Jump to content

Park Hye Soo ( Пак Хье Су)


bubble

Recommended Posts

spacer.png

 

☼  Галерия:

Off Topic

https://regardnews.com/wp-content/uploads/2020/07/Park-Hye-Soo-e1593638153447.jpg.webpImaged979567babcc35fe.jpg

 

Име: Park Hye Soo / Park Hye Su / 박혜수

Дата на раждане: 24 ноември 1994 г.

 ☼ Височина: 165 см

Зодия: Стрелец

Професия: Актриса

☼  Образование: Korea University

Агенция: Studio Santa Claus Entertainment

 

СЕРИАЛИ:

Red Cuff of the Sleeve (2021) - Im Sung Deok

Dear M (KBS2, 2021) - Ma Joo A

Saimdang, Memoir of Colors | Saimdang, Light’s Diary (SBS, 2017) - Shin Saimdang (young)

My Shy Boss | Introverted Boss (tvN, 2017) - Chae Ro Woon

Hello, My Twenties! | Age of Youth (JTBC, 2016)  - Yoo Eun Jae

Yong Pal (SBS, 2015) - Kim So Hyun

 

☼ ФИЛМИ:

Samjin Company English Class (2020)

Swing Kids (2018)

Will You Be There? (2016)

 

☼ Дискография:

ОST:

Sad Fate за Lucky Romance (2016)

Remember Me Only за Yong Pal (2015)

Love Song (заедно с Yook Sung Jae) за Who Are You: School 2015 (2015)

 

Видеоклипове с нeйно участие:

Ye Sung - Here I Am (2016)

SEVENTEEN - Very Nice (2016)

 

☼ Предавания:

(MBC) King of Mask Singer (2017)

(SBS) Kpop Star Season 4 (2014)

 

☼ Награди:

Best New Actress (Swing Kids) - 2019 39th Golden Cinema Film Festival

Rookie Award (Age of Youth) - 2016 Asia Artist Awards

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агенцията на Park Hye Soo отрича твърденията за насилие в училище + обявява планове за предприемане на правни действия

Агенцията на Park Hye Soo отрече слуховете, че актрисата е извършител на насилие в училище.

На 22 февруари нетизен (оттук нататък наречен „А“), който твърди, че е ходил в същото училище като Park Hye Soo, остави коментар в акаунта на актрисата в социалните медии, казвайки: „Hye Soo, аз съм ХХХ от Dae Chung Middle School. Надявам се да платиш за греховете си. "

„A“ коментира: „Тя се обади на баща ми и го наруга, и ме удери, но ако ми се беше извинила поне веднъж при събирането, когато навършихме 20 години, щях да си помисля„ това може да се случи “, но тя не каза нито дума, нито дори поздрави. "

Тя добави: „Бяхме близки, когато бяхме в средното училище, но дори тогава бях измъчвана. Мисля, че хората в Dae Chung са наистина добри. Въпреки това, което преживяхме, никога не сме казвали на никого и ние с приятелите си говорим за това, което тя ни е направила и се ядосваме заради това. Бях директно засегната, така че ще направя всичко възможно да не го погребвам. Ако тя ме съди за това, това означава, че тя няма съвест и няма просто да стоя настрана. "

„А“ също каза: „И аз не слушах учители и също се разбунтувах, но не измъчвах приятелите си и не ги удрях както тя. Въпреки че бяхме наистина близки, тя създаваше проблеми между нашите приятели и оставяше някой на студа. Тя използва оправданието, че е по-възрастна, за да преобърне цялото училище. “

Друг съученик (оттук нататък „В“) добави: „Дните на училищния тормоз най-накрая бяха изложени. Не просто изтривайте статиите и коментарите. Трябва да се извините и се надявам никога повече да не излезете по телевизията. Също така искам да пиша за това, което сте направили [в онлайн общност], но не мога, защото се страхувам от това, което сте направили с оригиналния писател. Всички, тя наистина беше училищен побойник. "

Преди това на 20 февруари анонимно лице (оттук нататък наречено „С“) качи публикация в онлайн общност, озаглавена „Как мога да уведомя хората, че съм била тормозена от жена знаменитост в училище, когато нямам никакви доказателства?“ В публикацията се казва: „Изнудва ме популярна актриса, която сега има чист имидж. Хвърли кутията за обяд, която майка ми направи за мен от 10-етажна сграда, подигра ми се, хвана ме за косата, завлече ме чак до лекционното бюро, отряза ми косата и ме направи за посмешище на училището . Тя дори сложи в устата ми консервант от корейски водорасли и ме принуди да го погълна. "

Много потребители на мрежата, за които се подозираше, че „С“ се позовава на Park Hye Soo, но „С“ го отрече и изтри публикацията. Все повече хора, които твърдят, че са нейни съученици, се изказаха за историята на актрисата в училищния тормоз.

На 22 февруари агенцията Studio Santa Claus Entertainment на Park Hye Soo публикува следното официално изявление, отричащо слуховете:

Напоследък публикации и коментари, включващи злонамерена клевета, безпочвени спекулации и критики към нашата актриса Park Hye Soo, циркулират през различни онлайн общности, сайтове на портала и акаунти в социалните медии.

Ние дълбоко разбираме сериозността на насилието в училище в развлекателната индустрия и проведохме подробно разследване на автентичността на съдържанието на мнението на жертвата. В резултат на това потвърдихме, че публикациите са невярна информация, целяща злонамерена клевета върху Park Hye Soo, като се използва социалната атмосфера на насилие в училище.

В отговор ще предприемем строги правни действия за всяко неправомерно поведение, което публикува, предава и разпространява злонамерени клевети срещу нея.

Планираме да предприемем максимални действия до степента, разрешена от закона, включително наказателни обвинения срещу всички нарушители, както и граждански искове за обезщетение, затова Ви молим да спрете да публикувате и разпространявате още фалшиви публикации незабавно.

В момента се подготвяме да подадем жалби срещу нарушителите и ще продължим да предприемаме интензивни правни мерки чрез непрекъснат мониторинг.

Няма да останем настрана и да наблюдаваме каквото и да е нарушение, което потъпква характера и правата на нашите участници или подкопава стойността на социалните промени за предотвратяване и изкореняване на насилието в училище.

Искаме да благодарим искрено на феновете, които винаги обичат и се грижат за нашите актьори, за тяхната подкрепа и доверие. Ще направим всичко възможно, за да ви покажем по-добрата страна от нас. Благодарим ви.

Източник

 

Иначе, ето две снимки към драмата Dear M, в която участва и трябва да започне скоро.

Euyqbl9-U4-AQNe-SC.jpg

 

Off Topic

 

Euvjc-Qh-Vo-Ac-Zs4j.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да имаше голяма драма около девойката :blink:

 

Най - новото около нея:

 

Агенцията на Парк Хье Су потвърди новините, че тя е започнала снимки на филма 'You and I'.
Това е продукция режисирана от актьора Чо Хьон Чол, който преди е работил с нея по филма 'Samjin Company English Class'.
Информацията изненада кнетз, тъй като Парк все още е замесена в полемика свързана с училищно насилие.
Image
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...