Jump to content

Recommended Posts

Той е шеф бе, не би му и хрумнало даже да спи до пералнята или у ваната. Има си кой. Аз ще ходя да му повея с ветрилце, че нещо му е горещо тия дни. особено като го питат какво е искал да каже с песента си hotter than july. Какво по-горещо имало от най-горещия летен месец? В чудо се вижда и безмълвен остава, само се поти, та... за там се кандидатирам аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, helyg написа:

... особено като го питат какво е искал да каже с песента си hotter than july... В чудо се вижда и безмълвен остава, само се поти...

 

Така става, като не е писал отговор на литературен въпрос :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След първите серии ми тръгна много бързо, с лекота и интерес. Жалко, че в последните забавиха и клишираха силно, но не протестирам. Харесах ги главните, макар че в началото ми се струваше, че не си подхождат визуално. Главния го запомних от предишните му роли, неглавни и то, открояваше се, особено убедителен в сериозните и драматични сцени. Има още какво да искам от играта на двамата в някои сцени, но смятам, че се справиха много добре. Някак си ме спечелиха и наистина с удоволствие изгледах сериала, даже не ми стигна. На много места се питах дали наистина така постъпват в тази индустрия там, без да се съобразяват с човека, дали ще го наранят, изложат, злепоставят... А тия техните фенове имат идиотско поведение, за кой ли път. Всеки път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...