lazeto Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Off Topic Legally, Dad (서류상 아빠) Страна: Южна Корея Също така известен като: Seoryusang Appa По новелата: „Step Dad On Paper“ Период на излъчване: 27 август 2020 – 1 октомври 2020 г. Време на излъчване: Четвъртък Жанр: Семеен, Романс Канал: YouTube (Studio DIA) Епизоди: 6 Субтитри: Английски Участват: Choi Kyung Hoon като Sul Yoo Sang Lee Hyun Joo (April) като Kim Ah Young Min Se Woong като Yoon Joo Ho Lee A Ra като Kim Dan Bi Резюме: Двадесет и три годишната А Йонг (Lee Hyun Joo) и нейната осемгодишна сестра Дан Би (Lee A Ra) винаги са искали да имат баща в живота си, но къде може да си намериш баща? И какво, ако изведнъж в живота им се появява млад мъж на име Сол Ю Санг (Choi Kyung Hoon), готов да стане техен осиновител, въпреки факта, че самият той е най-подходящ за брат? Свали с БГ субтитри: и Гледай онлай с Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 5 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Благодаря Ви за ппекрасният превод Ще се качат ли епизодите в Вбокса,за да мога от гам да го изгледам? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 преди 57 минути, ftisland написа: Благодаря Ви за ппекрасният превод Ще се качат ли епизодите в Вбокса,за да мога от гам да го изгледам? Да, когато бъде завършен целия. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozi Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 И аз ще чакам онлайн че тегленето ми е трудно.... Надявам се скоро да го качите ще ви бъда много благодарна On 2/10/2021 at 6:08 AM, snowmoon said: Да, когато бъде завършен целия. И аз чакам да бъде качен преведен онлайн че тегленето ми е трудно надявам се скоро да бъде преведен ще съм много благодарна 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozi Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Благодаря за превода и за това че толкова бързо беше качен онлайн колкото до сериял пълна глупост а имаше потенциал то разбирам че беше мини сериял ама май прекалено мини ми дойде имах чистото че липсват серий 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Абсолютно си права! Off Topic Кога подписаха договор, кога се влюбиха . И аз съм на това мнение, можеха да го направят поне едни 10-12 серии. Пак ще си е в категория "мини" 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 И аз го гледах. Нищо не разбрах. Хаотично навързани сцени, прелитащи ту напред, ту назад. Очите ми останаха обаче у другарчето от кафенето. Не го знам кой е, но залепнах там. Главния вече го гледам в три минита на Никс и вече не ме изненадва с нищо. Еднакъв и в трите. Даже в единия попя за радост на ушите. Мерси за бг превода. Никога не бих си губила времето с него, ако не беше получил бг субтитри. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Много е хубав Instagram 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts