Jump to content

Recommended Posts

EzY2I8vVEAMEO0_?format=jpg

Off Topic

Ez34M0gVkAAjHXN?format=jpg

EzyWwYRVoAQ8N-m?format=jpg&name=smallEzyWwYQVUAEn_j3?format=jpg&name=small

EzyWwYRVgAEnO36?format=jpg&name=smallEzyWwYPVIAQvd59?format=jpg&name=small

 

Miss Crow with Mr. Lizard (乌鸦小姐与蜥蜴先生)
Страна: Китай
Също така известен като: Wu ya xiao jie yu xian sheng
Година на излъчване: 2021 – Април – 26 до 2021 – Май – 17
Време на излъчване: Понеделник – Сряда
Жанр: Романс, Фентъзи
Канал: Tencent Video
Епизоди: 36
Режисьор: Wu Qiang (Well Intended Love, The Eternal Love 2)
Субтитри: Английски
 
Участват:
Allen Ren като Gu Chuan
Fair Xing като Jiang Xiao Yu
Wayne Liu като Xu Cheng Ran
Chloe Zhao като Zhao Yan
Ge Shi Min като Su Man Lin
Vila Fan като Jiang Ling
Jun Sheng като Tang Xu
Guan Chang като Qiao Meng Jia
Lulu Xuan като Chen Wen Wen
Fan Zhi Xin като Chen Zhan

 

Резюме: Gu Chuan (Allen Ren) претърпява тежка автомобилна катастрофа и сърцето му получава животозастрашаващи наранявания. Затова той получава изкуствено сърце, но никога не може да живее обикновен живот като нормалните хора. Постепенно Gu Chuan губи страстта си в живота. Десет години по-късно, той се опита да приеме ненормалното си аз и да търси надежда, но не успяваше всеки път, докато не срещна жена на име Jiang Xiao Yu (Fair Xing) нов работник във фирмата, която той и неговият приятел създават. Собствената история на Jiang Xiao Yu също е оцветена в тъга: тя остава сирак в ранна възраст, но независимо от това, тя е истински позитивен човек. Малко по малко тази позитивност започва да се отразява върху Gu Chuan - но може ли тази връзка някога да се превърне в романтична, въпреки състоянието му?
 

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитир :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът го има онлайн с английски и в Youtube, но май там имат някакъв авторски проблем с фоновата музика, защото на места е "замазано" положението с някаква мелодийка и няма и субтитри . Аз го гледам направо в wetv и си харесах веднага песен :lol2: От първите минути на 1 еп. при срещата с гарвана

Off Topic

 

 

Иначе - невероятния Zhou Shen :)

 

Темата с изкуствени механични части на тялото не ме кефи особено, ама главния гаси тока навсякъде, та го загледах :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го загледах преди малко заради актрисата, която скоро гледах в друг сериал, интересно е и заплетено още от първите минути, обещаващо начало. Дано някой си го хареса за превод :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Актрисата е симпатична, ама много дребничка и с тез гащи с които се развява през по-голямата част от сериал, хич не  ме убеждава че завладява сърцето на прекрасния и сериозен борсук, Принца на бял кон-Алън. Гледам и в живота сериозен, една стара любов , с която и детенце си имат. Дано не ме разочарова

и си остане сериозния чаровник,  който познавам като такъв и от сериалите му. Попрочетех нещичко из биографията му, професионален тенисист на маса е бил, но се отказва заради контузия. Също и дебютант в китайско-южнокорейска момчешка група, но напуска през 2014 г. поради неизвестни причини.

Очаквам го в сериала" Никога не казвай сбогом" екшън, детективски, гледам има и някакъв докторски, но не си падам по този жанр, че ще го пропусна.

Та... аз заради Алън гледам сериала...

А, да вметна, другите две мандами са супер готини докарани, истинската мъжката част тук, която не е по оня другия жанр,който наводи напоследък, може да плакне око, па и женската.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@lukreciana Aлън е симпатяга и заради него загледах, ама май целувка няма да видим :( Коментира се, че съпругата го  държи изкъсо, а пък и четох в един от предните сериали пипнал някаква настинка с целувка от колежката, ама при него станало по- зле и орязали всякакви сцени с целувки от сюжета. Та казват и затова от тогава май не снима такива сцени....

Иначе и аз зяпам. Тия гащи и на мен ми бъркат в здравето :lol2: Но пък втората двойка ми пълни сърцето ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямат равни. Страхотен тандем са втората двойка. Тя не е  красавица, но с крак компенсира, еле като го вдигне... Да не си насреща, а за светкавичната хватка да не говорим. Чудя се, в едни сериали се изяждат, а в други, като с Баладата-тотално нищо. Раба и Лео не само не си подхождат(Лео си играе супер, Раба добре, но не ги възприемем някак, а и няма нито една целувка, само плахи прегръдки, и намеци за целувки с птички. Да кажеш някой обвързан от тях-няма; или го вземат за малолетен Лео.... Смешна работа! Има нещо, но не е цензура, определено... Или може би не за всички двойки, за кои обаче ми е интересно, не че като се позамисля няма да се сетя де...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако са ви хванали окото полупрозрачните къщички тип "топка" по време на тиймбилдинга в 11 еп.... и в Бг си ги имаме и съм им хвърлила око...само дет не са на брега , а скрити из зеленината на Врачанския балкан :)

51473e7e94778d48.jpg

 

B1-8-scaled.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яки тези къщички. На мен ми направиха впечатление във Go-go sqiud 2. 

Супер е, че и тук си имаме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...