Jump to content

Recommended Posts

Като цяло ми хареса сериала. На моменти имаше толкова тъпи моменти ,че чак смешни. Края беше мама мия. Жалко за актьорите, че е трябвало да преснимат доста от самият сериал, надявам се са им заплатили за двойната работа. Горе долу беше нормален докато нейният брат стана крал, след това доста изтъпя. Гледах и не вярвах на очите си.

Off Topic

За първи път някой симулира, че е мъртъв с 15 стрели стърчащи от него. По време на бойни действия двамата герои си спинкат сладко на една бойна стена???? И изведнъж изненада?  Накрая се чудех- абе тя къде отива като остана сама?  И какъв беше смисъла да го карат да си спомни, след като това не бяха хубави спомени? По добре беше да продължат живота си от тази нова среща. 

Не е нещо кой знае какво, но беше забавен сериал. Военен, бойни действия с 50 човека (които трябва да изглеждат като 50000). Едно село се оказа голяма бойна сила. И дадоха една жертва за целият сериал.  Селянчета стават генерали.  Сами се учат да се бият. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото ми хареса,но като смениха актьора,нещо не ми допадна и го спрях.Свихнах с другия,и новия не можа да ме грабне!Нещо почнаха и локуми да разтягат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...