Jump to content

Recommended Posts

Аз обичам тези сценарии - да, клиширани,до болка познати, но когато актьорите се справят, музиката е на ниво и на моменти ми се стопли сърцето - тогава си струват всички часове гледане.

Аз също не знаех Si Won и Chae Rim, но го определям като предимство. Понякога прекалено натоварените очаквания от актьорите ни оставят горчив послевкус, нали? Еми да кажа, че младежа се справи прилично според мен. На моменти много ми напомняше на Мин Хо, но в интерес на истината Минчо отстъпва в играта си по мое скромно мнение, въпреки, че завинаги ще остане моят първи корейски любимец :) Да се върнем на главния в драмичката (аз не бих я нарекла комедия) - е, кажете ми каква е тая усмивкаааа...То бива, бива чар, ама някои се уливат вече. "Искам още и още, и още..." както се пееше в една популярна песен.

Аджумата бе много писклива. Разбрах, че това им е отличителна черта, ама тази беше и супер сладка. Много ми хареса и актрисата и героинята като характер. Лапетата бяха върха. Не мога да се съглася с някой по-горе, който бе казал, че дъщерята на аджумата е грозна - че може ли едно дете да е грозно изобщо?

Разбира се имаше и някои глупави моменти, преиграване на места. На мен също средните серии този път най-много ми харесаха, което също е в плюс (понякога ми идва да ги попревъртам). Определено, обаче, сериала бе много приятен за гледане, носеше позитивизъм и добро настроение.

И пак да се върнем към главния - Si Won - мнооого сладък. Нямах нищо против за фенсървиса в началото :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да кажа... ако всички аджуми са такива , то определено аз си падам по тях! :D Началото наистина беше малко скучно но го преглътнах благодарение на аджумата :) Няма толкова сладък и същевременно отговорен образ , беше уникална , пълна противоположност на детинската и надута "звезда" :) Перфектно балансираше и участваше във всички сюжетни линии и се стараеше да се хареса на всеки (и разбира се успя :) ) А малкото момиченце, за нея просто нямам думи, няма такъв сладур! Само малкото преиграване на главния ме дразнеше... малко стоеше просто като манекен в сериала, но аджумата го пооправи макар и не напълно.

Изобщо за двете главни дами в сериала мога само да кажа "Oh! My ladies" :) Заслужава си да се гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна драма, която оставяше прекрасни чувства в мен през цялото време.

 

Имайки предвид, че я стартих вчера следобед, а днес вече я приключвам говори само за себе си.

 

Винаги съм била голяма фенка на истинската любов, искрените чувства, откровените взаимоотношения и безкористни постъпки.

 

Тук имаше малко преигравания, но в коя ли корейска драма няма? Мин У ми събра очите ( за човек, който за първи път го зърва - не ме бийте ), разбрах, че е певец, но и като актьор е доста талантлив. Нашата аджума, можеше поне една серия да изправи тия къдрици, то бива овчи рога, ма чак толкоз.

 

Безмълвната сладурана заслужава златна близалка за ролята си! :)

 

 

последните три епизода аджумата отричаше чувствата си, което само по себе си дразнеше. Тя самата осъзнаваше, че няма да има друг човек, който толкова да я обича, въпреки ужасният и глас. А в 16 епизод, за около 3 мин се разви всичко. Нямаха ли възможност поне 15 минути да отделят, за да направят финала добър? Не само, че го сгъчкаха, ма и останах малко разочарована. Очаквах да видя сватбата и представяте ли си следното, аджумата с права коса? Децата шаферки? Пфууууууу, разтягане на локуми и накрая 3 мин финал, та дори на директора и жената танц отделиха повече внимание :(.

 

 

Благодаря на екипа заел се със субтитрите :) За мен беше удоволствие :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

последните три епизода аджумата отричаше чувствата си, което само по себе си дразнеше. Тя самата осъзнаваше, че няма да има друг човек, който толкова да я обича, въпреки ужасният и глас. А в 16 епизод, за около 3 мин се разви всичко. Нямаха ли възможност поне 15 минути да отделят, за да направят финала добър? Не само, че го сгъчкаха, ма и останах малко разочарована. Очаквах да видя сватбата и представяте ли си следното, аджумата с права коса? Децата шаферки? Пфууууууу, разтягане на локуми и накрая 3 мин финал, та дори на директора и жената танц отделиха повече внимание :(.

 

 

Ако забеляза, той и предложи да стане майка на детето му, не каза нито един път че я обича, ето защо тя не прие... а и аз на нейно място, ако ми предложи някаква лигла която допреди дни не мислеше за нищо друго освен за външния си вид , няма да приема. Трябваше да се докаже че вече не е стария лигльо , който мисли само за секси манекенки... все пак първия брак и е бил с леке, а Мин У в началото беше същият. А що се отнася до къдриците, ами те не са и направени случайно, тази сладурана, ако не беше с къдрици по никакъв начин не може човек да я приеме за аджума (не че аз и с къдрици я имах за аджума де ) а представям си с права коса , всеки път като и кажат аджума ще ме напушва на смях :D . За директора съм съгласен , че малко поступаха тяхната история, но като цяло сериала е много добър.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, в момента гледам сериалчето и много ме плени една от песните, а точно тя няма бг суб по музикалните сайтове, затова ще помоля за превода на песничката, за да я кача с превод. Много благодаря предварително :es:;) Ето я и нея

Вече я намерих под друго име :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря специално за превода на този сериал и най-вече за превода на песните! :thanks:

Особено тази от последният пост, ми е любимите, също и песента на 4men.

Мотах се, мотах се, най-накрая намерих време да си доизгледам този сериал, най-вече заради ШиУон (ако трябва да бъда честна). :lol2:

Чудесен подбор на актьор за главната роля в негово лице!! На моменти си мисля, че наистина играеше себе си - все пак е една истинска звезда в реалния живот и никак не му е лесно непрекъснато да го преследват разни луди фенки и папараци;)))

Всъщност детенце беше за мен най-сладкото същество!!! Гледайте я (пораснала вече) в The Princess Man. Явно на тази сладурана й върви да е любимка на хубави мъже в сериалите, в които играе.

Президента на музикалната компания също беше доста интересен порсонаж. Може би ще намеря време някой ден да изтегля сериала с него, Че Рим и Мин Ги. Да видим!;)

Аджумата я харесвах малко повече в началото. Актрисата играе добре, но ми дойде в повече грозния стайлинг през цялото време. Тази накъдрена коса и тези грозни дрехи - ами попрекалиха доста. То вярно искаха да й затвърдят имиджа на истинска корейска аджума, но в последните епизоди, поне можеше да вкарат по-различен елемент.

 

Относно дърпането й да се омъжи за него, на мен също ми се стори достоверно. Но и аз съм от тези, дето очакваха нещо повече в последния епизод.

Какво да се прави?! Корейска му работа! :D Клиширан финал, но може би това е очаквал корейският зрител..

 

Все пак като цяло сериала ми хареса! Иска ми се да видя как ще се справи ШиУон в мюзикъл, ако наистина го наемат за главна роля!!! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно сериалче.Готини артисти.Изглеждаха доста убедителни и искренни.Дечицата също бяха превъзходни.Много лек сценарий.И като цяло динамичен.Само малко ми липсваше оше малко закачки между главните,да прехвърчат повече искри,да се разпърхат пеперуди.Дано не е заради възраста на героинята,че иначе ние по големичките за къде сме.Това е първия филм който гледам без отрицателни герои,които да се чудят каква мръсотия да направят,и да държат на тръни зрителите.На всички които искат да стоплят сърцата си го препоръчвам горещо. :es::) :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволна съм, приятно сериалче, хареса ми, че акцентираха върху влиянието на родителите върху децата, тоест липсата на говора на малката сладурана. До сега не бях срещала подобен начин на представяне на нещата. Филмът си имаше доста забавни моменти, но като цяло беше сериозно представен, финалът

ме удовлетвори, очаквах повече в историята на директора и жена му.

Няколко песни много ми допаднаха от Ost, Актьорите бяха много сладки, да не говорим за децата....:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много леко и неангажиращо се сериалче. :D

Малкото бонбонче е най-красивото дете въпреки,че имаше само две реплики в сериала,справи се чудесно,толкова много и се радвах.Сладурана,ще стане голяма актриса. :)

Аз много харесах и аджумата,така всеотдайно се грижеше за чуждото дете и Мин У.Как след това човек да не се влюби в нея,то и директора лапна въдицата за малко,но нямаше никакъв шанс пред звездата . :D

А самият Мин У,от лигавита и разглезена звезда се превърна в най-отговорния баща.Не се отказа от любовта си въпреки,че аджумата го отряза. :wub:

И на мен ми хареса ,че отрицателните герой не бяха толкова лоши,нямаше никаква драма.

Който иска да гледа нещо лекичко това е сериала. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко прекрасно филмче !! Направо ми застана една бучка на гърлото от щастие. Така се надявах да не е поредната драма дето ще тичам за тоалетна хартия. А това момиченце по-перфектно не може да бъде. Такава сладуранка, че настръхвам. Историята не беше от най-оригиналните, но пък беше поднесена идеално. Без забележки. Даже ми хареса това, че нямаше някой такъв злодей, ама от тези дето само като ги видиш и те ужасяват. Лекичка романтична комедийка. Перфектно за разпускане. Епизодите не ми бяха скучни, не съм губила интерес от началото до края, даже щях да понеса и малко повече да са. Но определено имаше едни моменти в които си поплаках от щастие и те са :

Още в началото малката като проговори за първи път и каза там не помня, Да , аджума . Тогава просто се сресирах и се разплаках от щастие сякаш аз съм Аджумата и ми говори за първи път на мен. Другото беше в магазина като я показаха как е хванала за ръка Хартиеният Тати, Направо сърцето ми се разкъса. После като го видя и се усмихна ми го разтопи съвсем.

 

Определено препоръчвам с две ръце, два крака и четири палци. JC_doubleup.gifФайтинг :D !!JC_doubleup.gif

d4086c78d146a28f.jpg965a0e8a45cacf24.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЯТЕН СЕРИАЛ! Препоръчвам го горещо, гледах го с огромно удоволствие и когато ми е тъпо си го пускам, за да ми подобри настроението. Вярно, малко претупана последна серия, но нищо, важно е че оставя приятно усещане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса, най вече, защото главен герой е любимецът ми :kissy: Малката кукла беше толкова сладичка  :panda-145: Имаше доста забавни моменти  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна мноого мудно и да с повтарящи се се ситуации от други сериали, нооо след 3 ти епизод искам, да кажа БЛАГОДАРЯ ЗА СТРАХОТНАТА ДРАМИЧКА :xaxa: !!! За първи път гледам играта на сладура от Super Junior и съм очарована и определено ме спечели, като фен :) Отдавна не ми се беше случвало, да прескачам от серия на серия с такова нетърпение и интерес. Искам да кажа на всички, които се чудят дали, да отделят време на поредицата - започвайте я веднага !!! Търпението ми в началото беше възнаградено и съм страшно доволна, че се насладих на това невероятно сериалче :kissy::essubs::up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+Лек за гледане сериал като цяло. Началото е леко мудно, но изтраете ли първите 2-3 епизода от там нататък ще го догледате с удоволствие.

+Действието се развива добре, рядко има форсирани моменти и сцени.

+Актьорите са симпатични, макар че не блестят с особена красота.

++ За разрика от масата продукции, почти няма отрицателни характери. Това не е сериал за деца и на тях едва ли ще им допадне. Тематиката е за възрастни. Героите са хора с недостатъци, но въпреки тях са добри и дават всичко от себе си.

-Музиката не е дразнеща, но по-скоро посредствена. Нищо запомнящо се.

-Предвидима история, без почти никаква интрига. (Това да си призная може да се впише и като плюс. Зависи от човека.)

-Краят както при много други кор. продукции е ужасно сбит. Можеха още един епизод да направят преспокойно.

 

Лично мнение:

 

Да призная започнах го без почти никакви очаквания. Факт е обаче, че въпреки многото аспекти, които лъхаха на посредственост, го догледах до края и то с удоволствие! Историята можете да я предскажете от първия епизод. Главната актриса а и актьорът не са нещо особено. Има нещо обаче, което смея да твърдя прави огромна чест на сериала. Почти не успях да доловя отрицателен тип персонаж в целия сериал. За това и мисля, че това е нещо средно между приказка и реалност. Героите са нормални хора, всеки с неговите си недостатъци. Приятното обаче е, че се опитват да се държат добре и да постъпват правилно. Сериалът оставя хубаво чувство като цяло. Минусите съм ги посочил по-горе, така че няма да се повтарям. Не е нещо особено, но много сносен сериал за всеки любител на романтичния жанр. Няма да изпуснете много, ако не сте го гледали, но ако го гледате няма и да съжалявате! :)

 

 

Оценка от мен: 7/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста одавна гледах това сериалче. Спомням си, че подходих  много скиптично към него но накрая останах много очарована. Въпреки добре познатият сценарии на мен ми допадна, защото е добре направен с много добре изиграни роли от страна на актьорите и

щастливият финал, който аз винаги предпочитам след всички перипети през, които минават героите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен  за съжаление не успя да ме грабне чак толкова сериала и ми остави  чувството за недовършеност.

Признавам - имаше и доста добри моменти и актьорите се справиха отлично но може би очаквах нещо

повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...