Jump to content

Kotaro wa Hitorigurashi (2021)


Recommended Posts

Мда явно режисьорката Kana Matsumoto е харесвана и от други след като всичко нейно е преведено без един сериал и как не много добър режисьор...За радост всичките и неща имат теми при нас...:lol:

 

Mother Water (2010)

Tokyo Oasis (2011)

Pan to Supu to Neko Biyori / Bread and Soup and Cat Weather (2013)

Pension Metsa (2021)

Tokyo Sentimental SP

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pension Metsa  и Mother Water ги намерих за мене още вчера след като се зарих в творчеството на Кана Мацумото да го диря като за мене. За жалост Токио оазис и  Tokyo Sentimental SP  не ги намерих. За мене - значи качени онлайн, без да се налага даунлоуд  и с превод - английски/ руски/български

Иначе като рових вчера търсачката даде и линкове към темите тук на съответните заглавия.

 

Да питам нещо lazeto тук. За месец, да речем, на три пъти се опитвам да ти изпратя лично съобщение но все се изписва, че абоната не приема такива. :blush: то и трите бяха за молба за нова тема де, на 3 различни заглавия. 

 

ukio , то след финалния епизод вече категорично заключих че Котаро е 100% инди - заглавие. Никакъв привкус, никакъв друг жанр и пр. :896767:. Нападай смело.

Редактирано от Шоши-сан
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, сега ще те "нападна" но първо да се сетя кои бяха а и да проверя да не би м/увременно да си творила и вече да имат теми. :)

Ясно че не говорим за никаква чрезвичайна спешност, не си линейка. ;):panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Haha, Лазе, и аз вчера се мъчих да ти пратя ЛС, че ми трябваше помощ с форматирането на тема. И твоята, и на Мимето бяха пълни!!!Голям късмет ударих. Ей,. чистете си ги :D Добре, че беше една друга душа, притекла се на помощ! 

 

Жалко, че Котаро е инди.. харесвам индита, но мого се надявах на чиста комедия от японците. Вече рядко, правят качествена комедийна драма от начало, докрай.  :/

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е че кой казва че няма комедия в инди заглавията?! Разбира се че има хумор и тук. Колко много намигания има към зрителите! На фона на сериозните тематики. То Тамаро- сан ли :lol: или пък хазаите на този дом, които аз постфактум от Rie разбрах че са играни от един и същ актьор а аз въобще не загрях това 11 серии, то учителите  в детската градина ли. Хумора като всичко останало в това заглавие е на високо ниво.

Явно трябва да дефинираме кой какво разбира под инди :896767:

 

Сетих се нещо друго като се "захванахме" за това инди . Имам трима актьори на япноския фронт , който като ги видя автоматично се сещам за нещо инди и се :), независимо къде ги гледам и какво играят там. Това са Лили Франки, Такито Киничи и Фурутачи Канджи. Та в Котаро по поръчка се появи и Такито Киничи

Редактирано от Шоши-сан
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еп.1 беше странен, понеже през цялото време си чудех, подобно на останалите герои, кой е Котаро и защо живее сам?!

Йоко много се е занемарил. Направо е за бой. Прическата му отива.

Харесвам Майка и се надявам подобаващо да я включат в историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Котаро тръгна на детска градина, но и това не изясни положението му. Усещам, че тепърва ще се зародят още въпроси около това заглавие.

Ендингът е на К8.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно ли е 5годишно дете да пише на хирагана? Сигурно я учат рано.

Приятно-тъжен епизод да семейството. Похвално е, че Катаро у толкова оправен, но все пак му трябва настойник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Милия Котаро е от тези деца, които поради конкретни житейски обстоятелства стекли им се на много ранен стадий в живота в някои отношения са пораснали много бързо. Въпросните обстоятелства се разкриват бавно докато се дава именно как успява да живее както живее това 5- годишно дете. Той дефакто има правен настойник. А се оказа и в жилищна сграда в която получи цяло ново семейство. И това е вариянт в живота при такива казуси. Гъвкавост голяма трябва да се проявява от институциите които по закон са намесени в такива казуси.

Редактирано от Шоши-сан
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятно е, че е оставен да живее сам.

Еп.4 беше най-добър. Кодомо мацури стана хит. Много култови сцени с ваденето на меча, дебненето и всички други подробности. Сякаш децата са се телепортирали отпреди няколко века в настоящето, но са запазили уважителните обръщения към по-възрастните.

Изненадана на финала си я биваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много трогателна серия. Разбрахме истината, която подозирахме. Не бих възразила, ако Котаро си има съквартирант за по-дълго време.

Рин Такахаши се появи в самия край на серията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мацушима Со беше другата физиономия, която се появи. Той е кохай на Йоко. Пее в групата Sexy zone, но за пръв път го виждам в роля. 

Нови въпроси се появиха за Котаро, свързани с идеята, че може да е в тежест на някого. Това, заедно с факта, че все пак беше доволен, че някой ще живее с него, показва съвсем друга реалност на историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...