Jump to content

Recommended Posts

1pZnRf.jpg

 

Off Topic

2O052f.jpg ddB7df.jpgkJKeOf.jpg

Bring the Soul: The Movie

 

Страна: Южна Корея

Година: 2019

                                                                                                                                                        

Жанр: документален, музикален

Времетраене: 01:37:48

Режисьор: Park Jun Soo

        

Участват:

RM

Jin

Suga

J-Hope

V

Jungkook

Jimin

                                                                                                                                                                 

 

Сюжет: 

Светещи по-ярко от всяка светлина на сцената, момчетата от BTS ни канят зад светлините на прожекторите. След последния концерт от европейското им турне, на един покрив в Париж, момчетата разказват своите истории от представянето им пред хиляди фенове по целия свят. Поглед в света на BTS далеч от сцената, включващ интимни групови дискусии заедно със зрелищни концертни изпълнения от турнето. Пътуването на BTS продължава!

:essub:

 

Свали с БГ субтитри: :click:

Онлайн с БГ субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това мисля и изпитах докато гледах филма: 'BRING THE SOUL: THE MOVIE'. Благодаря за темата и субтитрите :wub:
 
 
 
ОЩЕ ЕДИН ДЕН /7 АВГУСТ 2019 Г./
 
 
Прожекцията свърши преди малко. Все още не мога да осмисля точно чувствата си. Какво гледах преди малко? Любовна история. И то от най-красивите. За шанса да обичаш всичките седем. Да обичаш света. Да обичаш себе си. Дори, когато е тежко и трудно. Дори, когато те боли. За радостта да откриваш щастието в дребните неща. Да се чувстваш пълноценен, когато правиш другиго щастлив. Когато успееш да накараш този, когото обичаш отново да се усмихне и сълзите от очите му пресъхнат. И осъзнаваш, че животът ти е пълен с тези, които обичаш. Виждаш ги всеки ден и все пак те ти липсват. Постоянно. И имаш още и още нужда от тях. Защото не можеш да се наситиш. И осъзнаваш, че правиш всичко възможно да усетят, че ги обичаш. Въпреки това, никога не ти се струва достатъчно. И опитваш отново и отново, и всеки нов устрем те прави по-щастлив. ‘’Днес ви обичам повече от вчера, но по-малко от утре’’.
 
Дълго време не изпитвах нищо. Карах на предишни спомени, какво е да си щастлив или тъжен. За малко бях спряла и просто наблюдавах околното. Сега вече знам, че никога няма да върна предишните усещания. Това е бил моят начин да се защитя от болката. Но на тяхно място се появи благодарност и съчувствие. И знам, че всяка трудност ми е била урок. Сега е време да направя следващата крачка. И после още една. И още една. А после ще почна да тичам. И един ден отново ще мога да летя.
 
Днес имаше сълзи на прожекцията от някои А.Р.М.И.. Имаше и две дами, които първоначално помислих, че придружават дъщеря си и внучката си, но накрая ми се стори, че и те самите са А.Р.М.И.. Беше мило и затрогващо. Едновременно като човек си и щастлив за момчетата, че изживяват мечтата си, и тъжен, когато виждаш, колко са изморени, колко травми получават и колко болка се налага да изтърпят. Да, беплатен обяд няма, но на всеки от нас, който гледа от екрана му се иска да помогне. Момчета, кажете как и ние ще го направим. Усмихвах се. През цялото време се стараехте да сте духовити, но всъщност усещах меланхолията много силно. Усещах как се чувствахте в тези градове, защото знам, как бих се чувствала аз. Показахте ни още истини за себе си и едновременно с това скрихте много други зад усмивката си. Ще продължа да ви обичам, докато стоите под светлините на прожекторите, ако това ще ви дава сили да устоите. Но и когато решите, че е достатъчно, ще съм с вас в това ви решение. Ако болката стане прекалено голяма. Ако светлината започне да е прекалено ярка или един ден продължите напред живота си, пак ще ви подкрепям. Бъдете здрави. С много обич и уважение-просто един човек, който ви се възхищава.
 
Посвещава се на БТС.
 
Винаги ще съм благодарна, че бяхте до мен, когато беше трудно :kissx: :thanks:
 
 
 
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата винаги ще имат специално място в сърцето ми. Дори и като остарея и те остареят и тези времена са останали вече далечен спомен, аз пак ще

се усмихвам и ще съм щастлива, че имах възможността да ги слушам и гледам. Филма е страхотен, тук са толкова младички и невинни. Куки ми е детенце, но пък какъв професионалист! Това ми е любимия период на BTS. Песните, клиповете, извънземната хореография, кадри от страхотните концерти. Личи си колко са надъхани и гладни за успехи и колко искат да се докажат като номер 1. Както BTS, често казват посвещава се на ARMY, така и ние феновете тръпнем и гледаме този филм и го посвещаваме на тях...........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...