niran Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 VIEWS OF LOVE: GREY RAINBOW Страна: Тайланд Тайландски: รุ้งสีเทา Жанр: романс, драма Епизоди: 4 Период на излъчване: от 23 април 2016 до 7 май 2016г. Продължителност: 70 мин Канал: PPTV Субтитри: английски, български Mydramalist Spoiler Участват: Karn Kasidej Hongladaromp - Порш Nut Nutchapon Rattanamongkol - Нюа Folk Thitiphat Chankaew - Те Резюме: Една история за любовта между Нюа и Порш. Нюа е син на собственик на ферма за слонове, а Порш е студент по право. Tе са съквартиранти и близки приятели в университета, които отстояват чувствата си един към друг. С български субтитри : и Онлайн с БГ субтитри : Онлайн с английски субтитри 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted January 7, 2021 Author Share Posted January 7, 2021 Чудесна песен Ray of Love 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted January 8, 2021 Author Share Posted January 8, 2021 Фотосесия 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Среща с фенове 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3dito91 Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted March 28, 2021 Author Share Posted March 28, 2021 Хайде да ни попеят 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted April 5, 2021 Author Share Posted April 5, 2021 Nut и Karn Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted April 7, 2021 Author Share Posted April 7, 2021 Зад кулисите Spoiler 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Spoiler Защо трябваше да умира...последните минути едвам ги догледх,токова неприятно чувство му остави тоя момент,просто ми развали цялостното удоволствие от сериала Но като цяло имаше много приятно моменти, пейзажа и забележителностите са просто изумителни Spoiler любим момент ми е където си пращаха хартиеното самолетче бяха много сладки благодаря на преводачите за субтитреите. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PamelaGrande Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Сериала беше наистина интересен и вълнуващ. Off Topic Единственото, което ме натъжи е че Нюа почина точно на сватбата и остави Порш. Мислех, че ще останат заедно да гледат детето, но уви … това много ме натъжи. Разбира се ,това е съдбата, но наистина беше много тъжно ,както в history 3 . Всякаш само на тях се случва… 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Страхотен и хубав сериал,изгледах го на един дъх. Защо само края трябваше да е такъв,доста тъжно,искаше ми се да е с щастлив край,но уви, много жалко. Момчетата се справиха прекрасно с ролите.Благодаря за превода. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts