Jump to content

Recommended Posts

Романът го има в novelupdates под заглавието Faraway wanderers с автор Priest. @bond, този автор ли е Неукротимия? Защото не е същия автор от когото е Grandmaster of demonic cultivation.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е този автор. Мосян Тунсю е жена, тя е авторката на Магистъра, а името на сериала по романа е Неукротимия - Зовът на Ченцин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм много на ти с новелите, още повече пък с авторите, но в драмалист има списък с екранизациите на новели от Priest - вече видяли бял свят и такива дет тепърва ще чакаме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам драмата и едновременно чета романа. Засега гледам от любопитство. В началото съм и не мога да кажа колко е добър сериала, но романът отстъпва на Магистъра. В сериала двамата главни са много добре подбрани и ще се радвам да видя химия между тях, момичето също ми харесва, но малкият нещо ме дразни. Още не знам защо, но и аз като свекървите - само като го видя и ме дразни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам в 21 еп. как Wen Ke Xing "приспива" Cheng Ling и ме налегна едно такова усещане за дежавю - с предния сериал на Саймън ""Begin again" и подобна сцена там :lol2:

730e6deebb16daa7.pngmaxresdefault.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледам много бавно, но докато гледам все по нещо познато намирам. Доста асоциации ми навява непрекъснато. По неизвестни причини доста сцени са взети от "Хъски и неговият учител Белия котарак". Не следва съвсем романа, има размяна на репликите на героите, но за шест изгледане епизода още не съм разбрал

Spoiler

точно какво и е ценното на тази легендарна оръжейна. Оръжията сами ли се бият с врага или има нещо магично.

За сметка на това пък летенето им се получава на ура. Аз обичам да гледам подобни красиви сцени, но смея да твърдя, че малко са прекалили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Младежите в сериала са взели участие и в ост-а - Li Daikun (скорпиона), Ma Wenyuan (Cao Wei Ning), Sun Xilun (Cheng Ling ), Yuan Shuai.... Официално MV...

 

 

И целия ост...

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Младежите от сериала са много симпатични. Девойчето е сладурана. Но самата история не е интересна. Две трети изгледах, но така и нищо особено не се случи. Бисрят някаква история от миналото, но бавно, тягостно и скучно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond историята от миналото наистина бааавно върви - 2епизода седяха в една пещера да нищят миналото..... и кажи речи само тях си ги даваха. Чак след средата очаквай яснота, макар че все още ми е мътно за някои неща...

Off Topic

остават ми 10тина епизода, а Wen Ke Xing все още не е разкрил своята "титла". Макар че като му дадоха историята от дете - има защо да си отмъщава, а първата стъпка от отмъщението му е била много брутална - т.е.как е "наследил" Призрачната долина.... А за миналото на Zhou Zi Shu.... дават го, че е бил от дете ученик на своя Мастър, ама нищо повече - произход, семейство.... чак си мисля да не се окаже някой знатен.

 

Засега си гледам сериалът  - най - вече заради двамата главни - паснаха си и засега има и забава с тях :lol2: Но пък съм фен и на Скорпиона :D Малкият, дет се грижат за него,ми е малко безличен, ама.... ще го видим.

Чакам момента главните да застанат един срещу друг и затварям очи като ми излезе някой спойлер за финала......

Off Topic

намирисва ми на смъртен случай , а вече проклинах майката партия, заради финала на другия сериал дет следя...ма много я оплюх :(

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкият и аз не го  харесвам. Не може да играе хлапето. Вероятно единият от тях 

Spoiler

ще умре. Само да не докарат някое прераждане. По-съм склонен на трагичен финал. Иначе добра химия между двамата. Гледат се, прегръщат се, само дето не са почнали да се целуват.

Прочетох и романа до средата, но не ми хареса. Рядко се случва, но сериалът е по-добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го , драмата главни бяха много добри, най- ми хареса Скорпиона, става за веднъж .... но финала беше много объркващ
 

Spoiler

Wen Ke Xing накрая умря ли или стана безмъртен? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...