lazeto Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Off Topic KinnPorsche (รักโครตร้ายสุดท้ายโครตรัก) (21+) Страна: Тайланд Също така известен като: KinnPorsche The Series По BL новелата на: Daemi – รักโครตร้ายสุดท้ายโครตรัก” Година на излъчване: 2022 – ?– ? старт Време на излъчване: 2021 Жанр: Екшън, Романс, Драма, BL Канал: Епизоди: 14 Режисьор: Pongchaiphat Sethanand Субтитри: Английски Участват: Mile Phakphum Romsaithong като Kinn Apo Nattawin Wattanagitiphat като Porsche Build Jakapan Puttha като Pete Tong Thanayut Thakoonauttaya като Tankhun Jeff Satur като Kim Gameplay Garnpaphon Laolerkiat като Porsch Green Phongsathorn Padungktiwong като Time Us Nititorn Akkarachotsopon като Tae Резюме: Вторият син на мафията, Кин Анакин, е нападнат от враг и е принуден да бяга, докато не среща Порш Питчая – млад студент, работещ като сервитьор в развлекателно заведение. Порш вижда сценката край заведението, но не й обръща особено внимание. Но тогава… Кин му отправя предложение. Предлага да му плати, ако го избави от враговете му. Като национален шампион по джудо и с най-добра степен по бойни изкуства, Порш решава да се намеси и да помогне на Кин да избяга. Ставайки свидетел на поразителните бойни умения на Порш, Кин иска да го наеме за свой личен бодигард. Порш обаче е против и отхвърля предложението му, ала Кин е готов да направи всичко, за да получи това, което иска. След като враговете на Кин и самият Кин започват да го тероризират, Порш няма друг избор, освен да се съгласи. Въпреки че не иска да бъде част от този опасен свят, защото се страхува, че единственият човек, когото обича – брат му Порше Питчая, би могъл да пострада. В крайна сметка, Порш приема абсурдните условия на Кин и се мести да живее с него. Някои неща остават мистерия и Порш ще се сблъска с доста неочаквани събития. Нещо повече… Интимността му с Кин заражда бурни чувства в сърцето му, които започват да се превръщат в любов. Този път не се очертава лесен. Чакат го много проблеми и препятствия, появили се, за да подложат на изпитание любовта му... Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Телеграм Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NellyQ Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Трейлърът изглежда просто великолепно! Определено изглежда доста нетипично (и доста по-интересно) в сравнение със средностатистически БЛ сериал, а защо не и от средностатистически лакорн! Макар и само трейлър, актьорската игра за мен е отлична, харесва ми чувството за хумор и загатването на bdsm елемента ме хвана неподготвена. Очаквам с нетърпение да видя какво ще сътворят! 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 (edited) Днес пише,че почва В Туитър феновете пишат,че са запазили само главния състав ,защото те смениха студиото предишното студио се отказало от излъчването на сериала.Ще видим дали ще се излъчи днес. Това ще е шедьовър в бл драмите Edited August 29, 2021 by Snowpanda_MSS 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 На 29.08.2021 г. at 11:23, Snowpanda_MSS написа: Днес пише,че почва В Туитър феновете пишат,че са запазили само главния състав ,защото те смениха студиото предишното студио се отказало от излъчването на сериала.Ще видим дали ще се излъчи днес. Това ще е шедьовър в бл драмите * Днес качили workshop с главните (целувки). Значи може да започне края на тази година или началото на 2022. Стискам палци! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Интервю с Mile и Apo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 KinnPorsche The Series Is Calling You 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Страхотно~ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartAllen Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Преди 14 часа, melis95 написа: Не знам защо ама някак очаквах да рекламират Порше, а не Мазерати 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 На 23.10.2021 г. at 13:57, BartAllen написа: Не знам защо ама някак очаквах да рекламират Порше, а не Мазерати И аз си казах същото. Защо Мазерати вместо Порше, Поршетата ми харесват повече, ама кой ни пита хаха 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Чакам го с нетърпение! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 (edited) Смешно ми стана като прочетох, че е 21+ хахаха Не че няма да се гледат от дечурлиги на по 12-17 години, ужас Haha 21+ Edited March 17, 2022 by mell_moonie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 KinnPorsche Uncut Version ~~~ Вече е 20+ Нямам търпение за 2-ри април! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Така де... започна - 1ва серия тук 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 (edited) Музиката доста нагнетява нещата. Кин е от стомана явно. Off Topic Него атаките го ловят само за около две секунди, лол. Знаех си, че бойните сцени и динамиката ще са добри. Разкош. Порш ме радва какъв е хаотичен в първи епизод. Абсолютно се ошашква и любопитства, както би правил всеки нормален човек. Обожавам тази му страна. Боят по между главните герои беше за сработване. Съизмерване. Там седях широко нахилена. Харесах много препратката с шаха. Бащата заложи царицата последна и каза, че най-сетне всичко е по местата си. Има усет бащицата ПП. Редактирах, за да сложа в спойлер. Приятно гледане на всички желая. Дълго чакахме и дочакахме Edited April 3, 2022 by voileta 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 (edited) Първа серия ми хареса, втора още повече. Голямо забавление е с този Порш, ни се води-ни се кара, такъв палавник, твори беля след беля. Цяла серия съм се смяла с глас. Големия брат на Кин пълна откачалка, но пък идеята му да направи от Порш русалка вместо рибите беше блестяща Кин -Порш първа тръпка премина докато мереха костюма, чакаме да се разгори пожара Edited April 10, 2022 by desini 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Преди 22 часа, desini написа: Първа серия ми хареса, втора още повече. Голямо забавление е с този Порш, ни се води-ни се кара, такъв палавник, твори беля след беля. Цяла серия съм се смяла с глас. Големия брат на Кин пълна откачалка, но пък идеята му да направи от Порш русалка вместо рибите беше блестяща Кин -Порш първа тръпка премина докато мереха костюма, чакаме да се разгори пожара Аз докат чакам "пожара", ще прогоря компа от превъртане... много са ми "глупосиите" на куп... едвам я изгледах 2ра серия... ще чакам да се понатрупат сериите ... или някое читаво клипче от талантливи фенове ще ме компенсира накрая... който не е ходил в казармата е ся е момента да види кво е много мъжове на куп в тайландски БЛ вариант 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 О, не, на мен напротив ми е много интересен и забавен до момента сериала. Най-после нещо различно от купищата еднотипни ученическо-студентски бозави бл сериалчета. С 2-3 изключения всички са един калъп. Тук може да има някакви измишльотини около мафиотските истории, ама хич не ми пречи. Гледам си серията с кеф и не ми се иска да свършва, даже ми идва да си я пусна отново . И това е само след 2 серии, ако продължат така и стане още по-интересно като стигнем 20+ може да се превърне и в един от любимите ми сериали в жанра. Освен сюжета ми харесва и начина на заснемане, по-тъмните и естествени цветове, интериор и екстериор, всичко, личи си, че са вложени пари в сериала. Страхотен е образа на големия брат на Кин, с тази негова налудничавост, аутфитите и блестящото изпълнение на актьора, познат ни от "Тарн и Тайп". Чакам си с нетърпение следващата серия, лошото е, че ще се чака 2 седмици заради тайландската нова година, пфу 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aayman Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Някой знае ли, дали този сериал ще бъде преведен, и ако да кога ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Преди 1 час, aayman написа: Някой знае ли, дали този сериал ще бъде преведен, и ако да кога ? Когато-тогава. Като искаш, ще чакаш. А ако не ти се чака, има английски субс. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aayman Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 аз нямам проблем да чакам, но не бях сигурен дали ще се преввежда, не че ми е голям проблем да го гледам с английски суб. но предпочитам български 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts