Jump to content

Kingdom: Legendary War (2021)


Recommended Posts

В днешния трети епизод на предаването се излъчи втората половина на вълнуващия първи кръг. Както беше обявено миналата седмица, темата за битката беше “To The World” , а състезаващите се групи имаха задача да ремиксират една от песните си, за да изнесат представление, което искат да „покажат на света“.

След като THE BOYZ, iKON и BTOB стартираха състезанието в епизода от миналата седмица, Stray Kids, ATEEZ и SF9 излязоха на сцената за свои електрически изпълнения тази седмица.

 

Ето ги и тях..

[풀버전] ♬ 自神 (스스로 '자', 귀신 '신') - 스트레이 키즈(Stray Kids)

 

[풀버전] ♬ Symphony No.9 “From The Wonderland” - 에이티즈(ATEEZ)

 

[풀버전] ♬ Jealous - SF9

Off Topic

 

 

 

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни и гласовете на глобалните фенове (40 процента) и броя на гледанията на видеоклипове (10 процента).

Въпреки че гласовете на феновете и гледанията на видеоклипове се броят за кръга - които възлизат на общо 50 процента от резултатите на състезателите - все още не са събрани, шестте конкуриращи се групи гласуват веднага след представленията, докато панелът от 30 експертните съдии направиха своите оценки по едно и също време.

В резултат на това, тъй като 50 процента от резултатите на групите все още са във въздуха, “Kingdom” разкрива първоначалните резултати само въз основа на гласовете на шестте конкуриращи се групи и оценките на експертната група, на които всяка от тях е по 25 процента от крайните им резултати (общо 50 процента).

 

Спойлер:

ATEEZ се класира на първо място и в двете категории, докато Stray Kids претендира за второ място в оценките на експертните съдии и завърши за второ място с BTOB в гласовете на състезателите. Междувременно THE BOYZ зае трето място в оценките на експертните съдии и четвърто място в гласовете на състезателите.

SF9 претендира за четвърто място в оценките на експертните съдии, но се класира на шесто място в общата първоначална класация, след като не получи гласове от останалите състезатели. BTOB и iKON се изравниха за пето място в оценките на експертните съдии, но BTOB се класира на четвърто място като цяло поради високото си класиране в гласовете на състезателите, докато iKON зае пето място в гласовете на състезателите.

Общото първоначално класиране за Кръг 1 (подлежи на промяна след изчисляване на гласовете на феновете и броя на гледанията на видео) е както следва:

1. ATEEZ
2. Stray Kids
3. THE BOYZ
4. BTOB
5. iKON
6. SF9

 

Kingdom-Round-1-Initial-Scores.jpg

 

Източник

 

П.П: Това гласуване разделено на две малко объркващо ми идва сякаш.

Пък и то остават гласовете от феновете и гледанията, които пак идват от феновете.

Да кажем, че тези които имат голяма фен база определено могат да обърнат резултата.

Което навежда на мисълта, че няма да се гледат толкова самите изпълнения и да се оценяват те, а кой има повече.

Не ми харесва много това, сякаш ми идва, че някои са ощетени, просто защото те като нямат чак толкова фен маса, а според мен тия гласове ще са решаващите, то просто няма да имат шанс да са по-напред в класирането, дори и изпълнението им да е страхотно.

Ей затова по принцип не задълбавам в тия гласувания, дори не им обръщам внимание, ама то понякога няма как.

Леко ме разочарова това.

Накратко, иска ми се, което и изпълнение да спечели, на която и група да е, но да спечели, защото е оценено, че е страшно добро, а не защото групата има много фенове и те са допринесли за това.

 

Целият епизод:

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В следващият епизод:

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа и аз субективното мнение.

Както казваш, @skofiild, колкото и да гледаме да не задълбаваме, да сме неутрални, то в някакъв момент няма как да не ни направи впечатление резултатът и е ясно, че е въпрос на фен бази. 

За мен по-впечатляващи бяха първите три изпълнения, защото видях в тях изкуство и радостта от изпълнението. Това е лично мнение, без да съм хардкор фен на никоя група, The Boyz ги гледам за пръв път. 

 

В този кръг аз бих ги подредила така: iKON, BTOB, The Boyz, Stray Kids и ATEEZ, SF9. 

За съжаление последните ми бяха много скучни, нищо особено не видях и докато пиша това дори не си спомням какво точно правиха освен, че бяха облечени в червено. 

SKZ и ATEEZ се припокриваха с акробатичните си изпълнения и агресията, с която засега вървят напред. Не знам, не искам да засегна феновете им, безспорно момчетата са талантливи, но са толкова еднакви - кой ще скочи по-високо, кой по-сложна акробатика ще представи, кой повече танцьори ще ползва (дори показаха някои доста рисковани движения, защо така се напъват?), кой ще гледа по-свирепо камерата. Това видях аз вече в две изпълнения от групите. Надявам се в следващият кръг да са по-интересни, като се има предвид, че ще изпълняват чужди песни. 

The Boyz ме впечатляват вече втори път. Има музика и грация в тях, използват елементи сякаш от балет, определено ми харесват. 

BTOB. Какво да кажа, освен, че радват ухото и окото. Хареса ми естетиката на изпълнението им и това, че мислят за международните фенове и включиха традиционни елементи от културата си, за им ги покажат ме стопли. 

iKON ни представиха цял мюзикъл и дори ме накараха да си потанцувам. Красиво, елегантно, но и забавно изпълнение. Нямам обяснение как са на 5 място, сериозно. Как??? 

 

Надявам се, че не съм досадила с мисли по темата. Очаквам следващия епизод с особено внимание. :)

 

212dc2c4c2cf56fe.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснат е нов тийзър за следващия епизод на “Kingdom”.

В предстоящия епизод ще участват шестте групи iKON, BTOB, SF9, THE BOYZ, Stray Kids и ATEEZ, като обхващат песните на другия.

Предварителният клип показва как групите се сдвояват заедно. ATEEZ избира първо, тъй като оглавява първоначалното класиране за 1-ви кръг и избраха iKON. Stray Kids, които първоначално се класираха на второ място, избраха BTOB. Естествено, THE BOYZ и SF9 са сдвоиха помежду си.

В клипа са включени и кратки акценти на всяко изпълнение, разкриващи коя песен е избрала да изпълни всяка група. iKON ще изпълни „INCEPTION“ на ATEEZ, докато ATEEZ ще изпълни „RHYTHM TA“ на iKON. SF9 поема “The Stealer” на THE BOYZ, а THE BOYZ избра да изпълни SF9’s “O Sole Mio.” BTOB покрива “Back Door” на Stray Kids, а Stray Kids ще изпълнят “I’ll Be Your Man” на BTOB.

Епизод 4 на “Kingdom” ще се излъчи днес, ще бъде интересно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах вече и целия епизод 3, не само изпълненията и отново се впечатлих.

Да, харесаха ми Stray Kids и ATEEZ, много са ми симпатични SF9 (значи разбрах вече от коя група е онзи сладък младеж, когото засичам насам натам и страшно много ми харесва излъчването му - Чани) и ми стана тъжно как не успяват да репетират като хората. Както видяхме отрази им се. 

Затова не съм фен на тия шоута - всички се талантливи и всеотдайни - как да избереш един, който да спечели? Винаги остава някаква горчивина на края. 

 

Но пък и кога иначе ще видим BTOB да изпълняват Back Door? :lol2:

Очаквам с нетърпение. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Състезанието се нажежи..

Днес се разкриха резултатите от гласуването на феновете от 1-ви кръг и започна 2-ри кръг с няколко изпълнения, които направо предизвикват  в зрителите отпускане на челюстта.

 

Лек спойлер, какво се е случило в днешния 4 епизод..
Епизодът започна с водещия от TVXQ, който информира състезателите, че темата на втория официален кръг на състезанието е „Re-Born“, което означава, че те са били натоварени да покрият и преинтерпретират песен на една от другите групи.

Тъй като ATEEZ зае първо място както в гласовете на състезателите, така и в оценките на експертни съдии на първия тур, те получиха възможността да изберат групата, с която искаха да си разменят песни - и след кратка дискусия избраха iKON. Stray Kids, които бяха на второ място в двете категории, избраха BTOB. И накрая, BOYZ и SF9 бяха автоматично сдвоени един с друг.

 

Вижте първите три изпълнения от кръга по-долу!

[풀버전] ♬ The Stealer (The Scene) - SF9(에스에프나인)

 

[풀버전] ♬ 오솔레미오 (The Red Wedding) - 더보이즈(THE BOYZ)

 

[풀버전] ♬ INCEPTION (iKON ver.) - 아이콘(iKON)

Off Topic

 

 

 

Кавъра на ATEEZ на iKON „Rhythm Ta“, кавъра на BTOB на „Back Door“ на Stray Kids и кавъра на „Stray Kids“ на BTOB “I’ll Be Your Man” ще бъдат разкрити в епизода от следващата седмица на „Kingdom“, който ще се излъчи на 29 април.

В самия край на епизода “Kingdom” представи и втората половина на резултатите от 1-ви кръг.

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни гласовете на глобалните фенове (40 процента) и броя на гледанията на видеоклипове (10 процента).

Миналата седмица “Kingdom” разкри резултатите от гласуванията от шестте конкуриращи се групи и оценките на експертната комисия, които възлизат на общо 50 процента от оценките на състезателите. След изчисление на гласовете на местни и световни фенове и броя на гледанията на видео през тази седмица, шоуто разкри класирането и за четирите категории.

Пълните резултати за кръг 1, както се вижда в таблицата по-долу, са както следва:

Оценки на експертния панел (25 процента)

1. ATEEZ
2. Stray Kids
3. THE BOYZ
4. SF9
5. BTOB and iKON

 

Гласуване от 6-те конкуриращи се групи (25 процента)

1.ATEEZ

2. BTOB and Stray Kids
3. THE BOYZ
4. iKON
5. SF9


Брой гледания на видео (10 процента)

1. Stray Kids
2. iKON
3. ATEEZ
4. BTOB
5. THE BOYZ
6. SF9

 

Гласуване от местни и световни фенове (40 процента)

1. Stray Kids
2. SF9
3. iKON
4. BTOB
5. ATEEZ
6. THE BOYZ

 

Kingdom-Round-1.jpg

 

Източник

 

А кой в крайна сметка е на първо място като общо, трябва гадаем...

 

Целия епизод:

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спойлер към следващия епизод..

Новият клип започва със светкавици на кавъра на Stray Kids на BTOB “I’ll Be Your Man”, на кавъра на ATEEZ на iKON „Rhythm Ta“ и на кавъра на BTOB на „Back Door“ на Stray Kids - както и страхопочитателни реакции на другите групи,  докато гледат от съответните си чакални.

След като изгледа всички представления, Chanwoo на iKON се притеснява: „Това е нашето второ гласуване, но мисля, че ще бъде твърде трудно да се избере [за кого да гласувам] днес.“ Съотборникът му от групата Yunhyeong се съгласява: „Това е твърде трудно.“

След това състезателите се събират на сцената, докато нервно очакват резултатите от гласовете от шестте конкуриращи се групи (които представляват 25 процента от общия им резултат за кръга), както и оценките от експертната група (също 25 процента) .

Changmin от TVXQ заявява, че ще обяви резултатите, започвайки от шесто място, което ще накара Dawon от SF9 да се тревожи: „Чувствам, че ще ни извикат за шесто място. San от ATEEZ се тревожи: „Мисля, че ще бъдем ние“, докато Han от Stray Kids ‘по същия начин отбелязва:„ Защо се чувствам така, сякаш ще бъдем ние? “

След като чуха групата на шесто място, изглежда, че всички групи реагират с шок. По-късно Sunwoo от THE BOYZ се обръща към своите съотборници и казва мрачно: „Нека запомним това чувство.“

Следващият епизод на “Kingdom“ ще се излъчи на 29 април в 19:50. KST.

 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Kingdom: Legendary War” сподели забавен поглед върху предстоящия епизод днес!

Пуснатият предварителен преглед показва ATEEZ и BTOB, които се подготвят за втория официален кръг на състезанието: битката за „Re-Born“, в която шестте конкуриращи се групи претълкуват една от песните на своите съперници.

Клипът започва с кадри от членовете на ATEEZ, които за първи път чуват състава в „Kingdom“, много преди премиерата на шоуто. Когато чуват, че iKON е една от групите, които ще се състезават в шоуто, Wooyoung отбелязва: „О, те са толкова готини.“

San продължава да разкрива: „Дори съм посещавал един от концертите на iKON с майка ми. Спомням си, че ги гледах отдалеч и си мислех „Уау, невероятно.“

Когато персоналът на „Kingdom“ попита с коя група биха искали да си разменят песни, Seonghwa отговаря: „Още в ученическите си дни мечтаех да стана идол, докато гледах изпълненията на iKON и дори изпях една от песните им в училище фестивал. "

Hongjoong закачливо се намесва: „Има видеоклип от него“, преди Seonghwa да продължи, „мисля, че покриването на една от песните им би било огромна чест само по себе си.“

Зрителите на „Kingdom“ вече знаят, че в крайна сметка ATEEZ в крайна сметка избра iKON като групата, с която искаха да си разменят песни в Епизод 4 и 5, а видеото се съкращава до кадри от интервю, в което ATEEZ обяснява защо по-специално искат да отразят iKON.

Позовавайки се на факта, че членовете на ATEEZ и iKON са разменили телефонни номера, служителите след това питат дали изобщо са контактували помежду си. Hongjoong отговаря през смях: „Чувствам, че ще започнем да се свързваме с тях по-активно след приключване на програмата.“

Wooyoung обаче разкрива: „Вече го имам. От началото на „Kingdom“ реших да стана приятел с Jinhwan, независимо от всичко. “ След това видеото показва екранни снимки на очарователния първи разговор с текстови съобщения на Wooyoung и Jinhwan.

Втората половина на визуализацията проследява членовете на BTOB, когато те се подготвят да направят свой собствен обрат върху хитовата песен на Stray Kids „Back Door“.

 

 

По отношение на избора <i'll be your man> Han каза, че „все още не сме успели да покажем вокалите си като bbANG! (* звуков ефект, експлозивно) .. чувствам, че това е песен, в която, макар че определено можем да покажем рапа си, можем да покажем и нашите вокали "

Сhan казва, че това е добра песен да покажат нов цвят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 “Kingdom: Legendary War” завърши втория си официален кръг на състезанието!

На 29 април състезанието за идоли излъчи втората половина на своя епичен втори кръг. Както беше обявено миналата седмица, темата за битката беше „Re-Born“ и всяка от шестте конкуриращи се групи беше натоварена да покрие и преинтерпретира песен от един от техните конкуренти.

След като SF9, THE BOYZ и iKON стартираха състезанието в епизода от миналата седмица, ATEEZ, BTOB и Stray Kids очароваха с изпълненията си за кавър тази седмица. ATEEZ поставиха свой собствен вдъхновен от „Money Heist“ обрат на iKON „Rhythm Ta“, BTOB пое сцената с „Back Door“ на Stray Kids, а Stray Kids изпълниха мощно изпълнение на BTOB “I’ll Be Your Man”.

Вижте техните изпълнения...

ATEEZ – iKON’s “Rhythm Ta”


BTOB – Stray Kids’ “Back Door”

 

Stray Kids – BTOB’s “I’ll Be Your Man”

Off Topic

 

 

 

Спойлер:
Общото първоначално класиране за 2-ри кръг (подлежи на промяна след изчисляване на гласовете на феновете и броя на гледанията на видеоклипове) е както следва:

1. ATEEZ
2. SF9
3. BTOB
4. iKON

5. Stray Kids

6. THE BOYZ

 

*Това са гласовете от шестте конкуриращи се групи (25 процента) и оценки от група от 30 експерти (25 процента).

 

П.П: 

Пригответе се за изцяло забавен спортен ден в следващия епизод.

На 29 април „Kingdom“ излъчи вълнуващ предварителен преглед на предстоящия си епизод, който ще включва своите състезатели, които ще се изправят директно в приятелско спортно състезание.

Клипът започва с водещия Changmin, който обявява: „Време е за миг да забравите за ожесточената конкуренция и да се съберете, за да се забавлявате и да се забавлявате. Това е атлетическото първенство на Kingdom. “

И шестте групи изглеждат развълнувани от забавната почивка от битките си за високи залози и някой отбелязва с глас над главата: „Днес всеки има много наистина страхотна енергия.“ Първото събитие за деня е трезорът и докато идолите показват своята атлетична мощ, колегите им състезатели страстно показват подкрепата си - като някой дори извиква на ТНЕ BOYZ’s Juyeon, „Juyeon! Ти си красив!"

По пътя има и някои забавни злополуки, като Han Stray Kids ’и Peniel на BTOB и двамата разбиват тълпата със своите лудории, докато се опитват да скочат.

Stray Kids ’I.N смело заявява:„ Hyungs, моята цел е победа “и нещата бързо стават хаотични, тъй като групите се изправят в по-физическо състезание. Видеото завършва с шестте групи, които страстно приветстват своите съотборници, докато идолите участват в вълнуваща щафетна надпревара.

Следващият епизод на „Kingdom“ ще се излъчи на 6 май в 19:50. KST.

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що изгледах епизод 5 и трябва да кажа, че всички ми харесаха, но най-малко SKZ, въпреки че уважавам стремежа да покажат различна своя страна и вокалните си способности. Това исках да видя от тях и макар че изпълнението им не ми допадна особено определено се издигнаха в личната ми класация (не че е важно за света де, ама аз да си кажа ;))
BTOB бяха абсолютен кеф, различни, креативни, страхотни просто. Браво!
(в момента в който написах "креативни" се почувствах странно. колко изобретателно вече ми се вижда едно разчупено и семпло изпълнение без  LED композиции, октоподи, огньове, различни нива на сцената и т.н.)

Моето мъничко, лично подреждане на изпълненията в Кръг 2: Re-Born:
1. iKON - адски много ми хареса как превърнаха песента в своя, но оставиха публиката аплодира и оригинала. Точно поради тази причина лично класирам ATEEZ по-долу, защото почти не познах Rhythm Ta. 
(и понеже един ритъм никога не е излишен, слагам я в спойлер, ако сте я позабравили да си я припомните)

Off Topic

 

 


2. SF9 - не изпълнение, цял филм пресъздадоха, разкош.
3. BTOB :wub: - както казах различни, пренесоха ни на свой концерт,
4. The BOYZ - много ми хареса частта с тангото и с клетката.
5. ATEEZ - да, диви са, красиви са, мощни, ТОЧНО КАКТО ВСЕКИ ПЪТ (момчетата са си супер, но именно затова искам да покажат нещо по-различно, сигурна съм, че могат).
6. SKZ - опитаха, изпълниха, не беше тяхното. Обаче си спечелиха моето уважение.

В самия пети епизод много ми хареса частта от репетициите на BTOB. Големи шемети и честно казано, най-забавни сред участниците. 
Не знам какво ще е това състезание в следващия кръг, но се надявам на още общуване между групите като това между BTOB и Stray Kids.

И понеже някой ме попита кои са моите фаворити - iKON и BTOB, не мога да избера един.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно следващият кръг в състезанието ще бъде доста интересен.

Ще има етап на сътрудничество, членове от 3 групи ще съставят екип.

Битка на вокална единица / рап единица / танцова единица и обичайният отборен етап.

 

Спечелилата група ще вземе 5000 точки.

 

 

П.П: Нов тийзър към 6 еп.

 

П.П: Танцьор от екипа на THE BOYZ е тестван положително с Ковид 19. Това налага тестване на всички участници и персонал на предаването.

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

„Kingdom“ разкри резултатите от гласуването на феновете от 2-ри кръг + Групите гласуват за най-добре изглеждащия състезател по време на спортния ден.

На 6 май шоуто обяви втората половина от резултатите от битката с кавърите от 2-ри кръг, включително класацията от гласовете на феновете.

Епизодът започна с водещия Changmin, който обяви темата на Кръг 3, „NO LIMIT“, която ще бъде разделена на две отделни части. Първата част на кръга ще бъде битка за сътрудничество, в която шестте конкуриращи се групи се разделят на два отбора от по три групи. След това двата отбора ще се изправят в изпълнения на вокални единици, рап и танцови звена, които ще представят вокалистите, рапърите и танцьорите на всеки отбор, които си сътрудничат като междугрупови звена.

 

Спойлери
Тъй като ATEEZ заеха първо място в първоначалното класиране от втория кръг, те получиха възможността да изберат двете групи, които искаха в своя отбор. След кратка дискусия ATEEZ избра BTOB и Stray Kids, оставяйки THE BOYZ, SF9 и iKON автоматично да формират другия екип.

Преди да се насочи към третия кръг на състезанието, “Kingdom” даде на състезаващите се групи почивка от обичайните им изпълнения, като проведе приятелски спортен ден за забавно обвързване. Групите останаха с отборите си от 3-ия кръг за атлетическия шампионат „‘ Kingdom ’“, което означава, че ATEEZ, BTOB и Stray Kids се изправят срещу THE BOYZ, SF9 и iKON във всяко събитие.

Minhyuk /BTOB/ и  Bang Chan/Stray Kids/ се изравниха, за да станат крайни победители в състезанието за скокове, докато ATEEZ зае първо място в щафетното състезание на групите. Екипът, състоящ се от ATEEZ, BTOB и Stray Kids, също спечели „играта глава и опашка“, в която идолите се свързваха и се опитваха да извадят балона на другия отбор, което означава, че техният отбор в крайна сметка излезе победителите на деня.

По време на обедната си почивка състезателите от “Kingdom” също бяха помолени да гласуват за състезателя, който смятат за „визуалния крал“. На всеки от идолите беше даден по един глас и им беше позволено да гласуват сами.

Когато резултатите бяха събрани, ръководителите обявиха това, което шоуто нарекоха на шега „Kingdom F4“.

Hyunjae / ТНЕ BOYZ/ и Eunkwang /BTOB/ се изравниха за четвъртото място,

Sunwoo / ТНЕ BOYZ/ се класира на трето място,

Felix /Stray Kids/ взе второ,

а Minhyuk /BTOB/ спечели първо място.

Kingdom-F4.jpg

 

В самия край на епизода “Kingdom” разкри и пълните резултати от 2-ри кръг.

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни и гласовете на глобалните фенове (40%) и броя на гледанията на видеоклипове (10%).

Миналата седмица “Kingdom” разкри резултатите от гласуванията от шестте конкуриращи се групи и оценките от експертната съдия, които възлизат на общо 50 процента от резултатите на състезателите. След изчисление на гласовете на местни и световни фенове и броя на гледанията на видео през тази седмица, шоуто разкри класирането и за четирите категории.

Пълните резултати, както се вижда на таблицата по-долу, са както следва:

Оценки на експертния панел (25 процента)

1. ATEEZ
2. THE BOYZ
3. iKON
4. SF9
5. BTOB and Stray Kids

 

Гласуване от 6-те конкуриращи се групи (25 процента)

1. SF9 и BTOB
2 iKON и ATEEZ
3. Stray Kids
4. THE BOYZ

 

Брой гледания на видео (10 процента)

1. Stray Kids
2.iKON
3. ATEEZ
4.  THE BOYZ
5. BTOB
6. SF9

 

Гласуване от местни и световни фенове (40 процента)

1. Stray Kids
2.  THE BOYZ
3. BTOB
4. iKON
5. SF9
6. ATEEZ

 

Източник

Kingdom-Round-2-Results.jpg

 

Епизодът:

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В следващият епизод:

Групите се обединяват, за да покрият EXO, IU и Taeyeon във вълнуващ преглед на Collab Battle
Най-накрая пристигна моментът, който феновете чакаха: битката за сътрудничество в “Kingdom: Legendary War”!

На 6 май състезанието за идоли излъчи кратък поглед към следващия си епизод, който ще постави началото на вълнуващ нов кръг. За първи път в “Kingdom”, състезаващите се групи ще обединят усилията си и ще излязат заедно на сцената, като изнесат общо шест спектакъла.

В предстоящия трети кръг ATEEZ, Stray Kids и BTOB ще сформират един отбор, докато THE BOYZ, SF9 и iKON ще сформират друг. След това двата екипа ще се представят главно в глас в вокална единица, рап единица и танцова единица, които представят вокалистите, рапърите и танцьорите на всеки отбор, които си сътрудничат като междугрупови звена.

Наскоро пуснатият предварителен преглед включва вълнуващи погледи на всичките шест изпълнения, включително кавъри на три легендарни хитове: THE BOYZ, SF9 и вокалната единица на iKON ще изпълняват огнено предаване на „Spark“ на Taeyeon Girls ’Generation. Междувременно вокалната единица на ATEEZ, Stray Kids и BTOB ще отразява „Love Poem“ на IU, докато тяхната танцова единица ще пусне собствено завъртане на „Wolf“ на EXO.

Следващият епизод на “Kingdom” ще се излъчи на 13 май в 19:50 ч. KST

 

 

 

П.П: Да си кажа, аз съм разочарована от това кои групи избраха Ateez. Не за друго, а защото гледайки резултатите като цяло, все едно в момента се разделиха на силните срещу слабите. И това не ми харесва. Иска ми се да мисля, че участниците са вътре повече за забавление, отколкото на всяка цена те да са победителите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, skofiild написа:

 

Kingdom-Round-2-Results.jpg

 

П.П: Да си кажа, аз съм разочарована от това кои групи избраха Ateez. Не за друго, а защото гледайки резултатите като цяло, все едно в момента се разделиха на силните срещу слабите. И това не ми харесва. Иска ми се да мисля, че участниците са вътре повече за забавление, отколкото на всяка цена те да са победителите. 


Аз нещо не разбирам - има ли някакво средно аритметично гласуване? Как се обобщава резулататът от всички тези гласувания? Кой сега е номер едно??? :blink:

Относно избора на ATEEZ не мисля, че трябва да се учудваме. Всичките групи, независимо от милите думи и изказванията в олимпийски дух, са там за победата и само ние - зрителите, си чакаме забавлението. За тях си е яка работа и планиране, а забавата е само бонус, ако си обичаш екипа и те кефи създаденото. Така си мисля аз де, човек който не гледа такива шоута по принцип. Може и да греша.

Обаче може и да не гледам, поне досега, но очите и ушите са вече НА ШЕСТ в очакване на SPARK. Една от любимите ми песни и лично според мен много женска. Нямам търпение да чуя как ще се справят момчетата, отсега се вълнувам.
А LOVE POEM? Убий ме, но не мога да си представя ATEEZ да я изпълняват. Опитах се да ги слушам, но албума с който започнах песните бяха  все такива... мощни, силови някак, сякаш на война са тръгнали. Но пък това ме кара още повече да тропкам с нетърпение да чуя тяхната Поема (уникално красива песен, който я е пропуснал да тича да "благослови" ушите и душата си.).
И последно от цитираното - WOLF. Според мен не танцът ще е предизвикателство, нито сценографията, а вокалите. Но не се съмнявам, че ще я направят и то добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен лично е изненада защо BTOB останаха толкова назад в оценката на експертите. Изпълнението им във втори кръг беше много впечатляващо и като пеене, и като идея за сценично представяне-това, на което експертите май наблягаха досега. Изключително идейно изпълнение на песента! Аз така и не им разбрах критериите на тези експерти, освен, че май искат да има голям калабалък на сцената, много технически ефекти, мощно, силово представяне и някаква история.

За избора на ATEEZ - и аз очаквах друго, но явно те залагат на по-сигурния вариант. Разчитат на вокалите на BTOB  и на експлозивността/и фенската база, не на последно място/ на Stray Kids. Това се оформя като финална тройка засега. Макар че още не знаем как ще се разпределят точките и какво ще е елиминирането - защото все някога ще се стигне до този момент. Надявах се iKON да попаднат във финалната тройка със Stray Kids и ATEEZ, но сега нещата май няма да се получат така. Изборът на ATEEZ за мен означава, че те са се примирили с второто място - защото при директен сблъсък между тях и Stray Kids e по-вероятно да загубят. Но кой знае! На конкурс всичко е възможно. Аз се радвам за възможността да гледам iKON.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Kingdom: Legendary War” влезе в своя трети кръг на състезанието!

На 13 май „Kingdom“ разкри своето комбинирано класиране за цялото състезание досега - и започна Кръг 3 с първите изпълнения на своята дългоочаквана битка за сътрудничество.

За разлика от първите два кръга, 3-ти кръг от шоуто е разделен на две части. За първата част на кръга шестте състезаващи се групи се разделят на два отбора от по три групи за изпълнение на рап, танци и вокални единици.

ATEEZ, Stray Kids и BTOB сформират единия отбор, докато THE BOYZ, SF9 и iKON сформират другия - и двата отбора се изправят в единични изпълнения, включващи вокалисти, рапъри и танцьори на всеки отбор, които си сътрудничат като междугрупови звена. (Във втората част на рунда идолите ще се върнат в съответните си групи, за да се състезават помежду си, както обикновено.)

За разлика от предишните кръгове на „Kingdom“, нямаше оценки от експертна група и шестте конкуриращи се групи не гласуваха. Вместо това, шоуто привлече специална аудитория от 33 „оценители“, която включваше Super Junior’s Donghae и Shindong, хореографката Lia Kim, музикалния продуцент Shinsadong Tiger, музикален продуцентски екип MonoTree, музикален критик Kim Young Dae, режисьор на музикални видеоклипове Jang Dong Joo и групи от идоли Weeekly, BDC, MIRAE и TRI.BE.

За битката на рап звената Sunwoo / THE BOYZ/, Hwiyoung / SF9 / и Bobby / iKON/ се изправят срещу Hongjoong /ATEEZ/, Minhyuk /BTOB/ и Changbin, Han и Bang Chan /Stray Kids/.

Междувременно в битката с танцовите звена Juyeon /THE BOYZ/, Taeyang /SF9/ и Donghyuk / iKON/ се изправят срещу Felix, Lee Know и I.N /Stray Kids/; ATEEZ’s San, Wooyoung, Seonghwa, Yeosang и Yunho; и Peniel /BTOB/, които изпълняват „Wolf“ на EXO.

 

Rap (THE BOYZ, SF9, iKON)

 

Rap (ATEEZ, Stray Kids, BTOB)

 

Dance (THE BOYZ, SF9, iKON)

Off Topic

 

 

 

Dance (ATEEZ, Stray Kids, BTOB)

Off Topic

 

 

 

След гледане на представленията, 33-те специални „оценители“ в публиката гласуваха на живо на място.

 

Спойлер
В битката за рап звена екипът на “Mayfly” (ATEEZ, Stray Kids, BTOB) победи екипа “It’s One” (THE BOYZ, SF9 и iKON). Резултатите от битката с танцовите единици ще бъдат разкрити следващата седмица.

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни и гласовете на глобалните фенове (40%) и броя на гледанията на видеоклипове (10%).

Досега “Kingdom” бе разкривало класирането на групите в тези отделни категории, без да ги комбинира. В края на този епизод обаче “Kingdom” най-накрая обяви окончателните резултати за първите си два състезателни кръга, както и общите резултати на групите към днешна дата.

Ето текущото комбинирано класиране за кръг 1 и кръг 2 (цялото състезание до момента):

1. Stray Kids
2 ATEEZ
3. BTOB
4. iKON
5. THE BOYZ
6. SF9

 

Kingdom-Rankings.jpg

 

Източник

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

„Kingdom“ пусна тийзър с участието на Lisa от BLACKPINK и Miyeon от (G) I-DLE.

След съобщения за изявите на Lisa и Miyeon, Mnet официално потвърди, че ще участват в шоуто с предварителния преглед по-долу. Miyeon ще си сътрудничи с BTOB, докато Lisa си сътрудничи с iKON за изпълнението им „No Limit“.

Момичетата ще се появят в епизод от 8 на „Kingdom“, който ще се излъчи на 20 май в 19:50 ч. KST.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В днешния епизод на “Kingdom”  завърши първата половина на 3-ти кръг - битките за сътрудничество - и започнаха индивидуалните изпълнения на групата „No Limit“.

За разлика от първите два кръга на състезанието, 3 кръг на “Kingdom”  е разделен на две части. В първата част на кръга шестте състезаващи се групи се разделят на два отбора от по три групи за изпълнение на рап, танци и вокални единици: ATEEZ, Stray Kids и BTOB сформират един отбор, докато THE BOYZ, SF9 и iKON формира другия.

Миналата седмица двата отбора се изправиха в битки за рап и танцови единици, а тази седмица, The BOYZ's New и Sangyeon, SF9's Inseong и Jaeyoon и iKON Junhoe и Jinhwan излязоха срещу Jongho на ATEEZ, Seyngmin на Stray Kids и Eunkwang на BTOB .

Първият екип (“It’s One”) направи своя собствена версия на „Spark“ на Taeyeon от Girls ’Generation, докато вторите („ Mayfly “) покри„ I Love Poem “на IU.

 

“It’s One” (THE BOYZ, SF9, and iKON) – Taeyeon’s “Spark”

 

“Mayfly” (ATEEZ, Stray Kids, BTOB) – IU’s “Love Poem”

 

За битките за сътрудничество, за разлика от предишните кръгове на “Kingdom”, както е писано и по-горе, нямаше оценки от експертна група и шестте конкуриращи се групи не гласуваха. Вместо това, шоуто доведе специална аудитория от 33 „оценители“, които включват Super Junior’s Donghae и Shindong, хореографката Lia Kim, музикалния продуцент Shinsadong Tiger, музикален продуцентски екип MonoTree, музикален критик Kim Young Dae, режисьор на музикални видеоклипове Jang Dong Joo и групи от идоли Weeekly, BDC, MIRAE и TRI.BE.

 

Спойлери
След гледане на представленията, 33-те специални „оценители“ в публиката гласуваха на живо, а екипът на “Mayfly” (ATEEZ, Stray Kids, BTOB) победи екипа “It’s One” (THE BOYZ, SF9 и iKON)  както в битката на танцовата единица от миналата седмица, така и битката на вокалните единици тази седмица.

През втората половина на 3-ти кръг всяка от шестте състезаващи се групи представи спектакъл, който съответства на темата „No Limit“, което означава, че групите са свободни да изпълнят всяка песен по свой избор и да привличат каквито и да е участия на изпълнители, които харесват.

Като първа група, iKON започна нещата с вълнуваща преинтерпретация на популярния B-side "Pretty Savage" на BLACKPINK и за да вземе нещата нагоре, не друг, а Lisa от BLACKPINK се присъедини към тях на сцената за представлението.

Въпреки това, по стечение на обстоятелствата, при което всички състезатели бяха изненадани, iKON не беше единствената група, която покрива BLACKPINK: Stray Kids - които се оказаха следващи след iKON - избраха да изпълнят „DDU-DU DDU-DU“ на BLACKPINK “ и техния собствен хит “God’s Menu.”

 

iKON – BLACKPINK’s “Pretty Savage” (featuring BLACKPINK’s Lisa)

Off Topic

 

 

 

 

Stray Kids – BLACKPINK’s “DDU-DU DDU-DU” + “God’s Menu”

Off Topic

 

 

 

Финалните четири представления на Кръг 3 ще се излъчат в епизода от следващата седмица на “Kingdom.”

 

Източник

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kingdom: Legendary War” пусна две нови 45-секундни визуализации на предстоящите изпълнения на BTOB и SF9!

Втората част на третия кръг на предаването включва изпълнения с тема „No Limit“, позволяваща всеки жанр, с участието на артисти или колаборации.

Клипът започва с Chani от SF9, който се обажда на SHINee’s Taemin  и разкрива, че неговата група ще вземе „Move“ за предстоящия кръг. Когато Chani поиска съвет, Taemin споделя: „Знаеш ли това, нали? За ‘Move’ хореографията е свързана с настроението. Вместо просто да правите танцовия ход, защото това е хореография, действието трябва да идва от ума ви “, което очарователно обърква Чани.

По време на срещата на BTOB, за да обсъдят следващата им концепция, Eunkwang предлага сцена, вдъхновена от джаз бар. Changsub обяснява, че всички негови военнослужещи свирят на инструменти и казва, че ще ги помоли да бъдат с групата на живо.

45-секундният предварителен преглед на тяхното представяне дразни тяхната кино версия на “Blue Moon“, в която Peniel играе ролята на режисьор на шоуто. Към тях се присъединява Miyeon от (G) I-DLE, който действа като съ-звезда на Changsub, но всъщност е в любовен интерес с Minhyuk зад кулисите.

45-секундният тийзър на SF9 показва знойната интерпретация на групата на „MOVE“, пълна с привлекателни тоалети и хипнотизираща хореография.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...