Jump to content

SK8 the Infinity (2021)


Recommended Posts

Aqp2bYa.jpg

SK8 the Infinity 

СКЕЙТ - БЕЗКРАЙНОСТ

# Жанр:  Училищен | Комедия | Шонен | Спорт
 

# Режисьор: Уцуми Хироко
 

# В ролите (гласове): Кобаяши Чиаки, Хатанака Таски, Оно Кеншо, Нагацука Такума, Мацумото Ясунори, Мидорикава Хикару, Коясу Такехико и др.
 

# AniDB: Линк към AniDB

 
# Епизоди: 12
 
# Година: 2021
 
# Език: японски
 
# Времетраене: 24 минути на епизод
 
# Държава: Япония
 
# Резюме: 

Реки е ученик, който обича да кара скейтборд. Един ден, след участието си в нелегално състезание, познато като “S”, той бива ранен.

Не след дълго се сприятелява с Хасегава Ланга, който се е преместил от Канада в Япония и никога не се е качвал на скейтборд. Докато двамата са на работа и извършват специална доставка, се оказват въвлечени в “S”, където на новото момче му се налага да покаже скритите си способности, но в любовта и на война всичко е позволено. Същото се отнася и за “S” - състезанието, изпълнено с опасности, силни емоции и любов към скейтборда.

 
# Свали: :click:
# Гледай онлайн :subs::click:
 
Гледай в Telegram
 
             Гледай в Telegram Опция 2

:getsubs:
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е хубаво, че анимето има и български превод. :) Изненадах се колко свежо ми дойде като история, излезе неочаквано вълнуващо, а Адам като герой внесе както лудост, така и комедия, въобще - добра комбинация стана, макар че аз не съм му фен, но за сметка на това много от другите герои са ми на сърце. :D Чух, че ще има продължение, макар че още нищо не се знае. Дано е със същите герои и да радва още толкова. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъммм... аз даже наскоро си взех...

Плакат на Адам :blush: (истинските гилти плежърс в живота... Ама аз си обичам и Джо и Чери :happy:)

Скейт ми беше анимето фаворит от зима '21, заедно с Хоримия. Страхотен, свеж, прекрасен проект. И много се радвам за превода!

Хареса ми как представиха отношенията между Реки и Ланга, колко свеж представиха света на скейтбординга - цветен, шеметен, забавен и смел. И двамата бяха много истински и сладки (стана ми навик да я използвам тази дума, ще ме извинявате). Останалите герои не им отстъпваха нито за миг. И обожавам шегата с "Помощ, Оливър!", но ако я разкажа, ще взема да направя спойл xD

Като история може и да не говорим за най-невероятната новост, но анимето определено е милион пъти по-добро от Air Gear, с което някои хора го сравняват (вероятно заради ролерите?). Напълно неочаквано беше да го харесам толкова много. Все пак знам отчайващо малко за скейтбординга по принцип. Щом лаик като мен се накефи толкова много, какво ли е за хората, които могат да се задържат на това чудо xD

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Догледах го и аз наскоро. Мислех да чакам Блурей релийза, обаче истината е, че към 7-8 епизод ми стана толкова интересно, че не издържах. :D Аз на Адам не съм му фен, но както каза Атила по-горе, той вкара колорит и комедиен (да не забравяме и БЛ!!) елемент. Останалите бяха култови герои...Чери и Джо, няма какво да ги говоря баките...на мен ми хареса и Мия (аз като голям фен на RPG игрите, нямаше как да не му дам няколко точки отгоре, че винаги свързваше почти всичко, което се случваше с Dragon Quest. Особено ми лягаше на сърце като наричаше Реки - слайм! Велик, велик...)

 

Иначе, моят любимец от секундата, в която се появи не екрана, си беше Ланга. Спечели ме със сноуборда, житейските ни истории с него са доста еднакви, което ми докара лека тъга, но и то затова прилепнах към него емоционално.

 

И сега ще кажа нещо друго, но.. ако някога (сигурно никога, но не ми пречи да си мечтая) китайците направят драма по Sk8 (а ла Хикару но Го), се моля да вземат Wang Yi Bo (който играеше Лан Джан в The Untamed) за ролята на Ланга. Лика прилика са си двамата. И обичат скейтборда. Не знам защо видя ли Ланга, се сещам за БоБо… и обратното, хаха.

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...