Jump to content

Recommended Posts

Euf-cPpUYAMoWI5?format=jpg&name=large

 

Mouse (마우스)
Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 24 февруари 2021 – 6 май 2021 г.
Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:30
Жанр: Съспенс, Екшън, Детективски, Трилър
Канал: tvN
Епизоди: 20
Режисьор: Choi Joon Bae, Kang Cheol Woo
Сценарист: Choi Ran (Black, God’s Gift - 14 Days, Iljimae)
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Lee Seung Gi като Jung Ba Reum
Lee Hee Joon като Go Mu Chi
Park Joo Hyun като Oh Bong Yi
Kyung Soo Jin като Choi Hong Joo
Ahn Jae Wook като Han Seo Joon
Kim Jung Nan като Sung Ji Eun
P.O (Block B) като Detective Shin
Woo Ji Hyun като Koo Dong Koo
Jo Jae Yun като Daniel Lee
Kim Young Jae като Go Mu Won
Lee Seo Jun като Na Chi Kook
Kim Kang Hoon като Jung Ba Reum (young)
Seo Dong Hyun като Go Mu Chi (young)

Ahn Nae Sang като Park Du Seok

 

Резюме: „Бихте ли родили дете, знаейки, че е психопат?“...
Сериалът разказва историята за свят, в който хората могат да идентифицират психопатите чрез ДНК тест върху плода в утробата на майката. 
Ко Му Чи (Lee Hee Joon) е опитен детектив, чиито родители са били убити, когато е бил малък. Оттогава целта на живота му е да намери убиеца и да отмъсти за смъртта на родителите си. За да хваща престъпници, Ко Му Чи е готов да прибегне до всякакви средства, без да се интересува от закона или правилата. Докато Чонг Ба Ръм (Lee Seung Gi) е честен млад полицай, който страстно вярва в справедливостта. Но след сблъсък със сериен убиец психопат, чиито безмилостни убийства ужасяват цялата страна, животът му се променя напълно…

:essub:

 

:subs: Свали с български субтитри :click: :click:

 

:subs: Гледай онлайн с български субтитри :click:  :click:  :click:

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

E0B_qtJVcAMX3rI?format=jpg&name=large

 

Mouse: The Predator  (마우스: 더 프레데터)
Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 28 април 2021 – 29 април 2021 г.
Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 22:30
Жанр: Съспенс, Екшън, Детективски, Трилър
Канал: tvN
Епизоди: 2
Режисьор: Choi Joon Bae
Сценарист: Choi Ran (Black, God’s Gift - 14 Days, Iljimae)
Субтитри: Английски
           
Участват: 
Lee Seung Gi като Jung Ba Reum
Lee Hee Joon като Go Mu Chi
Park Joo Hyun като Oh Bong Yi
Kyung Soo Jin като Choi Hong Joo

 

Резюме: Spinoff история на Mouse…


Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри  :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Редактирано от felicyti
добавени линкове за онлайн
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнало е вчера, чаках го с нетърпение. Още щом прочетох резюмето и цитатите от постерите, които звучат много смразяващо, ми хареса цялата идея.

Гледам са качили първият епизода  в Dramacool.

Цитатите:

Детето се молело на Бог, "Моля те... не ме карай (оставяй) да се превърна в чудовище."EsERaATVEAAQAla?format=jpg&name=large

Quote

 

°°°°°Той преследва (ловува) хора .°°°

 

~~~~ Сред психопатите 1 процент наричаме "Хищници". Хората за тях са просто една плячка.~~~~

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, bond написа:

Да не бързаме. Ще почакаме, ще видим. 

Глождеше ме някакво мрачно чувство, гледайки първа серия. Проверих-сценаристът е писал вселенските тъпотии Black (OCN / 2017) и God's Gift - 14 Days. Аз бях до тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, bond написа:

Ти пък все гледаш кой го е направил. Гледай как го е направил.

Те, двете неща са свързани. Нали ти казах за мрачното чувство-гледам и се питам "що за глупост е това?", виждам очевадно нагласени и предсказуеми ситуации и липса на логика. След проверката всичко си отиде на мястото и получих отговори на въпросите си.  аз съм си виновен, трябваше да погледна по-рано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 4.03.2021 г. at 18:27, dido100 написа:

Глождеше ме някакво мрачно чувство, гледайки първа серия. Проверих-сценаристът е писал вселенските тъпотии Black (OCN / 2017) и God's Gift - 14 Days. Аз бях до тук.

 

Дидо, имам странното усещане, че ти никога не гледаш ЮК-сериали, или поне обсъжданите във форума сериали! Винаги кометираш и винаги спираш гледането след първите серии. Повечето ти комнтари са в този дух. Затова въпросът е : имаш ли сериали от тук, които наистина си завършил и гледал с интерес, и колко са?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чаках с нетърпение сериала, обожавам този жанр. Още повече очаквания имам сега, след като сценаристът е този на  Black и God's Gift - 14 Days - два перфектни, супер интересни сериала.

Напълно оправдаха очакванията ми първите 2 серии. Първата беше особено атмосферна и страховита с това действие развиващо се в миналото, мрака, снега, тайнствените и зловещи убийства - просто класика. Втората серия също много ми хареса с постепенното разкриване на живота и престъпленията на детето с гена на психопат и на живота на героите 25 години по-късно. Завърши много интересно 

Off Topic

2-ма са с ген на психопат, кой е порасналото дете, кой е убиеца? Дали е неврохирурга и наистина ли той е сина на Ловеца на глави? Или е полицая, въпреки, че Сънг Ги е в ролята? В "Цвете на злото"  главния се оказа добричък, няма ли поне тук да се окаже убиеца. Така ми се иска, така ще е по-интересно. Има индикации да е той, защото доста фалшиво изигра ужаса като видя ранения надзирател в кутията в затвора, той правеше фокуса и той можеше да е взел и часовника му. Освен това интереса му изобщо да ходи в затвора и как гледаше към Ловеца на глави. Тука определено има нещо гнило. А и още много неща не ни дадоха от миналото. Показаха майката в цветарския магазин, но не показаха детето и така не се разбра дали е същото - детето убиец или не - това ме кара да мисля, че не е и че всъщност нейния син, сина на Ловеца на глави няма да стане убиец въпреки, че носи този ген. Другото дете пък изби семейството си, но дадоха 3 трупа на снимката - явно са на бащата, братчето и сестрата, какво е станало с майката и защо не показаха ясно лицето й, аз поне не можах да я разпозная същата ли е, жената на Ловеца на глави или не...

Надявам се да продължат в този дух и да запазят неизвестните и напрежението, колкото се може по-дълго, обожавам загадките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бойте се главният няма да го играе Тед Бънди, а ще е Айнщайн, от останалият 1 процент изключение.:D

@desini Радвам се, че ти е харесал за да може да го коментираме.

Spoiler

Права си, главният прекалено много го играе на шут и се преструва, но според мен не доктора, а той е сина на психопата (ако предположим, че той е момченцето с мишката от първи епизод).

Плот туист-а от първи епизод според мен идва ето във този момент 

6b163b008bea57da.jpg

f1805192b1cc4d99.jpg

e42c4737cde3c3ab.jpg

768df03c254eb75c.jpg

Както стана ясно, децата с потенциално опасните гени на психопат са излезли две от изследването. Едното е на  жената на "Ловецът на глави", а другото е от онази жена, която е разбрала, че детето й носи гените, но съругът й е загинал при инцидент и тя в крайна сметка решава да го задържи. Според мен режисьорите нарочно дадоха акцент на този момент, не да покажат, че останалите ученици клюкарят за момчето, а да се покаже това дете. Вероятно, ще се окаже, че двамата са ходили на едно училище и може би той е убил зайчето , но нашия го е покрил или просто не му е пукало, за евентуално моралният аспект от поемането на вината за убийстовото. Момченцето с ризката изглежда по-малко, което си напасва със сцената на майките-  при срещата им при професора неговата вече щеше да го ражда, а другата беше в още  в ранна бременност. Даже във втори епизод се каза, че двамата знаят за съществуването на другия.

Друг е върпосът кой ще се окаже сина на Ловецът. Според мен детето му ще бъде едниопроцентово изключение на гений. Интересно ще е да се наблюдават реакциите на бащата когато го разбере това.

Психопатът също много ми хареса как го портрират, дано не го убият в затвора и до края на сериала да си има действаща роля. Много добра черта на персонажа показаха когато стана дума за сестрата на професора и защо я е убил. Той му отговори по изключително достоверно представено мислене за психопатите, каза нещо от сорта на " Как смее тази ку*ка да абортира моето дете! Моето!!!" - типична черта да приема жена си и детето си не като хора, а като притежание, от което той самия извлича потребност. Те не могат да обичат партньорите и децата си, не изпитават подобна емоция, но могат да  се преструват чрез поведенческия си модел, че проявяват загриженост и привързаност, когато те самите имат изгода от това.

Аз съм сигурна и че Ловецът не иска да намери сина си чисто защото изпитва бащински дълг, а просто защото той бъде една по-добра негова версия, с която той ще може да си чеше егото, понеже го е създал. Отново считан за негово притежание.

Мен ми е интересно как при сцената в затвора Ловецът не видя, че главният си фалшифицира емоциите, очаквах да може да го разпознае.

Бях приятно изненадана и от ролята на ученичката, чиято актриса я гледах в "Извънкласните дейности /Human Class"  и ми хареса как играеше. Тук малко крещенето и идва в повече, ама нищо да кажем, че идва от възраста на героинята й.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Gia13 

Off Topic

аз съм сигурна, че сина на Ловеца на глави ще е добър и няма да е убиец. Въпроса е дали той ще е героя на Сънг Ги. Най-вероятно да. Макар другия да е неврохирург като бащата, а и самия Ловец стигна до него търсейки сина си, не вярвам да е толкова елементарно да е той, само ни подвеждат май. 

Относно децата - 5 годишното дете с мишката е психопата, а не гения. Първо го дадоха тогава, 5 години след раждането му, а след това и след още 5. 10 годишен вече уби зайчето, а по-малкото момченце с ризката от горните снимки май е по-малкото му братче или просто дете от училището, което го изклюкари и той си го набеляза за отмъщение. Да беше само заека, да мислим, че може и да не го е убил той, но дадоха как уби рибите и кучето и как опита да убие братчето си. Уби и семейството си, самия акт на убийството не го показаха, но сцените, които дадоха и това, че той разказваше зад кадър сочат това и не вярвам тук да ни изненадат с нещо друго. За мен въпросите са: кой от двамата е сина на психопата и някой от двамата ли е убиеца в съвремието или ще се окаже някой трети...

оя на Сънг Ги, просто хипотетично ми се искаше разчупване на статутквото и нещо изненадващо като това именно той, главния герой да е серийния убиец.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler
16 hours ago, desini said:

@Gia13 

  Hide contents

 

Относно децата - 5 годишното дете с мишката е психопата, а не гения. Първо го дадоха тогава, 5 години след раждането му, а след това и след още 5. 10 годишен вече уби зайчето, а по-малкото момченце с ризката от горните снимки май е по-малкото му братче или просто дете от училището, което го изклюкари и той си го набеляза за отмъщение. Да беше само заека, да мислим, че може и да не го е убил той, но дадоха как уби рибите и кучето и как опита да убие братчето си.

оя на Сънг Ги, просто хипотетично ми се искаше разчупване на статутквото и нещо изненадващо като това именно той, главния герой да е серийния убиец.

 

Да, права си,след като изгледах отново първи епизод, действително детето, което пусна  мишката в аквариума е психопата. И въпреки всичкo аз си мисля, че децата от двете сцени са различни.

47c4e948b1fe1a31.png

Това дете остана безименно и освен сцената с мишлето нямаше нищо по-отличително. В последствие неговата снимка я дадоха в стаята на съвременния прихопат докато той говореше на заден план.)

Spoiler

bbb9213a2b27eff9.png


и

4c58f68a2b97c89c.png

За второто дете знаем, че се казва Дже Хун, има брат и сестра (не е ясно, дали са кръвни, според мен не), онзи убития мъж му е доведен баща.Когато го извикаха в училището заради случката със зайчето, той впоследствие звънна на майката на детето, която беше заета с "магазина". Направи ми впечатление как го нарече " твоето копеле" и го удари. 

 

Това, което и се наби на очи, сцената където бутна братчето си в разкопания гроб и тръгна да го заравя. Нали дойде майката и го избута, та то си удари главата. Майката беше бившата съпруга на Ловеца, поне на нея ми прилича като паузнах екрана..Та Дже Хун трябва да е сина на Ловеца на Глави, ако жената отдолу е съпругата му.

1b9bcc01ad9a498a.jpg

674afaad2057839c.jpg

 

 

Други елементи, които ми се сториха по-важни:

53a59950c49d6977.png

1. Сестричката имаше някаква форма на аутизъм. Не мисля, че са го сложили просто така.

2. Не можах да видя добре, но освен бащата мисля и майката биеше детето(Той го биеше наистна жестоко). Тя не се простна на пода да го защити май ами и тя го налагаше 

Очевидно беше, че е системно удряно, като се започне от връщането от училище и последвалте сцени, винаги имаше драскотини по лицето.

 

3. Сцената със мишката и аквариума. Как мишката контра атакува за да се защити. Не тръхна да се крие и бяга от "големият хищник" а се изправи срещу него. Това също си мисля, че е символично.(Макар ситуацията да я напасваме за другото дете, ако действително за различни- да е трявало да се защити и оттам кървавия изход от ситуацията със "семейната трагедия" пет години по-късно)

Цялата история с убийството на  семейството е много неясна според мен. Да,  той уби рибките и еветуално кучето, но не знаем дали не е било провокирано вследствие отглеждането му. Ако системно са го малтеретирали може оттам да са отключени тези действия. Детето осъзнаваше, че е различен и затова се молеше на бог да не става като баща си. Това значи, че от малък са му насаждали тези приказки. Тук даже може и да се отвори въпроса малко за това дали психопатите само се раждат такива или също стават такива вследствие на средата (Nature vs. Nurture) .Не се знае какво точно се е случило за да завърши доведеният баща с нож в гърдите...

 

4 Другият по-важен момент, при разговора на двете бременни. Втората жена каза, че твърдо бе опровергае становището на доктора и детето й няма да стане психопат докато жената на Ловеца изпадна в истерия като научи резултата от теста и категорично искашеда го маха.

Може да изградят два контраста на отглеждане при двамата герои. Единият да е закърнен само с омраза, липса на любов и насилие, казвайки му какво чудовище е бил бащата и той може да стане същото. Другият да е имал нормална семейна среда с любов и прочие..( И пак въпреки всичко, не се дава гаранция, че е било ефективно)

 

Разбира се може и да греша, знам ли ..:D Все още има много неизвестни в цялата история.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, понеже някои се питат как така зарязвам сериали след първа серия, ето ви една рецепта за смислено гледане. Един грък, много отдавна, е дал препоръки как да се прави добра пиеса: "Невъзможното, но вероятното е за предпочитане пред възможното, но невероятното". Прилагаме го към първа серия на този сериал

1. Мишка напада змия-възможно (някой да даде доказателства все пак), но невероятно.

2. Учен-генетик, с много съмнителна и спорна генетична теория има за най-добър приятел сериен убиец-психопат-възможно, но невероятно.

3. Свидетелят на убийството е закаран в болницата, където работи убиецът и го разпознава по снимка на стената-възможно, но невероятно.

4. Убиецът скрива главите на жертвите в снежни човеци в собствения си двор-възможно, но невероятно. 

5. Жена му се събужда посред нощ, вижда го и го заснема-възможно, но невероятно.

6. Съдът пуска убиеца, защото той казва "Не съм аз."-възможно, но невероятно. 

7. Жена му го издава пред тълпа журналисти със снимки в ръка-възможно, но невероятно.

8. Полицаят, разследващ случая е баща на жертва на убиеца-възможно, но невероятно.

Толкова много бели конци още в първа серия са достатъчни да ме откажат.

Ако толкова настоявате, мога да подхвана и други сериали за разбор, например Flower of Evil.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С голямо удоволствие си изгледах поредните 2 серии. Като те качат на влакчето още в началото на серията и напрежението и обратите са до края. Залепваш за екрана. Един от най-интересните трилъри, които съм гледала. Дано продължат така до края.

Off Topic

Първите епизоди се чудехме и осъждахме кой на кого е син и кой от двамата е убиеца. Сега се разбра, че има двама убийци - един левак и един десняк. Моето предположение е, че действат заедно, защото престъпленията са свързани като поредица и символика. Единия убиец, неврохирурга ни е известен от няколко серии, другия явно е героя на Сън Ги. Много съм доволна, просто трябваше да е той от момента на фалшивата му реакция в затвора при вида на пострадалия надзирател. С убийството на птичката в края на 6-ти епизод се разкри и истинската му същност. Той явно е "мозъка" на убийствата, негова беше и идеята да снимат видеото с детето. Влезе и в дома на неврохирурга, а откъде знаеше кода? Двамата се познават от училище и явно са се сдушили още тогава. Интересен образ ми е журналистката. Каква точно се явява? Защо като дете беше с Ловеца на глави и примами една от жертвите му, а после занесе боксовите ръкавици в дома й? Сега пък уж сваляше полицая пък ще се окаже бременна от психопата ли? Голяма каша и ми е супер интересно. Чакам си с нетърпение следващите серии.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми направи впечатление нещо друго -

Spoiler

Сигурно си спомняте момента, когато двете майки се срещнаха в болницата. Едната излизаше от кабинета на генетика( Даниел), съпругата на Ловеца на глави влезе в кабинета. Върху бюрото на Даниел имаше два плика, които явно съдържаха резултатите от генетичното изследване. Някой му звънна по телефона, той взе единия плик и излезе. Следващата сцена, свързана със същия този плик беше на улицата, където Даниел го подаде на някого през прозореца на черна, изглеждаща доста преставително кола. Това ме навежда на мисълта, че бебетата носители на психопатския ген са всъщност три, а не две.

За мен, заподозрените са трима, като безспорно двамата са известни - докторчето (син на Ловеца на глави), Сън Ги (син на героя, загинал спасявайки дете на улицата) и още един, когото виждаме само като дете, но не и като порастнал мъж (дори в сцената при убийството на пастора ни го показаха като малък). От тук ми произлизлиза теорията, че трябва да търсим третия заподозрян, който вероятно е възможно най-незабележимия от всички в обкръжението на главните герои. Не бих се учудила, ако е героят на Р.О - кротушко, които се опитва да разтървава колегите си, не се навира много, много между шамарите и прочие други подробности, които с нищо не биха подсказали на околните, че въпросният тип може да е психопат-убиец. Не се мерна в картинката по време на живото предаване по телевизията, нито при убийството на пастора. Все едно си беше взел отпуск. И точно това го прави един от главните ми заподозрени.

Сън Ги-то носи гена, но съм го изключила като 100 процентова вероятност да е Хищника. Във въпросният епизод епизод за убийството на пастора, непрекъснато щъкаше напред-назад, вършейки някакви задачи и няма как да е на местопрестъплението, докато се придвижва към него с такси. Вярно е, че изви врата на птичката, ама това стана след травмата в главата. Оставям си един процент вероятност, така да извъртят нещата в едни момент, че в крайна сметка именно той да е Хищника,

Докторчето мирише на мента, така че Бонг И трябваше да го разпознае по нея на следващия ден, докато й преглеждаше очите. Докторчето е левичар, а според нея, убиецът е ползвал дясната си ръка. Защо нападна Сън Ги? Защото вероятно е наясно, че при по-подробно разследване, той ще е първият заподозрян от полицията и едва ли би могъл да извади доказателство за невинността си, та затова си е провеждал собствено разследване и затова снимките зад фалшивата стена в мазето му бяха на Сън Ги. Явно е решил. че именно това е Хищника и тъй като е способен на убийство, направи поне два видими опита да приключи с проблема. 

Естествено, остава ми питанка за причината, поради която беше убита бабата на Бонг И. Това, че извади снимка от мазето на докторчето, не означава, че той я е убил. Каква е връзката между докторчето и пидинимката. Каква беше тази реплика към майка му - "Вече го знаеш, нали? Знаеш, че синът ти е убиец." За себе си ли говореше, или за някой друг? И още куп други въпросителни ми се появяват, ама до края на сериала има още доста епизоди. Няма как да ми се изясни всичко още на средата, нали?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

По-горе написах това, което ми се вижда най-реално и възможно да бъде, но иначе са ми минавали какви ли не неща през ума. Мислех,че е възможно да има и трети убиец и той да е приятеля на Сън Ги, дето все се мотае около него. Дори си мисля, че е възможно някоя от майките да е родила близнаци. Или, че бебетата на двете жени са били разменени и всъщност Сън Ги е истинския син на Ловеца на глави. Може би доктора го е разбрал и затова интереса му към него да го следи и снима. Той изгори и плик с ДНК изследвания, може те да са показвали точно това, че не той е сина на Ловеца. Доктора го дадоха да присъства при извършването на някой от убийствата, но някак лицето му винаги оставаше скрито по време на самия акт на убийството. Значи ли това, че не е убиеца, а само го следва и прикрива престъпленията му? Защото все пак той преследваше бабата и той потопи трупа на Даниел Ли. Или той наистина е физическия убиец ако не на всички, то поне на част от жертвите? Това с детето и то е голяма каша. Ако детето е героя на Сън Ги като малък или третия убиец като малък има смисъл. Защото детето е сина на Ловеца на глави, дават ясно, че майката на детето е жената на Ловеца, когато тя се опитва да го удуши. Убиеца на отчето е десняк и след като порасналото дете е убиеца на отчето и е десняк, значи няма как порасналото дете да е доктора, значи истинския син на Ловеца е друг, а майката представя неврохирурга за свой син.  Дали е разменила децата или е оставила своето за осиновяване, а отглежда доктора като свой син ще видим. Но явно винаги е знаела кой е истинския й син и къде е. Ето и друга теория. Жената на Ловеца на глави ражда и оставя сина си за осиновяване. Осиновява го убитото семейство. Дадоха бащата, по-малките братче и сестриче в семейството, но никога не дадоха майката с някой от тях. Възможно е тя да е друга жена, а истинската му майка го е следила отдалече и виждайки, че ще закопае живо братчето си се хвърли да го души. После дадоха 3 трупа - може това да са били бащата, майката и сестричката в семейството, а братчето да е оцеляло и именно то да е доктора, а жената на Ловеца да го е осиновила и отгледала, като изкупление за стореното от сина й на семейството му. После той разбира кой е истинския й син, може би след като Ловеца на глави поиска да се срещне с него и започва да следи героя на Сън Ги. Реакцията на майката в болницата, като взе да повръща след като видя Сън Ги показва, че много добре знае, че това е сина й. И понеже заговорихме и за 3-ти психопат се сетих за бебето на политика, носещо гена, заради което не беше одобрил закона. А кой е син на известен политик и е на същата възраст като другите двама - младия детектив. Той също ли ще е убиец? Или той ще е Хищника, аСън Ги ще излезе сух от кашата. Неее наистина ми се иска Хищникът да е Сън Ги!

Сериала е толкова интересен и объркан, че може да бъде всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прясно изгледан първи епизод. И много голяма раздразненост в мен. Ще му дам шанс до втория епизод- ако и при него неубедителността е потресаваща, съм до тук. Не четох спойлерите, за да може все пак някак си да се изненадам, знам ли... Хареса ми коментара на @dido100 и препратката му към Аристотел, и съм напълно съгласен..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради И Сънг Ги и темата за ДНК-прогнозите се прежалих, въпреки че не обичам такъв тип филми - серийни убийци, кървища и т.п. Изгледах излезлите 13 серии наведнъж - просто не можах да се въздържа след първата. Сега пък не мога да дочакам следващите 7. Сериалът е супер. Просто трябва да се изгледа наведнъж, за да те грабне. Силно съм заинтригувана как ще се разплете цялата интрига около децата психопати. Ако ми изпортят добричкия герой на И Сънг Ги ще ги гътна сценаристите. От друга страна пък ми изглежда забавна идеята той да е бил главният лошко от самото начало и гениално да е метнал всички във филма и всички зрители. Точно като Кайзер Созе от "Обичайните заподозрени". От И Сънг Ги би излязъл чудесен психопат. Нетипично ми е да го гледам в ролята на лузър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...