Jump to content

Recommended Posts

1pZnRf.jpg

 

Off Topic

2O052f.jpg ddB7df.jpgkJKeOf.jpg

Bring the Soul: The Movie

 

Страна: Южна Корея

Година: 2019

                                                                                                                                                        

Жанр: документален, музикален

Времетраене: 01:37:48

Режисьор: Park Jun Soo

        

Участват:

RM

Jin

Suga

J-Hope

V

Jungkook

Jimin

                                                                                                                                                                 

 

Сюжет: 

Светещи по-ярко от всяка светлина на сцената, момчетата от BTS ни канят зад светлините на прожекторите. След последния концерт от европейското им турне, на един покрив в Париж, момчетата разказват своите истории от представянето им пред хиляди фенове по целия свят. Поглед в света на BTS далеч от сцената, включващ интимни групови дискусии заедно със зрелищни концертни изпълнения от турнето. Пътуването на BTS продължава!

:essub:

 

Свали с БГ субтитри: :click:

Онлайн с БГ субтитри :click:

 

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Това мисля и изпитах докато гледах филма: 'BRING THE SOUL: THE MOVIE'. Благодаря за темата и субтитрите :wub:
 
 
 
ОЩЕ ЕДИН ДЕН /7 АВГУСТ 2019 Г./
 
 
Прожекцията свърши преди малко. Все още не мога да осмисля точно чувствата си. Какво гледах преди малко? Любовна история. И то от най-красивите. За шанса да обичаш всичките седем. Да обичаш света. Да обичаш себе си. Дори, когато е тежко и трудно. Дори, когато те боли. За радостта да откриваш щастието в дребните неща. Да се чувстваш пълноценен, когато правиш другиго щастлив. Когато успееш да накараш този, когото обичаш отново да се усмихне и сълзите от очите му пресъхнат. И осъзнаваш, че животът ти е пълен с тези, които обичаш. Виждаш ги всеки ден и все пак те ти липсват. Постоянно. И имаш още и още нужда от тях. Защото не можеш да се наситиш. И осъзнаваш, че правиш всичко възможно да усетят, че ги обичаш. Въпреки това, никога не ти се струва достатъчно. И опитваш отново и отново, и всеки нов устрем те прави по-щастлив. ‘’Днес ви обичам повече от вчера, но по-малко от утре’’.
 
Дълго време не изпитвах нищо. Карах на предишни спомени, какво е да си щастлив или тъжен. За малко бях спряла и просто наблюдавах околното. Сега вече знам, че никога няма да върна предишните усещания. Това е бил моят начин да се защитя от болката. Но на тяхно място се появи благодарност и съчувствие. И знам, че всяка трудност ми е била урок. Сега е време да направя следващата крачка. И после още една. И още една. А после ще почна да тичам. И един ден отново ще мога да летя.
 
Днес имаше сълзи на прожекцията от някои А.Р.М.И.. Имаше и две дами, които първоначално помислих, че придружават дъщеря си и внучката си, но накрая ми се стори, че и те самите са А.Р.М.И.. Беше мило и затрогващо. Едновременно като човек си и щастлив за момчетата, че изживяват мечтата си, и тъжен, когато виждаш, колко са изморени, колко травми получават и колко болка се налага да изтърпят. Да, беплатен обяд няма, но на всеки от нас, който гледа от екрана му се иска да помогне. Момчета, кажете как и ние ще го направим. Усмихвах се. През цялото време се стараехте да сте духовити, но всъщност усещах меланхолията много силно. Усещах как се чувствахте в тези градове, защото знам, как бих се чувствала аз. Показахте ни още истини за себе си и едновременно с това скрихте много други зад усмивката си. Ще продължа да ви обичам, докато стоите под светлините на прожекторите, ако това ще ви дава сили да устоите. Но и когато решите, че е достатъчно, ще съм с вас в това ви решение. Ако болката стане прекалено голяма. Ако светлината започне да е прекалено ярка или един ден продължите напред живота си, пак ще ви подкрепям. Бъдете здрави. С много обич и уважение-просто един човек, който ви се възхищава.
 
Посвещава се на БТС.
 
Винаги ще съм благодарна, че бяхте до мен, когато беше трудно :kissx: :thanks:
 
 
 
 
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Момчетата винаги ще имат специално място в сърцето ми. Дори и като остарея и те остареят и тези времена са останали вече далечен спомен, аз пак ще

се усмихвам и ще съм щастлива, че имах възможността да ги слушам и гледам. Филма е страхотен, тук са толкова младички и невинни. Куки ми е детенце, но пък какъв професионалист! Това ми е любимия период на BTS. Песните, клиповете, извънземната хореография, кадри от страхотните концерти. Личи си колко са надъхани и гладни за успехи и колко искат да се докажат като номер 1. Както BTS, често казват посвещава се на ARMY, така и ние феновете тръпнем и гледаме този филм и го посвещаваме на тях...........

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...