Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

** Алтернативни заглавия: South Korean Lawyers / Daehanminguk Byeonhosa / The Lawyers of The Great Republic Korea
** Държава: Южна Корея
** Жанр: Комедия, Романтичен
** Епизоди: 16 ~ 60 мин.
** Период на излъчване: 9 юли 2008 - 4 септември 2008

** Участват:

Lee Sung Jae - Han Min Gook
Lee Soo Kyung - Woo Yi Kyung
Ryu Soo Young - Byun Hyuk
Han Eun Jung - Lee Ae Ri

и др.

** Сюжет :
У И Кьонг работи като секретарка в юридическа кантора "Те Бо" и е влюбена в най-успешния адвокат във фирмата - Бьон Хьок. В продължение на години те живеят заедно, докато той не заминава за Америка без никакво обяснение. След 6 години самата У И Кьонг е квалифициран адвокат със собствена кантора. Нейното първо дело е защитата на финансовия магнат Хан Мин Гук по дело за издръжка, което може да му струва 100 милиарда уона. Бившата жена на Хан Мин Гук е И Е Ри - известна актриса и същевременно най-добрата приятелка на У И Кьонг. Неин адвокат е върналият се от Америка Бьон Хьок, който се опитва да спечели отново любимата си. У И Кьонг се оказва между приятелката си, бившия си приятел и влюбения в нея финансов магнат.
:essub:

С български субтитри: :click: и :click: (+ OST)

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
С РУСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на Фокуска за добрата работа със субтитрите и на Сехи за превода на едната песен от ОСТ-то ;) Сериалчето е много приятно и забавно...Малко трудно ми беше да си открия отрицателния персонаж тука, ама така е по-добре - без излишно товарене :lol: Ако трябва да съм честна единственото, което ме подразни в тоя сериал, беше гласа на главния актьор ( в ролята на Хан Мин Гук) , ама се свиква ;) Приятно гледане и дано и на вас ви хареса :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен много ми хареса . Хареса ми добрата работа със второстепенните и подържащите роли. Заливах се от смях в момента , в който след боя на паркинга играха Go-Stop в болницата и показаха секретаря О с банката вързана на главата му- супер попадение си беше.

А и музиката си заслужава да и се обърне внимание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е много забавно...имах нужда да се посмея!Благодаря,че толкова бързо качвате новите серии...Тръпката от чакането,удоволствието от появата на нова серия,нетърпението да намериш време да я изгледаш....това е невероятно,никога повече няма да чакам търпеливо да излязат всички серии..."човек,наречен бог" ми стига ;-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото сериалът ме подразни с наивността си, но после си казах, хей, това е корейски сериал!!! Комични ситуации, страхотни сцени на проява на нежност, прерастваща в обич. Достатъчно е да си призная, че нямах търпение за утрешните два епизода и гледах "умно" откъси на корейски... Сякаш на любовта й е нужен превод :rolleyes:

 

Благодаря за филма! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро филмче, хареса ми финала определено.Най-вече останах възхитен от бързото качване на епизодите с бг суб. Хиляди благодарности на преводачите и редакторите.Продължавайте все така да ни радвате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво и много корейско!

Да споделя, докато още всичко ми е прясно. Кастът - много добър. Главният направи страхотен образ /Хан Мин Гук/. Режещият му глас наистина малко дразни, но само в началото. После се свиква. Така му залепна тази роля, че няма накъде! Невротичен, капризен, рязък, абе направо на моменти надуто "леке"/все пак богаташче/. И в същото време обикновен човек със своите страхове и слабости. И чувства. В един момент ми стана много симпатичен. И как само си шляпаше непрекъснато с боси крака! А, като се появи по бермуди в офиса, умрях от смях. И повечето му изречения завършваха с "Ъ?", а нечленоразделните му отговори "Ъ..., ...ъхъ..." ми обраха точките.

 

Много сладко се влюби в И Гьонг. На моменти се притеснявах, че няма да ги оставят заедно и тя ще върне при адвоката, но слава богу!

 

И Гьонг - също много сладка с нейните мутрички. В началото изглеждаше малко наивна, но всъщност знаеше какво иска.

Поддържащите също бяха много цветни и готини. Такива образи от къде ги извадиха! А серията в болницата ми стана любима - няма такива идиоти :D ! Децата - и те сладури. Хан, Мин и Гук!

Цялата тази игра на думи ми беше интересна. Браво на преводача, че е успял да я предаде!

Финалът - един хубав финал в корейски сериал!!! Браво, браво, много се радвах, че най-сетне помислиха и за себе си, а не само за другите!

 

И това, което "не е за деца" го дочакахме! Че, като започнат да се изчервяват, да примигват, да заекват и да стоят на метър разстояние, умирам от смях!

 

Ще пиша на сценаристите аз, все пак е ХХІ век!

Ами това е. Беше много приятно и накрая ми идваше да викам "Тееееееехан Мингук!"!!! :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е добро сериалчето,до последно се чудих как ще завърши.

Приятни часове с него :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера си го изтеглих и започнах да го гледам наистина много добро филмче, точно по мой вкус.Препоръчвам го на всеки който иска да разтовари от напрегнатия си ден.

Честно казано най-много ми хареса сцената в асансьора,където направо си и го каза нямаше заобикалки направо ДА или НЕ!А нейният отговор малко ме изнерви докато го очаквах,но после видях че си е заслужавало да съм на тръни.

Страхотна сцена.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уф, днес не ми върви... Започвам отначало :rolleyes:

За мен сериалът започна след 8-ми епизод, преди това имаше доста протакване, но продължих да гледам на инат.

Типичната история за разглезения богаташ и бедната адвокатка, която обаче не се впечатлява от парите...

 

 

Хан Мин Гук - на моменти ме дразнеше, защото се държеше като хлапак, но и се развеселявах, когато го видех да притичва бос и да се тръшка на земята, където му падне, за да размишлява.

Не понасях къдриците на адвокат И Гьонг, добре че после се смилиха над нея, та й оправиха малко прическата. Здраво се беше вкопчила в апартамента и не го продаде, може би за да запази хубавите спомени, които са имали в него с адвокат Хьок.

Стана ми жал за адвоката, когато се разкри причината да изостави своята любима...

И Е Ри - красавица от класа, но носеща дълбоките белези от разбития си брак...

Моментът в асансьора - доста силен и напрегнат...

Краят - най-после - така си казах, докато го гледах :D

 

 

Общо взето не успя да ме грабне, но ако искате да се отърсите от тежките драми, след които се чувствате като прегазени от влак, гледайте го ;) Нищо няма да загубите, само 16 часа :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса. И Кьонг беше толкова целенасочена в работата си, че нямаше как да не ме впечатли. Допадна ми честността и в отношенията и към Е Ри, Бьон и Хан Мин Гук. Двамата с "Великия" бяха очарователни и през цялото време много им се радвах. Той беше страшно особен и откачен по своему, но не беше лош човек. Дълбоко в сърцето си беше мил, но явно не беше открил човека, на който да покаже тази си страна. Е Ри го знаеше затова и не очакваше прекалено много от него. Не ми хареса начина, по който смесиха четиримата в някакви взаиомоотношения. Беше интересно, но някак претрупано. Все пак се получи добра история и интрига в квадрата. Адвокат Бьон също ми хареса, най-вече заради това, че знаеше кога да се откаже. Внезапното му завръщане и предположението му, че всичко ще е както преди да замине, беше много глупаво, но разбра кога е излишен и си тръгна отново без драматизъм. Е Ри също.

Определено съм много доволна и от актьорския състав. Lee Sung Jae съм го гледала в Daisy и честно казано не ми направи кой знае какво впечатление, но тук беше убийствен. Страхотно изигра Хан Мин Гук. Гледам Lee Soo Kyung за пръв път, но е много чаровна и и ми хареса. Ryu Soo Young не съм го гледала никъде, но също ми хареса как играе. Тук участваше и Han Eun Jung от Full House, където изобщо не ми допадна. Затова в началото бях малко предубедена за нея, но не се оказах права и мога да кажа, че също много ми хареса.

Сериала беше интересен, имаше хубави моменти и си заслужава да се види. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Сериала е интересен.Хареса ми и актьорите бяха намясто всеки си беше подходящ за ролята ама определено няма да ми влезе в списъка с любими сериали.Става за отбиване на време.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина забавен сериал. Имаше моменти, в които съм се тръшкала от смях. Много добра игра и забавни диалози.

Разгеле никой не умря бавно и мъчително :D . С две думи нещото, от което имах нужда. Не го пропускайте и вие :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3249063r.jpg

Няма такива образи като в този сериал. Умирам да им се смея, а най-хубавото е, че няма отрицателни герои, такива които да мразиш,те всички са такива чешити, особено главния Хан Мин Гук.Този човек е страшен, никога не знаеш какво се въри в главата му и как ще реагира.С адвокатката

станаха готина двойка понеже и тя малко откачалка си пада. Най-смешна ми беше след като я арестуваха за превишена скорост с мотора и след боя в болницата.А с тази прическа къртеше от всякъде

3249086g.jpg

 

Самата история разказана в сериала ми хареса

Четиримата герои така се преплетоха в любов, омраза ,съдебни дела, приятелство и т.н., че вместо да са врагове, както би трябвало, те все бяха заедно и си помагаха.Затова и накрая всички останаха в приятелски отношения

 

Останалите герои-бащата, двамата доставчици, мениджър О, шофьора, децата,Хан,Мин и Гук, репортерите,майката само внесоха в сериала повече колорит и повече смях.2524733n.png

 

3249052L.jpg

двамата влюбени

3249077O.jpg

двамата опоненти от дясно

3249053P.jpg

Тук много се смях като отиде да иска пари от непозната жена

3249079x.jpg

от сцената с така чаканото Да, Да, Да.

3249080R.jpg

а тази е точно след най-любимата ми сцена, когато тя разбра за поканата за тяхната сватба за след три години, а той я попита ще се омъжи ли за него, докато си плямпаше за други неща

 

Мерси за субтитрите :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала за отрицателно време. Много забавен и очарователен.

Без излишни драми и преигравания. Президента определено ме остави с отворена уста - за 1-и път виждам актьор

с подобно произношение. Накара ме да разсъждавам - дали това е заради сериала или говори така по прицип?!

Описанието на Луд чичо Скрудж му е по мярка, но въпреки чепатостта - намери си майстора.

Адвокат У пък също беше на ниво. В интимните сцени не се свенеше никак (та смее ли?!? :28558: ) и раздаваше целувките , пардон - шамарите

като захарни бонбони на сомалийчета :896767:

Адвокат Бьон (моят фаворит) ме остави с противоречиви чувства. От една страна, човека има страхотен талант. От друга - бе защо му дадоха

игрален образ на мухльо?!? Поне да бяха го направили лош и егоист... Сценаристите ме разочароваха в това отношение. Второстепенните актьори обаче - ще ги запомня още дълго време.

Особено чичката с тен кю-то :28558:

 

Изобщо - най-тъпите персонажи, но с най-интригуващият сценарии. Браво за идейността в някои сцени.

Отново - великолепен превод - балсам за очите и гаранция за пълното удоволствие на зрителя.

ОСТ-а е чудесен. Особено тази песновка: (благодаря на Сехи за превода!)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това стана един от любимите ми сериали.

Човечен филм и наистина, без излишни драми, без преигравания на героите.

Извънредно впечатление ми направи откровеното споделяне на чувствата (независимо дали с думи или без), уважението и съобразяването с чувствата на другите, търпението.

Естествен, непринуден, топъл, без излишно натоварващо напрежение.

Музиката е много приятна, а основната песен е наистина добро попадение, особено като текст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът се оказа много добър. Прилича ми малко на "The Man Who Can't Get Married" по главния герой - също такъв особняк, егоист и изобщо много странна птица. Не толкова гласа, колкото интонацията му ме впечатли и вечното въпросително ъ-кане след всяко изречение. Голям образ! Сладураната Lee Soo Kyung я помня от "Soulmate", който ми е любим и там много ми допадна. Сега съм приятно изненадана, че тук направи също толкова добра роля, макар и в съвсем друго амплоа. Han Eun Jung съм гледала само още в "Пълна къща" и макар, че ролята беше много подобна, пак си я харесвам. Има нещо много меланхолично в нея, чертите й даже не са и истински красиви, но притежава някакъв магнетизъм и чар и много си я харесвам. Мисля, че образите на бащата и онзи сладур, дето разнасяше кафето с малките кънки останаха недоразвити. Любимец ми стана помощник О - прилича на онези старите икономи на английските джентълмени / напр. Джийвс в разказите на Удхаус/. Само дето не може да остане докрай невъзмутим, милия. Костюма му с късите ръкави и късите панталони направо ме разби! А пък този Ryu Soo Young /адвоката/ , той бил голям сладур, той ми е фаворита в тоя филм. Освен перфектната визия, показа много естествена и убедителна игра, невероятно талантлив! Ще ми се да го видя в главна роля... Една от песните /рапа/ много ми допадна, и като музика, и като текст и много благодаря, преводачи, защото без вас нямаше да можем да се насладим нито на песните, нито на филма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...