах сериала за един ден, без да превъртам и без да ми доскучае, което е достатъчно, за да го препоръчвам с две ръце и да го водя в списъка с продукции, които със сигурност ще гледам отново. 

P.S. щеше да е по-добре да не трият толкова добри сцени, но поне пак можем да ги намерим да ги гледаме :D 

Редактирано от kimjaejoonglover97
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...