Jump to content

Recommended Posts

4 hours ago, Ari said:

аааааа, стига бе. Паднах. 

И аз...

Тъкмо щях да кажа, след като сериала просто не ми тръгна, че най-хубавото, което видях в началото, му бяха снимките в Италия. 

А имаше време когато серийка-две си беше модерно у Европата да се снима.

То с тази пандемия скъпички са им дошли PCR тестовете :D

Ето едно малко по-дълго видео за "измамната направия"

Spoiler

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любителите на BL да налитат, без да се помайват.  Голям смях тоя осми епизод. :28558:  Катерицта на кон, че и с шалче, не падна от коня, но аз от стола без малко, хеле пък, със зевзеците- наблюдатели в бара.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизод 7 – Катерицата в действие, Катерицата в действие :nunchako:, аз в екстаз. Смяла съм се със сълзи  - егати физиономиите правят тези корейци. То големи погледи си хвърлят. Повече и от индийски сериал.

п.с. Теки да го взимат веднага в Бързи и яростни. Хич да не се маят. Много му отива бесен зад волана :tongue:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, бърз е принципно като бясна костенурка или охлюв, но доказателствата за това са в други предавания, където нервира всички със "скоростта си".

pzWjzual_o.jpg

Off Topic

Шоуто е Wild Beat. Охлювът на главата му си е от монтажистите и продуцента на шоуто, не от мен. Но той си е такъв от Wild Bunny още. Иначе казано, от първото до последното им риалити.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, без такива;). Бърза си бавно момчето. Пък и явно в градината е изучил приказката за заека и костенурката и сега просто я прилага на практика. Пък и сега няма как да се отрече поразгорещи си се и натиснА педала на газта яко. Чак гадната кака подплаши :D:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам доколко видеото е едитнато, но в езика на тялото има повече БЛ отколкото съм виждала в цели сериали. Направо ми напълниха сърцето. Ако не си почивах сега от гледането, щях да подхвана дори само заради тези двамата. Видео тук:
Броманс ли бе да го опишеш!

Конете също бяха наслада за сетивата. Толкова грация и аристократизъм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай, ай, ай верно епизод 8 го удариха на BL. Ама пък толкова да му отива на конселиери да го ухажват;)helyg имаш право, шоуто беше на макс :lol2:voileta, благодаря за клипчето, бях сигурна че ще се намерят веднага зевзеци да направят "хм интересни" клипчета от цялата тази страст, то погледи, то коне, то стискане на дрехи, то чудо, мале, мале, чак се препотих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако този въпрос е насочен към мен, кой ви каза че не го харесвам? Напротив, харесвам го - сериала, клипчетата, да си коментирам с потребителите, явно чувството ми за хумор не е много разбираемо, но какво да се прави, различни хора сме :);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля че Лоренцо беше не на място и много изкуствено изигра BL. Другото момче се раздаде много повече. Мноо тъп сериал, честно. Явно и Сонг, като Хелъра разчита на готовия фенклуб и взима леки роли с големи хонорари. А главната е няма такава жаба. Пълна гняс. Единствено ме кефи лошко. Супер играе, но все си мисля че ако бяха завъртяни ролите на председателя и председателя в сянка щеше да е доста по-добре. А да, сцената с коня... Като гледам колко са им червени ушите от студ, едва ли "химията" е от акт. игра, по-скоро си стискат челюстта, да не им се разтракат ченетата. Дано вкарат малко екшън с пищаци, простреляни, снайперисти, ала бала, че голяма адвокатска скука. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, lilibini написа:

Ама защо го гледате, като не ви харесва?

Не само че го гледаме, ами го и превеждаме даже. От фенщина, както вече беше уточнено на предишни страници - аз на единия, дет не го слуша главата, останалите - на другите двама. И евентуално Дидо - на адвокатката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...