Jump to content

Recommended Posts

На 23.02.2021 г. at 13:54, bond написа:

Ти сама май много не вярваш на това с метаморфозата. Аз поне не съм от силно вярващите.

 

:P Видя ли сега ! При толкова дълъг стаж в корейското, звездите ми говорят  :28558:. Метаморфозата просто си беше задължителна, пък и както Дидо писа, тя(актрисата) не е от неможещите.

Та, четвърти епизод позабърза действието. Няма за 18 000 000 само костюми да разхождат, я ! И Мак Доналдс и от сорта  вече на мегдана и дезинфекцията за Ковид вкараха в употреба, въобще от 7,5 докараха до 10,5 рейтинга. 

Ракета- носител си е Катеричко, донемайкъде;). Даже ми беше забавен четвърти епизод.:28558:

 

 

Честита Баба Марта на всички! Здраве и любов!:kissx:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита Баба Марта и на теб! Още имам съмнения. Много бутафорен мафиот.

Spoiler

Номера с конската глава от Кръстника си беше малка подигравка.

Това ме подразни, че Кръстника ми е любим роман на всички времена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много детински стана сериала. Великият мафиот "безкрупулен, леден италиански адвокат, изпълнявал поръчки от всякакво естество" , ала бала.. вече не убива, а си рецетира италиански глупотевини. Разхожда си костюмите и се занимава със  "студената адвокатка, ламтяща за кинти", която от много акъл, изобщо не се е досещала, че накрая ще го премахнат баща й. И която въпреки кривите и дебели пръсци, продължават да й слагат безумни поли с цепки отзад и дължина под коляното на ниска жена... Сериозно? Колкото и да са длъжни да рекламират бранда, ма да я облекат спрямо нейната фигура, може ли такава грозота? И тази по принцип ли подскача като ходи? Явно сериала си е чиста "корейска комедия". Зъл адвокат, ама не толкова зъл и пищяша адвокатка, която трябва да ни е много забавна с идиотското си поведение. Ще го гледам от чиста фенщина към Сонг. Това е последният сериал, който бих препоръчала с него. Хрониките на Асдал беше толкова як! И сценарии и актьори да искаш. Много жалко. Жалко и за адвоката Дон Кихот, той поне не преиграваше като всички останали. Залагам на председателя да поддържа интереса. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък досега ми харесва сериала. Четвърти епизод накрая много ме израдва. Нищо, че рано, рано показаха злодейте, ще видим нашия тандем как ще ги пребори. Не е най-добрия сериал на Катеричето, даже не ми е и в топ 3 негови, но засега става. Ще си го гледам и коментирам с кеф :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Причува ли ми се, или нещо бъркам, ама защо имам чувство че в 4-ти епизод в 29.18мин. Текьон си казва КРАЙ на чист български? Четири пъти връщам и го преслушвам и си звучи баш като нашенското край. Както и да е, чакам си с нетърпение 5-ти епизод да видя ответната реакция от големите фейерверки към нашите хора :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех сега, нека да си помечтая. Няма две мнения, че Теки си е полиглот и страхотно момче поначало. Започнах сериала, заради Катеричката, ама ще го довърша заради  него:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 2/24/2021 at 12:13 PM, helyg said:

На мен ми се стори нещо особено познато в грамадната фигура в хокейния костюм, дето пречукваше онзи младичкия председател. Някак си разпознавам чавето там. Очаквам да изскочи нещо в стил Итеуонската класа. 

  Reveal hidden contents

Например да са братя. И на двамата фамилията е Чанг. Освен това не разбрах смисъла на наказанието, но ми направи впечатление колко е възмутено стажантчето от това, че онзи говорил на "ти" на пискунестата мацка, която той гледа с нямо обожание. Та нищо чудно, че мисълта ми тече натам.

 

Криеш в спойлер, но аз всичко виждам, все пак имам задача да поддържам форумния речник. :D Само да се доуточним, правилно ли съм разбрала, че "пискунестата мацка" е пишман адвокатката?

 

След изгледан 4-и епизод,

Spoiler

Нямам против дупки в сценария, но тук просто нещата станаха съвсем измислени.

Адвокатката ме втрещи като си свали маската в камиона и разтресе коси все едно се намира на модно ревю, а не е участвала в нещо абсолютно нелегално и ако бъде хваната от някое CCTV ще се окаже, че се е прецакала сама по възможно най-глупавия начин? 

Катеричко, тръгва да пали складовете на такава мощна фирма като Бабел, с група граждани, хванати от гората. Междувременно, преди това някакси успява да се вмъкне в къщата на Донг Йон, летял ли е, какво ли, невидимо наметало ли извади от Италия, голям смях. 

По би ми се вързало да вкарат други мафиоти, познати или близки на Катеричко и с тях да се опитат да преборят Бабел. Поне да има по какво да плакнем очи.:DНе че Катеричко не стига, ама колкото повече толкова по-добре.:D 

Не забелязах особена метаморфоза у Главната, да кажем че една идея по-малко гримасничи, но продължава да се тръшка, да съска и да има поведение на излезнала от циркова трупа. Не мога да си обясня каква е идеята да я карат така да играе.

Така бутафорен ми се стори този епизод, че 5-и сигурно ще го гледам след седмица.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакайте сега да ви кажа нещо, дето сигурно само Дидо е забелязал. Сценаристът е същият, дето е писал "Шеф Ким", не знам какъв сериозен сериал очаквате от него. Човекът пише комедии. Дори следва подобен калъп и тук.

СлОчаЕнос? Не мислА.

image.png.5498408d042899af2fe69c52f6c241cd.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То си стана направо пародия, но от играчка, като нищо може да стане плачка. Героят на Текьо, си е директно за психиатрия, та болният мозък има да се вихри занапред, за радост на фенщината, а другият под прикритие да противодейства за радост на другата фенщина. 

Та поне, как каза  и Бънита по-горе, от   фенщина, независимо на кой, ще гледаме, защото друго оправдание за загубеното време, няма. Пък и като си помисля, че Джи Соб го изтърпях да се разхожда  и да мълчи бая серии по Чеджу, без да се случва нищо, това тук, заради Катерицата, си е направо песен.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mмм да и аз зяпам от чиста фенщина и заради хубавите и бързи български субтитри. Благодаря на екипа!

Иначе Катерицата ми е слабост, ама много изпосталял милия, сладка физиономия обаче едни клечави и криви крачета разметва...

Цялата сбирщина живееща и работеща в сградата едва я изтрайвам, един от друг по-гнусни и смотани льольовци. Къде са пръснали 18 000 000 не ми е ясно. Поне да ги бяха дали за красиви интериори и екстериори, за снимки в готини къщи, хотели, заведения и курорти, за скъпи коли и тоалети, демек да има да плакнем очи с героите и обкръжението им, а то някаква порутена сграда и некви бедняци, общуването с които явно ще е катарзиса за Винченцо, пфу.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има скъпи коли, гледайте нататък. Иначе моят паралел досега между творбите на сценариста.

"Шеф Ким" - строг прокурор, който е страшилище за измамниците, е спрян да разследва гнилата корпорация от висшестоящите, той се ядосва и напуска прокуратурата. И започва работа къде? Баш у гнилата корпорация и то на висок пост - директор, дясна ръка на председателя. Не беше под прикритие, както се искаше на бая народ.

"Винченцо" - строга прокурорка, плашило за престъпниците, е подканена да прикрива гнусни постъпки на висшестоящи, тя им тегли по една м**на и напусна. И къде отиде? В корумпирана адвокатска кантора като старши адвокат, дясна ръка на собственика. Дали ще е под прикритие? С тоя народ, дето изтрепа, едва ли.

"Шеф Ким" - главният е баш измамник, почва работа у голяма фирма, но се бори срещу неправдите там с хилядата дъщерни фирми.

"Винченцо" - баш мафиот, разчистващ мафиотски сметки разни, отива да се бори срещу неправдите на голяма компания с хиляда дъщерни фирми.

"Шеф Ким" - имаше един нарочен да го утрепят, беше у кома. Главният почна работа на неговото място.

"Винченцо" - адвоката, бащата на пискунестата мацка. Главният пое неговите дела.

Очаквам още. Калъпът си го има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В пети епизод определено виждам градеж на каката – вече не пищи толкова даже ми става приятна, пък и е симпатяга. Катеричко май съвсем забрави защо е дошъл в Корея и ся като корейския вариант на Робин Худ барабар с лейди Мериан /каката/ ли ще ги гледаме? Най-хубавото в пети епизод за мен бяха плочките на Текьо. Виж тях нямам против да си ги гледам постоянно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо вече има преведен и 6-ти епизод. Преводачите много благодаря, голяма работа сте. Бързи, точни, улавяте леките нюанси в разговорите и ги предавате страхотно, камсамидааааа :thanks:.

Аз като албански реотан, ама чак сега зацепвам интрото на сериала на кое интро ми бие. Бонд, Джеймс Бонд – Казино Роял. Ще ги призная сценаристите ако извъртят сюжета в стила на тайния агент. На Катеричко му ходи, само малко месце да добави, че горкия верно много изпостелял. Оная хиена освен усмивката му е взела и хубавото тЕло, добре че се оттърва момчето. Иначе драмата си започна с пълна сила. Майки, братя, изневери, накрая пак ще се окаже, че всички дружно са прецакани в детството си – любим корейски рефрен. Катеричко от толкова донкихотщина в последно време, да не вземе дружно да подели имането с домовата кооперация :beer:.

п.с. момента с power point презентацията, не знам как да я коменитирам. Да няма сърдити ще им дам приза за най-оригинално представяне на злодей ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-голям сталкер от него няма - КГБ, ЦРУ и Интерпол 3в1 на Туитър и Инстаграм, дебнещ фенките и изненадващ ги с разни ехидни отговори. Тъй че както е казано - да му се връща. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...