Blue_Moon Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Привет, @aayman. Mоже да погледнеш в раздел Субтитри - Настоящи и Предстоящи проекти, там са обявени проектите, по които се работи в момента и такива по които предстои да се работи. Ако дадения сериал/филм има обявена тема в тези раздели, значи ще има превод. В конкретния случай: KinnPorsche (2022) е обявен за превод и има тема в предстоящи проекти: Тук. В предстоящи проекти може да следиш за прогреса му. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Целувките са невероятно красиви. Неземни. Гледам и с всеки следващ еп се дивя все повече. Химия ли бе да го опишеш. Другата част от коментара ми е свързана с гледките отзад на красиви мъжки форми. Тези две неща ме разсейват от сюжета, който за момента е доста мъгляв. Очаквам много от лошковците. Не трябваше да го започвам епизод по епизод. Трябваше да изчакам, но не мога да се сдържа 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Имам един въпрос - има ли нещо излязло от официалния саундтрак на сериала? Песента, която върви по време на началните и крайните надписи е убийствена, а нейната пиано версия също си я бива; та се чудех ще мога ли да си дръпна OST - а отнякъде? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Преди 21 часа, eowina написа: Имам един въпрос - има ли нещо излязло от официалния саундтрак на сериала? Песента, която върви по време на началните и крайните надписи е убийствена, а нейната пиано версия също си я бива; та се чудех ще мога ли да си дръпна OST - а отнякъде? Това май е началната песен 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 Песента е зарибяваща и си я слушам редовно Намерих и кратко клипче на версията само с пиано 4 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 (edited) Изобщо не знам как ще издържа до финалния епизод. 1 епизод на седмица е много измъчващо. Досега изгледах 4, утре и 5-ти. Прекалено много ми харесва, сюжета, актьорите, всичко!! Влюбих се в Порше (Апо), харесва ми характера му (освен плейбоя в 1-ви еп ) Мисля, че прибързаха със сек**, но пак беше радост за очите, очакваме по-чувствени целувки по-нататък! И разбира се-да не е пиян. Off Topic Сцената в басейна го очакваме в 7-ми или 8-ми епизод. Мисля, че ще се разлагаме по пода, после не зная как ще се съберем. Тези 3 снимки показват чувствата ми за 4-тия епизод. Edited May 7, 2022 by mell_moonie 4 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Преди 14 часа, mell_moonie написа: Изобщо не знам как ще издържа до финалния епизод. 1 епизод на седмица е много измъчващо. Прекалено много ми харесва, сюжета, актьорите, всичко!! И аз така. Снощи едва дочаках руския превод на 5-ти епизод и после го гледах до 1.00ч., просто нямаше как да чакам до днес Гледам един куп сериали текущо и от всички жанрове, но този си го чакам с най-голямо нетърпение. Страхотен е, ужасно зарибяващ и направо подлудяващ . 50 минути на седмица с тези герои наистина са твърде малко за пристрастените към сериала и единственото, което ми хрумна за да не се разделям с тях е поне да прочета новелата. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 На 1.05.2022 г. at 19:27, voileta написа: Целувките са невероятно красиви. Неземни. Гледам и с всеки следващ еп се дивя все повече. Химия ли бе да го опишеш. Другата част от коментара ми е свързана с гледките отзад на красиви мъжки форми. Тези две неща ме разсейват от сюжета, който за момента е доста мъгляв. Очаквам много от лошковците. Не трябваше да го започвам епизод по епизод. Трябваше да изчакам, но не мога да се сдържа Един месец след като почти го бях отписала, метнах 3 серии накуп и нещата гледам влизат в очаквани релси... поуспокоиха се нещата от към "глупосии" и има развитие... станало е гледаемо... и даже почна да ме забавлява Сюжета го виждам да се върти около кой е, защо и как се "вмъкна" в семейството и сърцата им Порше... толко им е еднообразно и скучно, че си намират занимание с новата "играчка". На 7.05.2022 г. at 22:09, mell_moonie написа: Мисля, че прибързаха със сек**, но пак беше радост за очите, очакваме по-чувствени целувки по-нататък! И разбира се-да не е пиян. Покажи скритото съдържание Сцената в басейна го очакваме в 7-ми или 8-ми епизод. Мисля, че ще се разлагаме по пода, после не зная как ще се съберем. Моментите остават много ярки и за 2та и ще помогне да се смали разликата в статуса им, който на трезво им е пречка все още, въпреки че привличането го има вече, видимо при Кинн... така де ... ние ще изтърпим всякви такива сцени и в по-големи "дози" 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Смях се, плаках. Актьорите са мега издръжливи. Просто респект и поклон. Off Topic Off Topic В тая задушна каросерия да снимаш часове наред. После в тая ледена вода. Да бъдеш прикачен към другия толкова време. Моля, някой да ми обясни, как се свалят тениска и риза, ако сте свързани един за друг с белезници 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Преди 4 часа, voileta написа: Скрий съдържанието Скрий съдържанието Моля, някой да ми обясни, как се свалят тениска и риза, ако сте свързани един за друг с белезници @voiletaЧак сега като прочетох коментара ти и се замислих и аз ..... И още малко музика - все пак имаме и изпълнител сред героите 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 На 15.05.2022 г. at 20:03, vivivan написа: @voiletaЧак сега като прочетох коментара ти и се замислих и аз ..... И Има начин особено с потник, но момчетата са го направили и повече от веднъж... нещо ми намирисва на 2ра баня и целувки на килограм или нещо съм проспала Off Topic 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Много плавно мелодията се смени, когато от игриви, станат романтични умилителчета. Същинско емоционално влакче с двамата главни. Us Nititorn Akkarachotsopon - толкова красота и класа. Рядко се прехласвам по прическа, визия или стайлинг, но тук харесвам всеки грим и нюанс. Отиват му. Прави ги свои. Усещам се, че гледам с отворена уста тези сцени Tawan - Размишлявам следното: Off Topic Може би Кин е инсценирал смъртта му, за да започнат двамата начисто и поотделно. Бащата продължава да твърди, че любовта и бизнеса не вървят добре ръка за ръка. Ако пичът се върне, не мога да го извадя от подозрение, че е шпионин 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Това фенщината е голямо нещо - няма друг сериал, в който да съм чакала с такова нетърпение да се появи бившият Off Topic Така де - "бившият" много си го харесвам 1 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Преди 3 часа, vivivan написа: Скрий съдържанието Така де - "бившият" много си го харесвам --------- Този е участвал гей и в Until we meet again, гледах клипчета от епизода и беше много крипи. Как ще дочакам до 10-ти епизод не знам, инстаграм всеки ден ме спойлва. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 @mell_moonie точно от там го загледах - гаджето на братчеда/съсед на малкия Но станах фен на тази крива усмивка след сериала Voice in the rain А двамата главни тук - с 8 епизод диабет щях да хвана 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) Майчице, 10-ти еп ме остави без думи... Страх ме е вече от Вегас. Off Topic Гадно ми стана когато убиха Кен (Пърт) И горкия ми Пийт, какво мъчение го чака още. >-< Но като видях усмивката му и съм чела какви ли не статии, май болката му доставя удоволствие...донякъде. Най-ми хареса накрая в леглото, бяха to much cute. Надявам се сцената в басейна да е скоро. П.С Какво за мога... My Roommate is a Gumiho го обърнаха на ужаси хаха Ппр Hotel Del Luna си е по-страшен. :д Каква ли друга кдрама ще гледат. Edited June 14, 2022 by mell_moonie 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Рандъм размисли. Нашите двама главни от толкова тармалачкане грам нямат време да се занимават с подмишници/не съм против/. Пийт Off Topic държан с дни овързан като скумрия, но пък с гладко обезкосмени подмишници като на бебе. Гледах, асимилирах и се хилих като репичка. Трябва ли да си представям как Вегас му е правил кола маска 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) На 25.06.2022 г. at 23:30, voileta написа: Скрий съдържанието с гладко обезкосмени подмишници като на бебе. Гледах, асимилирах и се хилих като репичка. Трябва ли да си представям как Вегас му е правил кола маска Честно и аз гледах подмишниците му, изглеждат бая гладки. Вегас може да е ползвал бикче или крем. И за брадата и мустака хаха. Па може той (Пийт) самия да е ходил на лазерно. Edited June 26, 2022 by mell_moonie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Някоя добра душа може ли да даде линк към новелата на английски, че тайландския ми го няма никакъв? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 17 hours ago, eowina said: Някоя добра душа може ли да даде линк към новелата на английски, че тайландския ми го няма никакъв? ето от тук ,но не съм на 100% дали е цялата новела ,защото още не съм я приключила ,а тук и тук е спешъла за ВегасПийт 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts