Jump to content

Recommended Posts

Някой всъщност превежда ли го този сериал, стои си в настоящи поекти от преди да е започнал, а до колкото знам вече е свършил :huh:

Редактирано от aayman
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като не ти се чака може да го гледаш с английски букви, както повечето направиха (аз включително). ^^ Има го ТУК!

 

getty_513189787_110007.jpg

Редактирано от mell_moonie
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

9 hours ago, Dradeva19 said:

Със или без превод ТОЗИ СЕРИАЛ Е УНИКАЛЕН!!! БЛАГОДАРСКО ТАКОВА :inlove:

Хубаво е да споделяте мнение за конкретен сериал, но когато става въпрос за субтитри... определено не стимулирате преводачите да правят усилие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, mariela82 написа:

Аз се надявам все пак да бъде преведен,жалко че е в замразени проекти.Много ми се иска да го гледам с бг субтитри.

 

+1, но все пак ще си го re-watch, нали? Особено ВегасПийт сцените, всеки ден ги гледам, няма омръзване. :inlove:

 

cats-kissing-in-love-louie-luna-6-1.jpg

Редактирано от mell_moonie
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, niran написа:

Хубаво е да споделяте мнение за конкретен сериал, но когато става въпрос за субтитри... определено не стимулирате преводачите да правят усилие.

Извинявам се!!! Не беше критика за субтитрите, а само мнение за сериала :) Преводачите сте си супер, ама ние сме едни мрънкащи и нетърпеливи такива :) Отново се извинявам :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си чакам със голямо вълнение и любопитство когато имат време  преводачите ще го има и онлайн с бг субтитри благодаря на тези който ще го преведат за тези който обожават жанра :wub::wub::inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,изгледах първи епизод,допадна ми.Много по-различен е от другите училищни бл сериали,и затова ми хареса. Епизодът бе като уводен,за да ни подскаже какво следва по-нататък.Поразрових се малко и намерих,че ще има и втори сезон,но не се знае кога ще е. Та въпросът ми е дали наистина ще има,не питам за дата,искам да се уверя че не съм се подвела от стрийте които видях.

Благодаря ви предварително.:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А този сериал мога да го гледам по няколко пъти .Имаше си от всичко по малко. Главните са ми любимци най-вече Mile който играе в ролята на Кин ,а Апо който играе ролята на Порше е твърде сладък с неговите мимики и жестове. Тази реплика ме разсмя на кея.

Предпочитам да умрa,от колкото да ти стана бодигард,но накрая все пак се озова в мафиотското семейство и прие работата .От тук става интересно . @ftisland ето аз какво открих за предстоящ втори сезон ,за който питаш. В момента няма официални известия относно отмяната на сезон 2 на kinnporsche. Ако създателите следват целите си, можем да очакваме филмът да излезе до края на 2023 г.

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ftisland Може да има, може и да няма. Ще има сериал за BibleBuild, за JeffBarcode и за MileApo, както и риалити шоу. Очакваме ги тази година, трейлърите ги има в ютуб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хиляди гледaния  (във vbox) и нетърпеливци за превод на най-чакания сериал в жанра, а никакви коментари... 

Аз ще пусна някакви си мои мнение и разсъждения....Следя си го с превода и до 7 епизод съм с раздвоени чувства. 

Сериала започва добре. Ясно ни запознават с ежедневието и живота на двамата главни, семействата, част от характерите им и за какво се борят в живота. Харесват ми и двамата- мъжкари са, отговорни, зрели. Порш може и да е с наклонности към купона, но все пак има инстинкт за грижовност и защита и това ясно си личи с напредването на епизодите и отношенията между двамата. Повече ми допада характера на Кин. Дори и окъпан в пари и богатство му съчувствам за отговорностите, които има и решенията, които трябва да прави. Харесва ми, че чувствата между двамата се зараждат чрез създали се ситуации и прекарване на време заедно, опознаване, а не просто плътско привличане. От тази гледна точка сериала е супер. Имат доста красиви сцени, дори и горещия финал на 4 епизод е заснет много красиво. Другото, което е изпипано в сериала, това е музиката, която е в пълен синхрон с настроението на всяка сцена. Любим до сега ми е 6 епизод и мисля, че и той ще си остане и до финала.

Off Topic

Така и не разбрах, кой отвлече двамата в края на 5 епизод. ... защо не се търси виновника... какво стана с него..

От гледна точка на мафиотските неща, сериала е колеблив. Трудно ми е да следя тази нишка, след като постоянно е прекъсвана, заради личните отношения на главните.

Например бяха споменали, че сигурно има къртица сред хората на Първото семейство. После минаха няколко епизод докато отново го споменаха и аз си казах: ааа дааааа забравих, че търсим къртица. :D 

И не са ми ясни нещата с Второто семейство. Казаха, че съществуват двете семейства, а не са едно, просто за да им е по-интересно....

Вегас постоянно се появява и показва някакъв интерес към Порш, но не разгръщат персонажът му , за да разберем и просто ми стои като кръпка в историята.

 

Дразни ме това, че Порш постоянно го размятат напред-назад. Днес е бодигард на Кин, утре на Танкун, после пак на Кин, чак и на Вегас беше... Най-желания бодигард в Тайланд... Дори и бащата на Кин в началото си го прие с отворени обятия, което ми намирисва, че знае нещо за Порш и починалите му родители. Чак и най-малкия брат, Ким да рови за миналото на Порш... Има нещо около Порш, което може би ще се разбере по-нататък....

Иначе безспорно двамата главни са страхотна двойка и големи красавци. Имат излъчване, което зарибява зрителя да гледа само заради тях. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре! След като изгледах 11 и 12 епизод, безвъзвратно сменям името на сериала "50 нюанса ВегасПийт". :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13 епизод.... минути 30:45-33:00.... чувствата, когато си изгубил нещо ценно, когато някой ти липсва, и си безсилен... Много добра сцена, а музиката в този сериал просто наистина е невероятна и подбрана много добре. Като зрител, наистина забравяш за основната сюжетна линия и просто искаш да гледаш повече от историята на Вегас и Пийт...Страхотна игра на актьора изиграл Вегас...Готова съм за финала....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И след като изгледах и последния епизод, да си финализирам коментара за сериала.

Просто една голяма емоция е този сериал, със силни и слаби моменти, много добра музика и страхотна актьорска игра. Слабите моменти за мен бяха единствено в режисьорското виждане за това как трябва да бъде представена дадена сцена и като пример ще дам сцена от последния епизод:

Off Topic

Второто семейство напада Първото, престрелки, главния бодигард на г-н Корн получи своя звезден момент и умира от изтрелите на г-н Кан. Нажежена ситуация и зрителя очаква да види какво ще стане  между двете семейства, ще има ли трупове из главните действащи лица... и изведнъж се появява забавно-бойната сцена с малкия брат на Порш, който играе видеоигри, а зад него се вихри Ким и трепе наред.... Ей такова "включване" от страна на режисьорите много ме ядосва..... и ме кара изобщо да не приемам насериозно цялата продукция. 

Поведението и като цяло образа на Танкун, който в началото също леко ме дразнеше, някак си, с всеки епизод навлезе плавно в цялата сюжетна линия и даже исках да го гледам повече и повече, и до последно си държа, че той просто се е възползвал от ситуацията с отвличането му в детството, за да не заеме в бъдеще отговорностите на баща си като глава на Първото семейство. Ясно се вижда, как този уж "луд" и ексцентричен образ на няколко пъти даваше разумни съвети и много добре преценяше хората. Та... с теб съм Танкун. Фенка съм ти! :D 

Има и много силни сцени, между Кин и Порш и Вегас и Пийт, които освен че са горещи, са и изключително красиви кадри, заснети с много добро операторско виждане. 

Сигурна съм, че има орязани сцени между Ким и Че, защото тяхната история стоеше като кръпка в цялата картина. Спокойно, ако се пропускат сцените с тяхно участие, нищо няма да се изпусне от сериала. Но пък хубавото нещо от това е, че преоткрих един много талантлив музикант в лицето на Jeff Satur, и с наслада си слушам доста негови кавъри и песни. Има невероятен глас и пее страхотно. :wub:

Off Topic

 

 

Музиката към сериала е подбрана много добре. Всички OST-ове са ми влязли под кожата и са в плейлиста ми за ежедневно слушане. А моментите, в които четеш превода на текстовете към песните, виждаш колко са красиви. Просто топ оф дъ топ.

Хареса ми и актьорската игра, като младежа изиграл Вегас се открои в последните епизоди и спечели сърцето ми. Като цяло тяхната история с Пийт доста покорява зрителя и като наркотик искаш още и още. Може би, защото ставаш съпричастен към трудния живот, който са имали, и особено Вегас, който продължава да е малтретиран от баща си и живее неговия живот, а не своя собствен....

В сериала ми хареса и това, че всички карти които бяха поставени на масата се изиграха и всичко, за което зрителя чакаше отговори, накрая ги получава. Даже се изненадах от някои обрати в последните епизоди. Доста разкрития имаше и намек, че може би

Off Topic

Порш е дете на г-н Кан и Нампън (майка му), която за учуда на зрителя се оказва жива. Може би това е истина за Порш, и за това г-н Корн го направи и глава на Второто семейство, защото то си му принадлежи. Голям лъжец и хитрец се оказва бащата на Кин. Добре си изигра картите, за да получи своето...

Финала ми допадна, но ми харесваха и мечтите на Кин и Порш, които споделиха в любимия ми 6 епизод, когато бяха сред природата и бяха себе си, без оръжия и бодигардове.

Ще ми липсват героите от този сериал и определно пак бих го гледала скоро. Трудно ще е бързо да се откъсне човек от тези образи. :D 

Отново ви благодаря, момичета за труда по превода. Страхотни сте.  :wub:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е първия пост и трябва да почна от някъде.

Незнам как и защо, но “vbox7” ми препоръча този сериал. Разглеждах какво има. Никога не съм гледала сериал от Тайланд. Единственото нещо, което съм гледала от тази част на света е  “Drive my car” и “Parasite”.

Извинявам се за отклонението.

Изглежда скъпо. Мафия, престрелки и мъже с костюми. WTF и червения флаг трябваше да се появи след като не се вижда нито една жена. Там нямат жени, нали? Това е толкова горещо. Повечето неща нямаха никаква логика, но е толкова горещо. Сигурно ме разбирате, щом сте го превели. Благодаря за което. Намерих двойката Кин и Порше за изключително интензивна и секси. Вегас и Пийт ме накараха да се червя и да не искам да гледам в екрана. Изразът “Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас” придоби ново значение.

Сериалът трябва ли да има втори сезон или има отворен край?

Не ме бива с думите,но ми беше прияно да го гледам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...