niran 1,072 Posted January 7 Share Posted January 7 VIEWS OF LOVE: GREY RAINBOW Страна: Тайланд Тайландски: รุ้งสีเทา Жанр: романс, драма Епизоди: 4 Период на излъчване: от 23 април 2016 до 7 май 2016г. Продължителност: 70 мин Канал: PPTV Субтитри: английски, български Mydramalist Spoiler Участват: Karn Kasidej Hongladaromp - Порш Nut Nutchapon Rattanamongkol - Нюа Folk Thitiphat Chankaew - Те Резюме: Една история за любовта между Нюа и Порш. Нюа е син на собственик на ферма за слонове, а Порш е студент по право. Tе са съквартиранти и близки приятели в университета, които отстояват чувствата си един към друг. С български субтитри : и Онлайн с БГ субтитри : Онлайн с английски субтитри 4 1 1 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,072 Posted January 7 Author Share Posted January 7 Чудесна песен Ray of Love 2 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,072 Posted January 8 Author Share Posted January 8 Фотосесия 1 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,072 Posted January 9 Author Share Posted January 9 Среща с фенове 1 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,072 Posted March 28 Author Share Posted March 28 Хайде да ни попеят Quote Link to post Share on other sites
niran 1,072 Posted April 5 Author Share Posted April 5 Nut и Karn Spoiler Quote Link to post Share on other sites
niran 1,072 Posted Wednesday at 07:19 PM Author Share Posted Wednesday at 07:19 PM Зад кулисите Spoiler 1 Quote Link to post Share on other sites
loveless 33 Posted Friday at 09:27 PM Share Posted Friday at 09:27 PM Spoiler Защо трябваше да умира...последните минути едвам ги догледх,токова неприятно чувство му остави тоя момент,просто ми развали цялостното удоволствие от сериала Но като цяло имаше много приятно моменти, пейзажа и забележителностите са просто изумителни Spoiler любим момент ми е където си пращаха хартиеното самолетче бяха много сладки благодаря на преводачите за субтитреите. 1 Quote Link to post Share on other sites
PamelaGrande 1 Posted Saturday at 07:21 AM Share Posted Saturday at 07:21 AM Сериала беше наистина интересен и вълнуващ. Off Topic Единственото, което ме натъжи е че Нюа почина точно на сватбата и остави Порш. Мислех, че ще останат заедно да гледат детето, но уви … това много ме натъжи. Разбира се ,това е съдбата, но наистина беше много тъжно ,както в history 3 . Всякаш само на тях се случва… 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts