Jump to content

Recommended Posts

4frh.png

** Алтернативни заглавия: South Korean Lawyers / Daehanminguk Byeonhosa / The Lawyers of The Great Republic Korea
** Държава: Южна Корея
** Жанр: Комедия, Романтичен
** Епизоди: 16 ~ 60 мин.
** Период на излъчване: 9 юли 2008 - 4 септември 2008

** Участват:

Lee Sung Jae - Han Min Gook
Lee Soo Kyung - Woo Yi Kyung
Ryu Soo Young - Byun Hyuk
Han Eun Jung - Lee Ae Ri

и др.

d315c261505598f3.jpg

** Сюжет :
У И Кьонг работи като секретарка в юридическа кантора "Те Бо" и е влюбена в най-успешния адвокат във фирмата - Бьон Хьок. В продължение на години те живеят заедно, докато той не заминава за Америка без никакво обяснение. След 6 години самата У И Кьонг е квалифициран адвокат със собствена кантора. Нейното първо дело е защитата на финансовия магнат Хан Мин Гук по дело за издръжка, което може да му струва 100 милиарда уона. Бившата жена на Хан Мин Гук е И Е Ри - известна актриса и същевременно най-добрата приятелка на У И Кьонг. Неин адвокат е върналият се от Америка Бьон Хьок, който се опитва да спечели отново любимата си. У И Кьонг се оказва между приятелката си, бившия си приятел и влюбения в нея финансов магнат.
:essub:

С български субтитри: :click: и :click: (+ OST)

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
С РУСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
 

Link to comment
Share on other sites

Благодаря на Фокуска за добрата работа със субтитрите и на Сехи за превода на едната песен от ОСТ-то ;) Сериалчето е много приятно и забавно...Малко трудно ми беше да си открия отрицателния персонаж тука, ама така е по-добре - без излишно товарене :lol: Ако трябва да съм честна единственото, което ме подразни в тоя сериал, беше гласа на главния актьор ( в ролята на Хан Мин Гук) , ама се свиква ;) Приятно гледане и дано и на вас ви хареса :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

И на мен много ми хареса . Хареса ми добрата работа със второстепенните и подържащите роли. Заливах се от смях в момента , в който след боя на паркинга играха Go-Stop в болницата и показаха секретаря О с банката вързана на главата му- супер попадение си беше.

А и музиката си заслужава да и се обърне внимание.

Link to comment
Share on other sites

Сериалчето е много забавно...имах нужда да се посмея!Благодаря,че толкова бързо качвате новите серии...Тръпката от чакането,удоволствието от появата на нова серия,нетърпението да намериш време да я изгледаш....това е невероятно,никога повече няма да чакам търпеливо да излязат всички серии..."човек,наречен бог" ми стига ;-)

Link to comment
Share on other sites

В началото сериалът ме подразни с наивността си, но после си казах, хей, това е корейски сериал!!! Комични ситуации, страхотни сцени на проява на нежност, прерастваща в обич. Достатъчно е да си призная, че нямах търпение за утрешните два епизода и гледах "умно" откъси на корейски... Сякаш на любовта й е нужен превод :rolleyes:

 

Благодаря за филма! :)

Link to comment
Share on other sites

Много добро филмче, хареса ми финала определено.Най-вече останах възхитен от бързото качване на епизодите с бг суб. Хиляди благодарности на преводачите и редакторите.Продължавайте все така да ни радвате.

Link to comment
Share on other sites

Много хубаво и много корейско!

Да споделя, докато още всичко ми е прясно. Кастът - много добър. Главният направи страхотен образ /Хан Мин Гук/. Режещият му глас наистина малко дразни, но само в началото. После се свиква. Така му залепна тази роля, че няма накъде! Невротичен, капризен, рязък, абе направо на моменти надуто "леке"/все пак богаташче/. И в същото време обикновен човек със своите страхове и слабости. И чувства. В един момент ми стана много симпатичен. И как само си шляпаше непрекъснато с боси крака! А, като се появи по бермуди в офиса, умрях от смях. И повечето му изречения завършваха с "Ъ?", а нечленоразделните му отговори "Ъ..., ...ъхъ..." ми обраха точките.

 

Много сладко се влюби в И Гьонг. На моменти се притеснявах, че няма да ги оставят заедно и тя ще върне при адвоката, но слава богу!

 

И Гьонг - също много сладка с нейните мутрички. В началото изглеждаше малко наивна, но всъщност знаеше какво иска.

Поддържащите също бяха много цветни и готини. Такива образи от къде ги извадиха! А серията в болницата ми стана любима - няма такива идиоти :D ! Децата - и те сладури. Хан, Мин и Гук!

Цялата тази игра на думи ми беше интересна. Браво на преводача, че е успял да я предаде!

Финалът - един хубав финал в корейски сериал!!! Браво, браво, много се радвах, че най-сетне помислиха и за себе си, а не само за другите!

 

И това, което "не е за деца" го дочакахме! Че, като започнат да се изчервяват, да примигват, да заекват и да стоят на метър разстояние, умирам от смях!

 

Ще пиша на сценаристите аз, все пак е ХХІ век!

Ами това е. Беше много приятно и накрая ми идваше да викам "Тееееееехан Мингук!"!!! :es:

Link to comment
Share on other sites

Вчера си го изтеглих и започнах да го гледам наистина много добро филмче, точно по мой вкус.Препоръчвам го на всеки който иска да разтовари от напрегнатия си ден.

Честно казано най-много ми хареса сцената в асансьора,където направо си и го каза нямаше заобикалки направо ДА или НЕ!А нейният отговор малко ме изнерви докато го очаквах,но после видях че си е заслужавало да съм на тръни.

Страхотна сцена.

 

Link to comment
Share on other sites

Уф, днес не ми върви... Започвам отначало :rolleyes:

За мен сериалът започна след 8-ми епизод, преди това имаше доста протакване, но продължих да гледам на инат.

Типичната история за разглезения богаташ и бедната адвокатка, която обаче не се впечатлява от парите...

 

 

Хан Мин Гук - на моменти ме дразнеше, защото се държеше като хлапак, но и се развеселявах, когато го видех да притичва бос и да се тръшка на земята, където му падне, за да размишлява.

Не понасях къдриците на адвокат И Гьонг, добре че после се смилиха над нея, та й оправиха малко прическата. Здраво се беше вкопчила в апартамента и не го продаде, може би за да запази хубавите спомени, които са имали в него с адвокат Хьок.

Стана ми жал за адвоката, когато се разкри причината да изостави своята любима...

И Е Ри - красавица от класа, но носеща дълбоките белези от разбития си брак...

Моментът в асансьора - доста силен и напрегнат...

Краят - най-после - така си казах, докато го гледах :D

 

 

Общо взето не успя да ме грабне, но ако искате да се отърсите от тежките драми, след които се чувствате като прегазени от влак, гледайте го ;) Нищо няма да загубите, само 16 часа :D

Link to comment
Share on other sites

Сериала ми хареса. И Кьонг беше толкова целенасочена в работата си, че нямаше как да не ме впечатли. Допадна ми честността и в отношенията и към Е Ри, Бьон и Хан Мин Гук. Двамата с "Великия" бяха очарователни и през цялото време много им се радвах. Той беше страшно особен и откачен по своему, но не беше лош човек. Дълбоко в сърцето си беше мил, но явно не беше открил човека, на който да покаже тази си страна. Е Ри го знаеше затова и не очакваше прекалено много от него. Не ми хареса начина, по който смесиха четиримата в някакви взаиомоотношения. Беше интересно, но някак претрупано. Все пак се получи добра история и интрига в квадрата. Адвокат Бьон също ми хареса, най-вече заради това, че знаеше кога да се откаже. Внезапното му завръщане и предположението му, че всичко ще е както преди да замине, беше много глупаво, но разбра кога е излишен и си тръгна отново без драматизъм. Е Ри също.

Определено съм много доволна и от актьорския състав. Lee Sung Jae съм го гледала в Daisy и честно казано не ми направи кой знае какво впечатление, но тук беше убийствен. Страхотно изигра Хан Мин Гук. Гледам Lee Soo Kyung за пръв път, но е много чаровна и и ми хареса. Ryu Soo Young не съм го гледала никъде, но също ми хареса как играе. Тук участваше и Han Eun Jung от Full House, където изобщо не ми допадна. Затова в началото бях малко предубедена за нея, но не се оказах права и мога да кажа, че също много ми хареса.

Сериала беше интересен, имаше хубави моменти и си заслужава да се види. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

:) Сериала е интересен.Хареса ми и актьорите бяха намясто всеки си беше подходящ за ролята ама определено няма да ми влезе в списъка с любими сериали.Става за отбиване на време.:)

Link to comment
Share on other sites

Наистина забавен сериал. Имаше моменти, в които съм се тръшкала от смях. Много добра игра и забавни диалози.

Разгеле никой не умря бавно и мъчително :D . С две думи нещото, от което имах нужда. Не го пропускайте и вие :)

Link to comment
Share on other sites

Забавно и много хубаво сериалче, типично по корейски е толкова добри и наивни!Но нали заради това обжавам корейските сериали!!!

Link to comment
Share on other sites

3249063r.jpg

Няма такива образи като в този сериал. Умирам да им се смея, а най-хубавото е, че няма отрицателни герои, такива които да мразиш,те всички са такива чешити, особено главния Хан Мин Гук.Този човек е страшен, никога не знаеш какво се въри в главата му и как ще реагира.С адвокатката

станаха готина двойка понеже и тя малко откачалка си пада. Най-смешна ми беше след като я арестуваха за превишена скорост с мотора и след боя в болницата.А с тази прическа къртеше от всякъде

3249086g.jpg

 

Самата история разказана в сериала ми хареса

Четиримата герои така се преплетоха в любов, омраза ,съдебни дела, приятелство и т.н., че вместо да са врагове, както би трябвало, те все бяха заедно и си помагаха.Затова и накрая всички останаха в приятелски отношения

 

Останалите герои-бащата, двамата доставчици, мениджър О, шофьора, децата,Хан,Мин и Гук, репортерите,майката само внесоха в сериала повече колорит и повече смях.2524733n.png

 

3249052L.jpg

двамата влюбени

3249077O.jpg

двамата опоненти от дясно

3249053P.jpg

Тук много се смях като отиде да иска пари от непозната жена

3249079x.jpg

от сцената с така чаканото Да, Да, Да.

3249080R.jpg

а тази е точно след най-любимата ми сцена, когато тя разбра за поканата за тяхната сватба за след три години, а той я попита ще се омъжи ли за него, докато си плямпаше за други неща

 

Мерси за субтитрите :P

Link to comment
Share on other sites

Изгледах сериала за отрицателно време. Много забавен и очарователен.

Без излишни драми и преигравания. Президента определено ме остави с отворена уста - за 1-и път виждам актьор

с подобно произношение. Накара ме да разсъждавам - дали това е заради сериала или говори така по прицип?!

Описанието на Луд чичо Скрудж му е по мярка, но въпреки чепатостта - намери си майстора.

Адвокат У пък също беше на ниво. В интимните сцени не се свенеше никак (та смее ли?!? :28558: ) и раздаваше целувките , пардон - шамарите

като захарни бонбони на сомалийчета :896767:

Адвокат Бьон (моят фаворит) ме остави с противоречиви чувства. От една страна, човека има страхотен талант. От друга - бе защо му дадоха

игрален образ на мухльо?!? Поне да бяха го направили лош и егоист... Сценаристите ме разочароваха в това отношение. Второстепенните актьори обаче - ще ги запомня още дълго време.

Особено чичката с тен кю-то :28558:

 

Изобщо - най-тъпите персонажи, но с най-интригуващият сценарии. Браво за идейността в някои сцени.

Отново - великолепен превод - балсам за очите и гаранция за пълното удоволствие на зрителя.

ОСТ-а е чудесен. Особено тази песновка: (благодаря на Сехи за превода!)

Link to comment
Share on other sites

Това стана един от любимите ми сериали.

Човечен филм и наистина, без излишни драми, без преигравания на героите.

Извънредно впечатление ми направи откровеното споделяне на чувствата (независимо дали с думи или без), уважението и съобразяването с чувствата на другите, търпението.

Естествен, непринуден, топъл, без излишно натоварващо напрежение.

Музиката е много приятна, а основната песен е наистина добро попадение, особено като текст.

Link to comment
Share on other sites

Филмът се оказа много добър. Прилича ми малко на "The Man Who Can't Get Married" по главния герой - също такъв особняк, егоист и изобщо много странна птица. Не толкова гласа, колкото интонацията му ме впечатли и вечното въпросително ъ-кане след всяко изречение. Голям образ! Сладураната Lee Soo Kyung я помня от "Soulmate", който ми е любим и там много ми допадна. Сега съм приятно изненадана, че тук направи също толкова добра роля, макар и в съвсем друго амплоа. Han Eun Jung съм гледала само още в "Пълна къща" и макар, че ролята беше много подобна, пак си я харесвам. Има нещо много меланхолично в нея, чертите й даже не са и истински красиви, но притежава някакъв магнетизъм и чар и много си я харесвам. Мисля, че образите на бащата и онзи сладур, дето разнасяше кафето с малките кънки останаха недоразвити. Любимец ми стана помощник О - прилича на онези старите икономи на английските джентълмени / напр. Джийвс в разказите на Удхаус/. Само дето не може да остане докрай невъзмутим, милия. Костюма му с късите ръкави и късите панталони направо ме разби! А пък този Ryu Soo Young /адвоката/ , той бил голям сладур, той ми е фаворита в тоя филм. Освен перфектната визия, показа много естествена и убедителна игра, невероятно талантлив! Ще ми се да го видя в главна роля... Една от песните /рапа/ много ми допадна, и като музика, и като текст и много благодаря, преводачи, защото без вас нямаше да можем да се насладим нито на песните, нито на филма!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...