Jump to content

Recommended Posts

Изгледан. Хареса ми и втория сезон. Оуе си беше все така стабилен и верен на себе си и чувствата си и знаещ точно какво иска, както в сезон 1. Те продължи да се лута, колебае, търси и осъзнава. Реалистично поднесени отношения и проблеми и романтичен и сладък финал. Доволна съм. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ooo, втори сезон мисля, че ми хареса повече от първия. Само ми липсваше красивата архитектура и пейзажи от Пукет. Добре, че в последния епизод за малко ни ги припомниха. Много добро изпълнение на продукцията, страхотна атмосфера, ясно пресъздадени образи, а фоновата музика продължи своята работа от първи сезон - да бъде водещ фактор в създаването на емоция. За съжаление в тази част те бяха много болезнени. Оеу не изневери на себе си и въпреки колебанията как да развие живота си в професионален план, плахото социализиране и трудното начало в Бангок, то в личните отношения беше бетон -  обичащ, отдаден и изцяло владеещ контрол над ученето и любовта. Израстваше в всеки ден. За това пък Те изяви егоизма си до такъв предел, че чак не заслужава това, което видяхме на финала. Амбициите му, следвайки една мечта го накараха да направи толкова много грешки, че аз не бих му ги простила. Спорно е да се каже, че това даже е мечта, или някаква мания...

Off Topic

Според мен, най-нелепото нещо, което направи е когато Джай му каза да отиде вечерта и да прави секс с Оеу, за да си припомни първия път. И той го направи! ..... Това не е нещо, което хората трябва да ти казват да правиш, това е нещо което сам трябва да желаеш. Направо полудях, заради дейсвията му. 

Иначе страхотно поднесени реалистични отношения между главните и може би за това и сериалът може да се стори леко муден и със слаба динамика, но никак не е така.  Има много да се анализира и разсъждава над действията не само на главните ами и на други ключови фигури. То така си е и в първата част. 

Прекрасен е в своя жанр. Много благодаря за превода. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...