Jump to content

Recommended Posts

w7j4KIL.jpeg

 

Bossam: Steal the Fate (보쌈 - 운명을 훔치다)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Bossam: Woonmyungeul Hoomchida
Период на излъчване: 1 май 2021 – 4 юли 2021 г.
Време на излъчване: Събота - Неделя 21:40
Жанр: Историческа драма, Романс
Канал: MBN
Епизоди: 20
Режисьор: Kwon Seok Jang (Avengers Social Club, Golden Time, My Princess, Pasta)
Сценарист: Kim Ji Soo, Park Cheol (Birthcare Center, Rascal Sons, Medical Brothers и др.)
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Jung Il Woo като Ba Woo
Kwon Yuri (Girls' Generation) като Princess Soo Kyung
Shin Hyun Soo като Lee Dae Yeob
Yoon Joo Man като Dae Chul
Kim Tae Woo като Prince Gwanghae
Lee Jae Yong като Lee Yi Cheom
So Hee Jung като Soui Yoon
Shin Dong Mi като Court Lady Jo
Ko Dong Ha като Cha-Dol

 

Резюме: Ба У (Jung Il Woo) е дегенерат, който крие истинската си самоличност. Той залага, краде, бие се и участва в "bossam" (обичай за повторен брак, когато вдовица е отвлечена) срещу пари. Докато изпълнява "bossam", той по погрешка отвлича принцеса Су Гьонг (Kwon Yuri), дъщеря на принц Гуангхе и снаха на неговия враг И И Чом. Заради тайно политическо споразумение тя се омъжва за по-големия брат на човека, когото обича, но в деня на сватбата им съпругът ѝ умира и тя остава вдовица…

 

Български субтитри :subs: :click:

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Дано и на този не му намерят нещо и кръцнат...:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля да му дам шанс. Досега певачицата ме спираше, тъй като вече ми се гади от айдълки и айдъли със съмнителни актьорски възможности и еднакво красиви личица дело на корейските пластичните хирурзи /наздраве за тях/, но пък знае ли човек. Изглежда обещаващо, макар да сме гледали вече всичко на тази тематика, дори двореца го знам наизуст, по-добре и от собствения си дом, но пък може да изкочи заек оттук. Доброволствам да гледам, после ще пиша отзиви дали става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки един от нас рано или късно се е сблъсквал с онова приятно чувство в стомаха, когато най-сетне е открил читав сериал. Започва да го гледа в захлас, сюжета, актьорите и цялостната обстановка така го запленяват, че докато не довърши сериала няма мира. Е, този сериал е точно......... обратното на описаното! С кански мъки изгледах два епизода, като ще му дам награда за най-успешно приспал ме сериал. Главните се надявах да компесират не толкова добрия си външен вид с добра игра. Уви и тук греда! Целия първи епизод бях така "пленена" от жълтите грозни зъбки на Shin Hyun Soo, че друго не запомних от сюжета. То не че имаше и кво да се помни де. Започнах го много ентусиазирано, с големи надежди и очаквания, ама на. Ще му дам още един шанс, белким се пооправят нещата понатам, ама....:wacko:

 

п.с. това е мое лично мнение за сериала, моля другите да не се обиждат или взимат присърце писанията ми. Със сигурност ще има хора, на които да им харева, и това е чудесно, но определено не е моя сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса, общо взето беше това което очаквах. Селски бандит се опитва да опитоми принцеса. Сериала се базира на исторически личности. Слаб крал, който в сериала няколко пъти жертва дъщеря си, добре че беше селяндурчо ,че да я опази. Можеха спокойно да минат с 16 серии. Живота на двамата с доста възходи и падения. Насладихме се на селската идилия. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса. Ил У беше на ниво. Харесва ми този актьор- начина по който играе, самите му очи се усмихват. Винаги един такъв непринуден. Много му ходи тази роля- емоционален, избухлив и в същото време мъж на място , който знае какво прави. Главната г. игра прилично. Малко странно ми се видя тази нейна смиреност при условие ,че е израснала в двореца и би трябвало да има малко по-голямо самочувствие. Сина на вицепремиера

Off Topic

който всъщност се оказа не негов син

 също игра много добре. Вицето всеки път ме дразни като го гледам, явно много добре си играе ролята човека. Краля и той беше интересно лице. Вкарваше един тънък хумор,но докато се чудиш да се засмееш ли или не, започва да крещи истерично. Много добре изиграна роля на един смачкан, изнудван крал, който въпреки всичко, не иска да пусне властта. 

За разлика от повечето сериали, където двамата главни са влюбени от началото до края на сериала, тук имаше промяна в любовните предпочитания. Сериалът ми беше интересен, имаше и happy end , което за мен беше  допълнителен бонус. Благодаря за темата и превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...