Jump to content

Recommended Posts

преди 17 минути, bond написа:

Тази седмица само една серия ли излъчиха?

 

Само една и специален епизод, който не съм гледала, предполагам събрани повторения. Чакаме си следващата седмица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това май само аз го гледам, но по две серии на седмица си е напълно поглъщаемо. Вече не ми е интересно кой е убиецът, а как всекиму ще се въздаде по заслуги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си сам, двама сме в очакване. Колкото до гледането, де с една- там и без една. Те напоследък и без това не правят за гледане, а за реклама  на айдълета.Ще мина и без тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволна съм.Гледах си го с интерес. На моменти трудно вдявах правото и точките от разните кодекси, но не се затормозявах  излишно на 100 % да ги вдяна. Двамата Ким и всички останали бяха супер. Нямам забележки.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както обещах, поправих се. За мен това беше най-хубавата роля на Ким Бом. Поне от тези, които аз съм гледал. Засега давам още един шанс на корейското драма производство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен проект на Ким Мьонг Мин. За мен един от най-качествените, умели, дръзки, талантливи и отдадени актьтори на Южна Корея. Още с първият си проект, който гледах преди 15 години, той остави отпечатъка си. И го помня. И има защо. Завръщането му тук е феноменално, грандиозно и респектиращо за целия каст в този сериал. "Училище по право" ме грабна, гледах по малко и с постоянен интерес. Наистина Ким Бом тук показва добри актьорски умения. Целият сценарий е добре скалъпен, харесва ми тематичната обвързаност, влязох в един малко по-различен свят. За мен драма с пълен потенциал за втори сезон. Оценка 8.10 Изцяло заради ролята на Ким Мьонг Мин. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 3 епизода, за сега ми е интересен ,вие вече знаете кой е убиеца, но аз предполагам :

Spoiler

този с най-много точки от изпита, където май е взел лаптопа на проферсор Янг 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го.Много е интересен-10/10 .За пръв път гледам Myung-min , уникален актьор и гласа му е много изразителен(през цялото време си мислех че трябва да записва аудио книги) . Буми се справи блестящо както винаги .

Самата история беше много интригуваща , държи на тръни през цялото време, и имаше няколко забавни моменти и всички актьори бяха големи образи

Така и не познах кой е убиеца от началото :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът кърти!!! Иска се нагласа- правните термини и не особено голямата скорост могат да откажат доста хора да го до/из/гледат. Ако зрителят се справи с тези съпротиви, няма как да не го оцени- Сократовият метод, който главният преподавател използваше, е уникален. Самата история е умело разплетена, нямаше пълнеж, нямаше "празна" серия. Въздействащ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...