Jump to content

Recommended Posts

5rPZAxvHvmS8NHouzRxXOnT7jfo.jpg

 

Renai Mangaka(レンアイ漫画家)
Страна: Япония
Също така известен като: The Romance Manga Artist
По мангата на: Yamazaki Sayaka -  "Renai Mangaka"
Период на излъчване: 2021 – Април – 08 до 2021 – Юни – 10
Време на излъчване: Четвъртък 22:00
Формат: Renzoku
Жанр: Драма, Романс, Комедия
Канал: Fuji TV
Епизоди: 10
Режисьор: Ishikawa Junichi, Kobayashi Yoshinori, Fuchigami Masato
Субтитри: Английски

 

Участват:
Suzuki Ryohei като Karibe Seiichiro
Matsudai Kouya като young Seiichiro
Yoshioka Riho като Kuon Aiko
Seiichiro's Family
Iwata Ryusei като Karibe Ren
Shiraishi Shunya като Karibe Jun
Okudaira Daiken (奥平大兼) като young Jun
People from "Shoujo Morning"
Kataoka Ainosuke като Kogo Tatsuya
Kinami Haruka катоKinjo Karen
Suzuki Ryohei катоKaribe Seiichiro
Matsudai Kouya катоyoung Seiichiro
Yoshioka Riho катоKuon Aiko 
Seiichiro's Family
Iwata Ryusei катоKaribe Ren
Shiraishi Shunya катоKaribe Jun
Okudaira Daiken (奥平大兼) катоyoung Jun
People from "Shoujo Morning"
Kataoka Ainosuke като Kogo Tatsuya
Kinami Haruka като Kinjo Karen
People from "2 Story Cafe"
Maeda Gordon катоNikaido Togo
Konishi Sakurako катоIto Yun
Others
Ryusei Ryo като Hayase Tsuyoshi
Hoshino Anna (星乃あんな) катоKinjo Mao
Inaba Yu катоOhkura Shingo

 

Резюме: Karibe Seiichiro (Suzuki Ryohei) е гениален художник на манга, който не е добър в общуването. Рядко излиза и има необичаен начин на мислене. Един ден Seiichiro се среща с бившата приятелка на покойния си брат, Kuon Aiko (Yoshioka Riho) и я моли да му бъде псевдо-романтика…
 

Свали :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите 2 серии видях. На тях видях и кой е преводача им на английски, така че имам доверие да се стигне до края. Та се хванах на "текущото хоро" пак. Нямах никакви предварителни данни за този сериал. Видях на постера Yoshioka Riho  и тъй като с нея съм гледала не едно и две качествени заглавия реших да го пробвам. Интересно ми стана от първите 2 епизода. Макар и предвидимо  ми е любопитно как ще развият трите главни героя за мен-главнтата героиня, манга-рисуващия и племенника му. Ainosuke Kataoka стар мой любимец от Naoki Hanzawa e на линия тук :896767:, пак в забавен образ.

Зрител съм.

 

Като корекция на шестващите резюмета. Манга художника нае главната героиня да играе в живота роли като главната героиня в неговото ново заглавие. Дава ѝ задание, каквото мисли че трябва да се случи в неговия разказ а тя го осъществява в реалния живот. Достатъчно сложно е като цяло като задание и ситуация. Тя като ги изпълни идва и му разказва какво, що и как е направила и почуствала а той почти винаги само рисува. Та я слуша и си рисувка неговите работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нестандартно звучи. Ще го видя натам.

Аз тъкмо завърших Ore no ie no hanashi с друг бивш екранен партньор на Рихо Йошиока. Опитвам се да приема финалната решение на сценариста Кудо Канкуро. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ore no ie no hanashi  за сега го заобикалям. Има няколко фактора които по принцип ми попадат в "не гледам". Но може като съм в подходящо настроение да го погледна някога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дорамата беше прекрасна, семейна, с изключение на финала.

Но както и да е. Тук заглавието предполага романс. Така ли е наистина или главният просто държи героинята на Рихо да играе различни роли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами шанса е 50/50. Зависи какво е написал сценариста.

Spoiler

Главната героиня е с история на некъсметлия по отношение на връзки с мъже. Ходи в едно заведение редовно където работещия там мъж от показаното има някакъв интерес към нея, но тя не обръща внимание. Художника е асоциялен тип, приюти племенника си след смъртта на брат си. А главната героиня е учила в едно училище с починалия. Той е бил от популярните сред момичетата момчета. Тя поне 6 пъти го е канила да излиза с нея/ му се е обяснявала в любов или там каквото си мисли един тийн.

Покрай работата си но най-вече покрай казуси с племенника- ученик в начално училище- малко дете, художника и Тя прекарват все повече време заедно, все повече време в къщата му, има няма се случва нещо което от неговия агент научаваме , че до сега не се случвало. Да речем случи се така , че художника ѝ каза да влезе в кабинета му. Покрай племенника пътуваха заедно. Едни такива моменти ......Художника е привлекателен външно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трети изгледан епизод. Доста наситен, добре монтиран. "Загря" екипа.

Spoiler

Те хубаво така я подкараха с околните на Тя мъже, които среща натурално ама като свършат те?! Макар че първия всъщност бе посочен де а не че го познаваше. Тази част ми се движи малко по ръба. Освен нататък да разнообразят малко тематика на тез рисувани разкази, знам ли. Но не ми се вярва предвид Той. Засега нищо не е ясно. Но е забавно-интересно. Малкия Рен като медиатор в таз цялата работа. Той ще е и основен катализатор както вървят нещата. Да видим. Пу, пу , пу , превода върви скорострелно. Засега.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледани 4 епизода.

Spoiler

Стигна се до съжителство на главната героиня , художника и племенника му. Хем забавата в таз къща явно тепърва предстои :896767:.

С това какво Той кара Тя да прави в името на неговата работа още се движат по ръба на моите разбирания.  Той е доста асоциален и въпреки че покрай племенника си доста като за себе си поддаде ту тук ту там от каноните на живота си .... няма да е лесно хич с него.

От това което се случва до тук се намеква за романтика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 от 10 изгледани епизоди. Е заеха се с темата която на мен лично в първите 1-3 епизода ми се движеше по ръба на разбиранията. В последните 2 серии забравиха нещо за тези "мисии" та за мен стана по-добре. В 5-и епизод май всички действащи лица имаха еднакво екранно време, :) не се знае кой е главен герой кой не е такъв. Аз доволна.

Spoiler

Разгеле другата мангака разбра че Мария  -сан всъщност е мъж :896767::896767:. Шок голям. В очакване съм как "ще смели" таз информация и какво ще прави с онази трофейна писалка или каквото там се пада туй нещо :896767:.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мястото на тази дорама лятото ще стартира Oshi na ojisama с Хига Манами е Кейске Уатанабе. Хига заема мястото на Кьоко Фукада, която се отказа поради здравословни проблеми.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остана един епизод до края на този сериал. В 9-и и драма и екшън, голяма динамике, направо се уморих към края :896767:, добре че имаше и кратки комедийни мигове в целия тоз екшън. Но пък след всичко в епизод 9 очаквам спокоен, симпатичен и с добра доза смях положителен финален 10-и. Всички въпроси и драми ги решиха вече, остава буквално финал.

Редактирано от Шоши-сан
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е 9-и епизод ме разочарова. До тук я караха свежо творческия екип а сега по най-клиширания начин- да набутаме де що има драма в предпоследния епизод и финално ни лук яли ни лук мирисали в последните 10 минути фанфари и хепи енд. Пфу. Прекалиха с драмата в този епизод. Няма да хваля творческия екип за темпа на историята. Можеше доста по-добре, току забравят даден герой или дадена сюжетна тема.

Остана финала, дано не се изложат с него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излъчен , преведен на английски , изгледан.

Гледаем сериал но кой знае какви похвали нямам. Към каста нямам грам забележка. Но към творческия екип имам. Постфактум с впечателние че са снимали сериала на три части, на три пъти с някакви паузи в които са губили форма, така да се каже. Та към спейса на разказа ми е забележката най-вече.

Spoiler

В първите 3-4 серии главната сюжетна линия бе странна, най-общо казано, особено заниманията на главната героиня, по-точно какво я караха да върши. После това напълно едва ли не го забравиха и изоставиха и до предпоследния епизод-9-и всичко мина в норма , разните сюжетни линии вървяха паралелно, нормално , интересно и забавно. И ... дойде ред на 9-и епизод и екипа си би дузпата , образно казано. Последния 10 епизод не успя да ми оправи вкуса след излишностите от 9-и.

Та така.

Двама герои + 1 останаха интересно -забавни през цялото време за мен - жената мангака Karen и Кого-сан :D , третия герой е дребосъка -Рен-кун.

Редактирано от Шоши-сан
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...