Jump to content

Recommended Posts

Изгледах си го с голям кеф. Общо взето не ме интересуваха другите персонажи, освен главната двойка и много симпатизирам на братята на Уин. Сериала е свързан с Until We Meet Again, но само от страната на Уин и Тийм, така го усетих аз. Сцените и историята на Парм и Дийн беше вметната, колкото да запълнят екранно време и нищо не се разбира за истинската им емоция, която преживяват. Наистина е хубаво да се гледа първо Until We Meet Again и после този, за да станат ясни нещата за всички персонажи.

И сега за двамата сладури.... Как да не го харесва човек това русо изкушение. Просто е уникален. То визия, стойка, маниери.... :D 

Off Topic

Много беше сладък когато във втори епизод "даваше отчет" на Тийм защо има татуировки и си боядисва косата, също че изглежда бутнарско, но всъщност е примерен студент и много умен. :D А Тийм се изкара голяма хитруша казвайки му в друга сцена, че се справя много добре с приластяването и това което му прави, опитвайки да разбере какви са отношенията им в действителност и дали е единствен или има и други партньори за забавление. :D 

Хареса ми драмата с историята от детството на Тийм и как отиваше да спи при Уин, защото не може да заспи. Ще запомня сериала точно с тези сцени, вечер в леглото на Уин, с гушкане или не, просто гледката беше много мила, топла и уютна. Не напразно главния постер е точно такъв кадър. Между нас!

Разсъждавах си сама за сцената в 10 епизод, в която играха на бутилка и Дийн попита Тийм дали си има гадже и той каза: Не!. - Правилно отговори според мен, виждайки наистина неясните отношения между двамата. Всеки, който се постави на тяхно място би се чудел какви всъщност отношения имат те и всеки от тях всъщност искаше отговор и не знаеше и не беше убеден на 100% за чувствата на другия. А и когато си влюбен винаги искаш повече, действията говорят, но някои неща трябва да се кажат и с думи. Та от там дойде и красивата сцена в началото на 11 епизод. Много креативно решение на сценаристите, всеки един от двамата на "изпее и изсвири" своите чувства и емоции към другия. Големи сладури! 

Благодарности за превода! :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичах го и го мразех едновременно. Бях обсебенa, но също така се съмнявах в избора си за гледане.

Какво искам да кажа?

Има много двойки, които пропусках, защото не можах да разбера кой с кой е и как се казват. WinTeam  са напълно достатъчни. DeanPharm е добре, че са там и има баланс с тях, но всичко друго е просто безмислено и трудно за гледане.

Като цяло е сладко с някои тъмни и напрегнати моменти. Много се радвам, че го гледах когато всички епизоди са излезнали, защото на моменти беше толкова интензивно, а свършваше на най-интересното.

Забавлявах се с малкото братче на Уин.

 

Благодаря за субтитрите!

Редактирано от Lost Cherry
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...