Jump to content

Recommended Posts

: huh: Пиявицата ще прецака вкусът на цялата манджа. Като се има впредвид, че не е снимала нищо от 2018 г. голямо набутване ще да е било да се появи в последните серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, Urban написа:

:click:

 

Как да коментирам тая случваща се гняс? Дано е фейк новина. Тая срам няма. Не стига че го разби психически, сега видя че пак сериала му кърти рейтинги там и нагло се набута и то в последен епизод, дет е най_гледан! Долен парцал. Ей това чудовище няма съвест. Ами той? Я малко да се опре на тия режисьори и сценаристи, какво приема всичко с наведена глава:mad2:като мухльо. Ония тъпаци колегите му,напускат сериали, че не искали да имат романтични сцени видиш ли, тоя се съгласява тая наготово да обере лаврите труда му! Нямам думи. Сигурно не я е прежалил...Офф!Сигурно и е настрани баси!

 

Бънита, как де се опре, като взема тонове мангизи, а може и да са му вдигнали мизата, за да изтърпи да я набутат за по-голям рейтинг, щото нали се сещаш, че 10,5, въобще  не е очаквания с него и  е  доста далеч от къртене(по-горе съм дала тия дето къртят- гонят20). Пък тя колко ще вземе за панаира, не се знае. 

За мангизи и душа на дявола продават.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го гледам този сериал, но тази чума наистина явно го е закъсала сериозно, след като опря пак до бившия. Какво старите аджошита да не би да са се свършили, че пак до него опря. Ама и той - мека Мара! Явно ще гонят рейтинг и пари ясно е. Съдейки обаче по коментарите ви, няма да е с този сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може изобщо да нямат общи снимки. Не се вълнувайте толкова от отчаяните мерки за спасяване на сериал. Гонят скандал и обсъждане в медии и форуми. Нормално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз последните епове едва ги гледах...един епизод на няколко дена :D докато го изгледам целия...но 16ти еп ми отвя главата...беше си брутално и сега 2ри сезон ще има ли??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

16eп. все едно са сменили сценариста, страхотен наистина! Дано до края е така. А Лоренцо най - после се раздаде както той си може! Пускам следващата доза!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

#Vincenzo е постигнал рейтинг 14,636% в Южна Корея и застава на 6-о място по рейтинг сред драмите на TVN и на 9-о сред най-гледаните сериали на кабелна телевизия.

Spoiler

E0bs-Dt-BUUAI2p-Uy.jpg

Корейците си го харесват.


Въпреки че масово коментарите ни са негативни, явно и тук се харесва, предвид броя тегления на драмата.
На мен ми дойде прекалено френетичен и не го догледах. Със смъртта на един от героите,

Spoiler

бащата на адвокатката,


си отидоха цялото усещане за морал, ценности и достойнство

и сериалът се превърна в луда и безсмислена надпревара между побеснели и обезумели.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го. Сигурно ако някой се чуди дали да го започва, четейки нашите мнения...леко звучим като шизофреници в коментарите на 180°:D или поне аз! Първо, огромни благодарности за светкавичния превод, редакция, качвания по торенти и изобщо цялата хамалогия!:bow:Сериалът започва със страхотен първи еп. От 2ри до 15еп. зле, НО само заради последните четири серии си ЗАСЛУЖАВА НАПЪЛНО! Исках секси действащи злодеи и си ги получих :es:Пиявицата не влезе в кадър, което е чудесно, че не можех да ги гледам заедно бившите слънчасали. Сега остава да стискаме палци да не се вземат да се 'земат текущите Казанови, че нещо намирисва:slap: А Лоренцо е просто приказен. Вдъхнових се да му направя някъв’ секси, мафиозо клип в ютуб. Като го измайсторя ще го пусна тук. Лично препоръчвам. Просто изтърпете средата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бънита, а  не може ли да я пропуснем средата, вместо да я търпим и да подкараме от 16 до края, щото единствено Уон Бин може да ме накара да гледам глупости от сорта, понеже  отдавна не играе и бих гледала с него и прогнозата за времето в 20 епизода. .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де,  щом @Urban слага рамо, нямам съмнения, за последните пет епизода. Само дайте в спойлер, дали се вземат младите за край,  въпреки вярата ми в Бънита,  за да го пропусна, ако да .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то тогава най-добре за всеки сериал да теглим чоп и един камикадзе да го гледа целия и след това да казва дали става и от коя серия нататък да се гледа или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За протокола- рейтингът цък

 

Както се вижда, през цялото време си  влачи рейтинг до 12, само последният епизод , може и  заради партенката за появата на  каката е покачил до 14, а в Сеул и до 16, а може и  от любопитни, като мен например, дето са тътрили до средата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...