Jump to content

Recommended Posts

Благодаря за превода.        Сериала ме разплака ,но и ми доказа колко отново е важна и ценна любовта в живота.  За мен лично която съм голяма романтичка пожелавам на всеки да намери такава любов и да я пази завинаги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала много ми хареса, изненада ме приятно. Леко тъжен на моменти. Края беше хубав. Много ми хареса как обединяваха двата апартамента, нейният и неговият. За първи път виждам нещо такова. Няколко романтични двойки.  Бо Янг  голяма сладуранка, както винаги. Нейната приятелка писателка и тя беше много миличка. Нейният любовен триъгълник също беше доста интересен ,както и нейният избор на края. Разрушението не беше толкова страшен.

Off Topic

Божеството беше странно в образа на болната ученичка. И изненадващо беше, че този път можа да се излекува и да заживее нормален живот. 

Клюките за призрака на болницата бяха смешни, как всеки виждаше Разрушението по различен начин. Като цяло препоръчвам сериала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колебаех се дали да го гледам и го започнах без големи очаквания, но всъщност ми беше интересен и ми хареса. 

 

On 7/18/2021 at 6:28 PM, zahi_t said:

Не знам само аз ли съм така, но през половината от епизодите не ми е ясно какво се случва, а през останалото време защо се случва :) Много объркан сценарий!

Не ми остави усещане за неяснота и объркване в сценария :dunno:, напротив. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е някакво чудо невиждано, но и не ми досади – средна хубост, гледаш и забравяш :) По музиката ми напомни малко на по-старите и супер драматични сериали, но за разлика от тях, не очаквах някакви трагедии в края. Ин Гук го харесвам, това не му е от най-силните роли обаче, поне мен не ме впечатли особено, а пък дрехите му бяха пълна разруха :D Добре че към края в работно облекло се появяваше, че да придобие по-нормален вид. Хареса ми образа на мениджър Ча, изигран от И Су Хьок – ръб до небесата и много директен. В началото ми се стори, че ще е част от многоъгълник с участието на главните, но се радвам, че не го вкараха отново в калъпа на втората цигулка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е доста добре направен като сценарии и актьорска игра. Може би имам нужда да го гледам още 1 или 2 пъти, за да схвана всичко, което са искали да представят създателите му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...