Jump to content

KPOP DANCE COVERS - Nuray Habib

Recommended Posts

Здравейте на всички! Аз съм нов тук и се надявам на топло посрещане от ваша страна. Този форум изглежда като готино местенце, където мога да споделя интересите си с други хора и те с мен.

Това е най-скорошният качен клип в Ютуб канала ми: https://www.youtube.com/c/NuraiHabib Много бих се радвал, ако го погледнете и оставите по един коментар. 

Да танцувам е нещото, на което се опитвам да се насладя най-много докато завърша училище. А к-поп стана голяма част от живота ми и ми повлия положително. Той ми даде посока в живота, по която да поема.

''I'm The one'' - ATEEZ е песента, на която хореографията научих и заснех. Ще съм ви благодарен, ако ме подкрепите.

P.S. Градивната критика е добре дошла.

• Like 4

Привет!
Успех с кавърите! Погледнах канала и съм впечатлена от постоянството.
Респект!

А още повече от целия пост горе, езика и стила. 
Малко е да се каже, че съм приятно изненадана. :yes:

Нямам коментар по изпълнението, доста си добър. Ще следя с интерес изпълненията ти! :)  
Fighting!

• Thanks 1

На 18.05.2021 г. at 11:21, VesSun написа:

Много добре, браво!

Удоволствие е да те гледа човек :)

Благодаря! ^°^

Здравейте, мили хора! Тук съм, за да споделя с вас новият си танцов клип, в който пресъздавам част от хореографията на Weeekly(위클리) _ After School. Процесът на учене и заснемане на танца беше приятно забавен. Доволен съм как се получи. А вие какво мислите?

P.S. Искам сърдечно да ви благодаря за посрещането, което получих. Почувствах се добре дошъл. Надявам се да продължавате да ме подкрепяте и в бъдеще! <3 

• Like 3

Здравейте! Научих малка част от хореографията на най-новата песен на NCT DREAM. Настроението, което носят танца и песента е страхотно! Какво мислите за облеклото, което нося между другото? P.S. Отначало ми изглеждаше странно, но колкото повече се гледам, толкова повече ми харесва.

• Like 3

Здравейте, приятели! Завръщам се с нов кавър , който съдържа изненада в себе си. 
Относно изненадата...ще е първият ми такъв клип и силно се надявам да бъде харесан.
Последните няколко седмици получих голямо количество от вашата подкрепа, за което искам сърдечно да Ви благодаря! Невероятни сте! ❤️
Всичко добро~! ^-^
Нурай
  • Like 2

Не, ти си невероятен.
Браво!

Горе си попитал за дрехите (костюма?) при кавъра на Hot Sauce. На мен лично ми е малко странен. Не в негативен смисъл, разбира се :) Просто като те гледам си мисля дали ризата не ти пречи, не те задушава, сякаш те "затваря" някак? Не знам, може би е само мое усещане, не го приемай сериозно.
Между другото, като фен на NCT много се радвам да видя някой да изпълнява кавъри на техни песни или както в случая - танц. Дали имаш или планираш да разучиш други техни неща? Superhuman ми е сред любимите ми хореографии (само споделям).

• Thanks 1

Преди 5 часа, kandala написа:

...

Между другото, като фен на NCT много се радвам да видя някой да изпълнява кавъри на техни песни или както в случая - танц. Дали имаш или планираш да разучиш други техни неща? Superhuman ми е сред любимите ми хореографии (само споделям).

Благодаря ти~! ^-^ Да, защо не. Superhuman е много готино представление.