Jump to content

Recommended Posts

p174415_p_v7_aa.jpg

 

Сюжет:
В един град на любов и успех, на изгубени надежди и преждевременна смърт, старши детектив Хъй е изпитал всичко: болката, безпомощността, ужаса. Когато тъстът му, милиардерът Ким, е брутално убит в огромното си имение, той се възползва от помощта на бившия си колега и настоящ частен детектив Бон.
На пръв поглед убийството изглежда като отмъщение, планирано години наред. Скоро след като започва разследване заедно с Хъй обаче, Бон открива, че нищо не е такова, каквото изглежда. Несъмнено убиецът е чудовище, подготвило съвършеното престъпление: всяка стъпка е умело пресметната, всеки мотив – лесно обясним, а всеки съучастник и очевидец мистериозно изчезва.

:essub:

 

Свали: Тук и Тук

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, Такеши! О, Канеширо! :rolleyes: :rolleyes:

Мен не успя да ме приспи. Филмът по-скоро е психологически трилър, да не кажа голяма дума, но и философски. Хареса ми. Направо не знаех на кого повече да съчувствам. Тони и Такеши се справиха превъзходно с ролите си. А цветовете, особено онова зелено, което размиваше леко формите, беше невероятно. Слава богу, че не превърнаха филма в сълзлива драма, напротив смятам, че гледах нещо качествено, откъдето и да го погледнеш. А Такеши.... сериозно се замислям дали да не си сменя снимката на аватара вече с него. Не стига, че е хубавец, ами играе и прилича на... мъж :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...